duminică, 26 mai 2013

In Calea Lactee si revenire pe Marte



-Sunt eu, Arh. Mihail. Te asteapta o noua calatorie in lumea astrelor. Esti pregatita?
-Da. Sunt.
In aceasta zi,( 26.mai) inca de portal, pt ca el ramane deschis, pornim intr-o calatorie galactica. Ai a te obisnui cu energiile mai multor galaxii din Univers.
-Pt ce imi sunt necesare aceste calatorii?
-Foarte simplu. Fac parte din tine si ai ati reaminti aceastea. La medicina ai invatat componentele corpului uman. Acum ai de reamintit componentele tale cosmice, ale fiintei infinite. Aceste componente, energii, informatii o data ce le vei simti constientiza, vei trezi, vei face deschiderea in cei de pe Pamant.
      Aveti a iesi din limitarile tarestre.
Componenta  ( organul ) Pamant intra in circuitul cosmic, isi reface conexiunea cu intregul.
Deci sa pornim. Este pt inceput o constientizare in mare dar apoi vei simti fiecare constelatie si galaxie in parte asa cum poti sa iti percepi o mana  sau un picior. Acest intreg doreste a fi constientizat. Astfel simturile tale se dezvolta.
Pornim din Calea Lactee. Aceasta galaxie are reflectare pe Terra.
Acum din ea, prin portal se indreapta tot felul de energii catre pamant deasemeni din tot cosmosul ( Marele Soare Central ).
Permite-ti sa simti energii din Calea Lactee ca si cum simti fiziologia unor organe din corp uman. Percepe aceasta dinamica.
-Simt cum raspunde corpul planetei. Cum Sinele Planetar se aliniaza la acestea si se inoieste.
-Fii atenta! Intentia ce o dai propriului tau corp raspunde si in corpul planetei. Fii atenta ce alegere faci pt corpul tau !
-Da, sunt in corp intr-o deplina armonie cu Eu Sunt universal.
-Acum simte raspunsul planetei.
-Respir, simt ca se armonizeaza, se aliniaza, simt circuitele energetice care parca sunt incretite si se destind.
-Simte conexiunea planeta – sistem solar –galaxie ( Calea Lactee )- Marele Soare Central. Tu in interiorul tau esti centrul, Universul este imprejurul tau ( asa este la fiecare fiinta )
-Toate imi sunt familiare. Pamantul se lumineaza mai mult, se reorganizeaza. Doar respir, constientizez si permit sa fiinteze.
-Acum treci cu corpul de constiinta la celelalte galaxii. Permite-le sa vina catre tine. Permite-le sa isi oglindeasca constiinta catre tine. Primeste atat cat poti.
-Le simt cum sosesc ca prietene. Simt salutul lor. Energia lor imi hraneste corpul si o primesc cu mare recunostinta. Este un mare dar pt corpul meu. Le simt ca mangaieri in culori diferite, fiecare vine cu spectrul sau propriu, au frecvente si sunete proprii. Nu imi dau seama cate au venit.
-Atat cat poti primi. Se urmareste un echilibru intre parti din tine si ele. Cu cat te ridici vibrational si corpul poate retine energia cu atat ele vor fi prezente pt a te intovarasi in devenirea ta.
-Eu permit si ele vin catre mine.
-Asa este. Este Legea universala a atractiei divine.
-Ce se intampla in corpul meu?
-Primesti capacitati noi.
-Primesc ceva ce imi va fi de folos pe Marte. Am inteles bine?
-Da, primesti un dispozitiv energetic un cip ce il va inlocui pe cel adus pe Pamant. Tot azi il vei pune in piramida de pe Marte. Iata cat de folositoare esti. Nu se deplaseaza nimeni din acea galaxie pe Marte. Tu esti lucratorul.
-Mi l-au pus in campul meu energetic- hai sa zicem tot in palma. Pot sa ma apropii de piramida?
-Sigur, vezi ce se intampla.
Imediat am fost acolo, cu saluturile obisnuite. Piramida mi-a permis patrunderea. Am salutat paznicii desi nu se vedeau nici unul. M-am indreptat spre locul de activare si am depus”SIM-ul” la locul lui. Fara sa arunc nici o singura privire in jur am iesit.
-A fost mult mai simplu, ii spun Arh. Mihail. De ce ?
-Cunosti vibratia, te-ai armonizat cu locul. Esti de ai casei, cum se spune. Fii sigura ca toti stiau dar nu aveau nici un motiv sa o arate sau sa te opreasca. Iata ce inseamna sa fii in armonie cu diferitele locuri planetare. Asa te vei simti incet , incet cu toate.
-Multumesc . Ma pot retrage ?
-Da, azi e suficient, pt un timp energia acelor galaxii va continua sa te hraneasca. Succes in a primi.
Multumesc drag ghid si prieten.



Niciun comentariu: