miercuri, 15 mai 2013

Asthar Sheran - Rezervor de energie pt TerraDe dimineata simteam chemarea in interior dar nu se clarifica. Simteam ca am ceva de facut. Cu cine ? Ce echipa ma va ajuta? Ce am de stiut si nu stiu? Pe ce planuri interioare am de ajuns? Ma intrebam cu glas tare. Doresc sa va asigur ca rapunsurile vin, Universul va raspunde. A fost necesara doar rabdarea mea.
Echipele de lucru isi faceau singure simtita prezenta.
Comanda Asthar, flotele noastre personale, echipele angelice, Sinele nostru si grupul arhanghelilor din D12 sosit de curand erau deja prezente. Asthar ne atentioneaza ca patrundem intr-un plan vibrational dincolo de planurile Terrei, unde exista un rezervor energetic ce-l avem de adus pe Terra. Acel rezervor este cu o energie benefica ce ajuta si sustine oamenii in procesul de constientizare si trezire catre ceea ce ei sunt. Acest rezervor energetic a sosit momentul sa patrunda in spatiul Terrei, sa devina de folos.
- Voi sunteti acum intr-un spatiu de purificare (LSananada lucreaza cu noi), de crestere vibrationala si de amplificare a capacitatilor voastre, pt a putea deschide si permite transportarea acestei energii. Acest spatiu, accesarea lui, arata ca vibratia Terrei a crescut si ca multe fiinte sunt pregatite sa primeasca aceste energii.
Impreuna cu aceste echipe, voi demarati aceasta deschidere si deveniti canale de lumina ce constient permit patrunderea energiilor in spatiul Terrei prin ridicarea constiintei colective. Constientizand si permitand, voi faceti posibila patrunderea energiilor in spatiul terestru. ( accesam cu usurinta acest spatiu si rezervorul ).
Simtim ca devenim coloane de lumina si ca prin intentie si permisiune aducem acest rezervor in spatiul Terrei. Toti sustin si constientizam capacitatea Eu Sunt tot ceea ce Eu Sunt ce favorizeaza aceasta, dar si capacitatile de contelatii, ce ajuta la transportul si primirea acestor energii noi, benefice pt binele suprem.
Ridicam intr-un fel stacheta prin conexiunea la constiinta unimii in D5-6, pt a primi suport energetic si a pregati planeta pt aceste schimbari de constiinta si manifestare.
Adaugam in constinta de masa ideea de schimbare in usurinta si gratie divina ca toate procesele de transformare sa fie alese in acest mod de catre toate fiintele. Sunt oportunitati noi si ne-am bucura ca oamenii sa le aleaga si sa le treaca cu usurinta. Rupem lanturile sclaviei D3 aratand prin noi insine ca libertatea este un drept divin din nastere, a carei alegere depinde de fiecare si nicidecum de vreun sistem in care ne ducem traiul,
Daruim aceste idei constiintei de masa, ca fiecare sa le poata accesa.
Multumim si daruim  cu iubire.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna :)
Imi place blogul tau!