vineri, 10 mai 2013

Metatron - Lucrare energetica Conexiune cu Jupiter



      Dupa mesajul pleiadienilor care ne anuntau in ce directie vom lucra, iata ca A. Metatron si-a si facut simtita prezenta.
        Salut Metatron bine ai venit.
     Ne imbratiseaza si ne doreste tot binele. Aseaza cubul sau pe noi pt o ridicare vibrationala. Suntem in acest cub cu multiple figuri geometrice in interior care se rotesc intr-o miscare necesara fiecaruia, realizand multiple conexiuni cosmice si terestre.
     Metatron adauga structuri cristaline noi in raport cu dorintele noastre de evolutie si cu deschiderea fiecaruia. Continua cu adaugarea de figuri geometrice pe maini si in inimile noastre. Pe masura ce aceste minunate figuri de geometrie sacra lucreaza, devenim fiinte f. inalte energetic, care emanam energia pe toata Terra. Lumina se imprastie pe Pamant unindu-se intr-o frumoasa simfonie cu inima acestuia. Continuam sa trecem in alt plan de vibratie mai inalt si suntem ajutati sa mentinem vibratia. Este o energie deosebit de subtila ca o plasma si ne scaldam in ea. Ne dizolvam in mii de particule pt a absorbi cat mai mult din lumina si iubirea acestui strat inalt vibrational.
    Metatron ne priveste cu multa atentie urmarind ca totul sa decurga bine pt noi. Constatam ca aceasta energie curge din spatiul sacru al inimii catre Terra.

     Se face conexiunea constient cu Marele Soare Central si aducem in inimile noastre Planeta cu toate fiintele. Spatiul sacru de iubire il simtim  infinit. Din acest spatiu, Metatron  trimite raze de iubire catre toate inimile. Simtim cum  pleaca pace si iubire catre toate fiintele, energii amplificate de  Metatron.
      Vizualizam planetele din sistemul nostru solar  in acest spatiu sacru. Acelasi lucru se intampla:
Metatron echilibreaza energiile, le armonizeaza,creand compatibilitate pt binele suprem.
     Vizualizam galaxiile din Universul nostru in spatiul sacru si permitem luminii sa lucreze.
Metatron ne transmite:
    - Rolul vostru este de a impartasi lumina; voi sa deveniti sori pe Pamant; ce fac eu acum, aveti a face voi insiva. Voi veti reusi sa echilibrati energiile de peste tot in spatiul inimilor voastre.
Acum va ajutam si va sustinem pana corpul fizic va avea forta necesara, apoi veti fi voi singuri in aliniere cu Mama Pamant.
     Fiti mereu constienti de forta iubirii voastre pt a va dezvolta aceasta capacitate de transformare prin iubire. Aduceti mereu in inima planeta, galaxiile, caci va veti deschide. Sinele va intelege dorinta voastra, va va ajuta si va va creste aceasta capacitate.
Aveti a ajuta tot sistemul solar si galactic.
Aduceti-va aminte ca sunteti Sori ca si noi si prin intentie si fiintare va deschideti.
Lumina ce o vezi la noi este lumina voastra
      Multumim Metatron si tuturor celor care au fost pe langa noi.
Eliberam acum din inimile noastre galaxiile, sistemul nostru solar si planeta. Respiram in voie si putem constata ca spatiul sacru a ramas deosebit de luminos si plin cu iubire.

11 mai 2013                             Metatron- Radianta

De dimineata Metatron mi-a transmis imaginea asupra subiectului catre care ne vom indrepta atentia. Deci iata-l.
Metatron este langa noi. Lumina sa ne invaluie. Ne deschidem spatiul nostru sacru catre M.S.Central. Lumina sa patrunde si umple acest spatiu infinit. Metatron ne spune:
- Constientizati in spatiul vostru sacru, sorii galaxiilor si permiteti-va sa radiati impreuna cu ei. Eu voi ghida ca tot ceea ce este potrivit pt voi si planeta voastra sa ramana in spatiul vostru.
Simtim acesti sori si ne contopim cu ei. In acelasi timp constientizam planeta si toate fiintele in acelasi spatiu sacru. Respiram impreuna cu toate acestea. Sinele noastre impreuna cu Metatron, realizeaza o armonica in conformitate cu planul divin. Simtim energiile care patrund pe planeta si cum aceasta le primeste. Continuam sa respiram in linistea si iubirea spatiului nostrum, percepand energia cristica si vizualizand zambetul pe chipurile oamenilor, iubirea ce se manifesta in toate fiintele.
Suntem luminosi atat in spatiul nostru interior cat si in exterior, permitand corpurilor sa radieze aceste energii cosmice, desavarsind lucrarea energetica. Il auzim pe Metatron:
- Sunteti fiinte celeste, sori ce va manifestati deplin.
Respiram in aceasta unitate de constiinta avand zambetul pe chip constienti de propria noastra lumina si de radianta intregului Univers. Iubire, pace, armonie, abundenta. Permitem lucrarii sa se desfasoare spre binele suprem al tuturor.

Dupa o pauza de cateva minute:

Suntem conectati acum cu planeta Jupiter. Cerem permisiunea sa ne apropiem de ea. Dupa ce o primim, salutam planeta sora. Rugam Sinele noastre sa ne fie ghid si de asemeni Mama Geea. Simtim planetele cum radiaza una catre cealalta. Simtim iubirea cu care ne primeste Jupiter si bucuria ca ne-am conectat la energia sa.
Jupiter este o planeta cu o vibratie inalta si intelegem ca acolo corpul nostru fizic nu ar rezista. Simtim, ca de noi se apropie un mic grup de fiinte si incercam prin corpul nostru de lumina sa comunicam cu ei. Dam intentia salutului de iubire si pace si dorinta de a comunica pasnic cu ei. Simtim acceptarea si bunavointa lor. Pasim bazandu-ne pe simtirea noastra si ne apropiem de ei.a Ne oprim lasand sa fim scanati si sa ne acomodam cu vibratia lor. Le simtim razele cercetandu-ne.
Dupa un timp ne ureaza inca odata bun venit si intelegem ca ei asteapta pana ne acordam cu vibratia lor. Metatron ne supravegheaza dar fara sa intervina. Ne lasa sa ne descurcam singuri. Rugam Sinele nostru Inalt sa ne ajute. Acesta ne coordoneza si corpul nostru de lumina incepe sa straluceasca.
Simt ca ei ne permit sa venim in contact cu energia lor si sa ne-o ridicam pe-a noastra. Este ca o mana de ajutor ce ni se ofera. Incet-incet, ne putem deplasa in jurul lor si ca suntem condusi pe o platforma ceva mai inalta, foarte deschisa. Ni se transmite ca este un loc energetic ce emite o vibratie pe o frecventa ce ne este buna pt noi si ca aici putem sta mai mult in compania lor si a catorva fiinte ce doresc sa ne simta.
Un alt grup mic se apropie de noi, ramanand la o oarecare distanta totusi. Nu vor sa perturbe energiile noastre ce nu fac fata unui grup mai mare din aceste fiinte. Chiar si grupul de inceput se indeparteaza de noi pt a ne permite o stare de confort. Ni se ofera oprtunitatea de a conecta Terra prin noi, la energiile lui Jupiter, pt binele Terrei. Simtim in special in spatiul sacru atat iubira planetei noastre, cat si iubirea planetei Jupiter. Cele doua energii se intalnesc in acest spatiu si se unesc ca intr-o imbratisare.
Zambim si simtim bucuria si stim ca corpurile noastre de lumina radiaza aceasta intr-un limbaj universal. Parca am sta la un picnic, unii langa altii, intr-o comuniune deplina a sufletelor unde nu mai conteaza forma, vibratia, caci a ramas doar iubirea. Aceasta stare de iubire este o stare comuna, un limbaj comun inteles de toate fiintele.
Multumim gazdelor. Am fost onorati pt aceasta primire ce ni s-a facut. Cerem permisiunea sa ne retragem. Suntem ghidati de primul grup in locul unde am poposit. Ne luam ramas bun si revenim cu corpul de lumina in corpul nostru fizic, avand constiinta curgerii energiilor de pe Jupiter pe Terra
. Multumim tuturor ghizilor ce ne-au insotit in aceasta lucrare.

Niciun comentariu: