joi, 23 mai 2013

Vizita pe Planeta Marte


Dragii nostri
    Au fost cateva zile in care ghizii nostri au lucrat intens cu noi. Cele scrise va pot ajuta sau pur si simplu sa va starneasca hazul. Daca nu e nici una din ele dati delete si petreceti o zi in bucurieeeeeeeeeee!
In spatiul interior cineva isi anunta sosirea.
- Sunt aici pt voi. Sunt ghidul de pe Marte si am fost rugat de Creator sa ma prezint. Numele meu in limbajul vostru ar putea fi RAM. Sunt o entitate de lumina de vib D4. Sunt acum in mijlocul vostru. Vin catre voi in corp de lumina.
Ii percep lumina inalta cam de 2 m.
- Te rog sa-ti arati lumina.
Lumina sa radiaza din central pieptului mai puternic ca din celelalte parti. Ii multumesc.
- Eu am sosit pt a va invita intr- una din piramidele de pe Marte. Aici este o energie necesara Pamantului si multor fiinte ce au trait candva pe Marte si apoi s-au intrupat de nenumarate ori in planul Pamantului. Unele dintre ele nu au capacitatea de a accesa aceasta lumina/energie. Am primit dezlegare sa va invit, cu voia voastra sa vizitati una din aceste piramide, rezervor de energie, generator ce mentine un echilibru pe planeta Marte. Deasemeni in aceasta vizita suntem insotiti si de entitatea cunoscuta voua ca Lord Sananda. Acesta s-a oferit sa ne insoteasca cand eu am primit aceasta misiune.
Sananda creaza o merkaba de lumina in care toti patrundem. Il simt si pe Arh. Mihail. Prin cateva respiratii, deplasarea in corp de constiinta s-a si realizat. Intram intr-o piramida f mare. Nu-mi pot da seama de dimensiuni. Ram ne ghideaza. Langa noi e Sananda si Mihail. E un spatiu imens. Simt ca strabatem mai multe spatii si ajungem intr-un loc unde exista un mic dispozitiv energetic. Inteleg ca avem de adus acest dispozitiv in spatiul Pamantului. Deasemeni, ni se explica ca avem de facut conexiuni energetice intre aceasta pirmida si mai multe altele de pe planeta. Acest dispozitiv imi este pus in palma. Este cat un Sim. Apoi ne sunt aratate conexiunile ce le avem de facut. Patrundem in continuare intr-un spatiu ca de comanda, cu un pupitru. Suntem ajutati sa facem aceste conexiuni energetice, comanda se realizeaza prin intentie, prin iubire pt binele suprem al tuturor. Astfel ca noi stand in fata acelui pupitru, prin corpurile noastre se creaza  un fel de canale energetice ce emit frecvente, acestea sunt amplificate si  primite de receptori, adica  piramidele de pe planeta. Simtim in interior aceasta fantastica capacitate de conectare,simtim ghizii ce amplifica  aceasta frecventa ce va ajunge la aparatul receptor, piramida/piramidele de pe Terra. Acum introducem acel micut dispozitiv in pupitru. Din el pleaca semnale luminoase care reprezinta un cod/cheie de plecare si primire a tuturor acestor energii.
Acest dispozitiv va ramane apoi in palma mea. Permitem aceastor energii sa circule de pe Marte pe Pamant. Simtitm ca suntem asistati, ghidati si sustinuti in aceasta lucrare de care avem putine informatii. Sananda ne arata, as putea numi harta energetica a Pamantului. Cam cum sunt energiile Pamantului in acest moment si ca aceste energii ce sosesc, ajuta la cresterea frecventelor terestre. Harta este deosebit de pestrita cu tot felul de insule energetice de diferite culori intr-o continua miscare de transformare. Dupa un timp,simt sa ne ridicam de la acel pupitru de lucru si parasim incaperea. Mergem catre alt spatiu din piramida. E un spatiu cu energii/informatie si se doreste eliberarea lor.
-Unde sunt? Am intrebat caci nu vedeam nimic.
-Sunt pastrate in cristale. Mintea mi s-a luminat, bucuroasa ca a inteles.
-Putem elibera aceste energii?
Se pare ca da si fara sa mi se dea alte explicatii ni s-a transmis ca vor ajunge la cei carora le apartin de drept .
Dupa ceva timp simtim ca totul s-a terminat si ne indreptam catre sfera de lumina. Ii multumim lui Ram care nu isi continua drumul cu noi, ramanem doar cu Sananda si Mihail. Ajunsi deasupra Terrei, ii dau drumul Simului catre locul destinat, daruim din ce am primit si  revenim in corpurile noastre.
A fost un tur de forta unde nu ni  s-au dat alte explicatii, ele aveau sa urmeze caci se dorea constientizarea noastra.

  24.05.2013                      Arh. Mihail Vizita pe Marte - continuare
Arh. Mihail si-a facut simtita prezenta:
-Priveste piramida. Lasa prezenta ei sa  patrunda in constiinta ta. Sunt aici portaluri energetice blocate. Constiinta oamenilor nu este inca capabila sa le primeasca. Ai de refacut o retea energetica de colaborare intre planete. Aceasta retea a fost pe vremuri in constiinta fiintelor inalt vibrationale, dar a fost folosita gresit. Acum tu deschizi o cale. Nu poti vedea in detaliu pt ca nici constiinta ta inca nu se poate exprima. Dar daca iti permiti sa simti si ai bunavointa, spre deschidere, poti activa mici portiuni din receptorii tai. Acestia vor primi semnale din ceea ce exista in constiinta planetei Marte. Este un inceput si omenirea va primi deschiderea spre aceasta retea.
Acum indreapta-te spre piramida. La jumatatea drumului catre ea, opreste-te.
Simturile mi-au detectat aceasta jumatate, caci eu inaintam ca un “orb” atat din punct de vedere  al ochilor fizici cat si a celor interiori.( Il auzeam si pe Adamus cum ne spunea la unul din cursurile sale tinute la Brasov: cand veti ajunge in corp de constiinta intr-un loc , veti fi orbi, asa ca dezvoltati-va simturile. Cat adevar aveau cuvintele sale ! )
-Aici primesti o mica parte din vibratia piramidei. Ieri ai fost insotita de noi si impreuna am intrat in piramida. Acum vei intra singura si este necesar sa te armonizezi cu ea.
Asa am facut. Am ramas pe loc simtindu-i vibratiile, cat despre loc tot nu reuseam sa-l vad. Dar, se pare, ca pe arh. Mihail nu-l deranja aceasta. Simturile mele incepeau sa traduca: se simtea o vibratie blanda, calda, imbietoare. Totusi inca nu puteam inainta. Am permis corpului armonizarea, constatand ca aceasta ajuta si parca incep sa “vad”. Percepeam lumina piramidei in nuante de albastrui cu irizatii albe.
-Este o stare de constiinta, ma corecteaza Arh Mihail. Incepi sa percepi prin ceea ce de fapt este in tine – e o vaga aducere aminte. Acum vei simti ca poti inainta.
 Intr-adevar m-am putut deplasa. Intreband in gand cum este terenul, a venit raspunsul ca “pasii” ma poarta pe ceva dur, in sensul terenului nostru stancos. Brusc am dat de ceva tare, vertical si m-am oprit. Nu simtem ca ar fi un “perete” desi duritatea era ca a metalului.
-Este o poarta energetica, ma ajuta arh. Mihail. Asteapta. Ieri, Ram ti-a dat codurile energetice de patrundere. Intr-adevar am folosit informatia si am putut sa trec. Patrunzand in interior, am simtit iar spatiul acela vast, din ziua de ieri. Ma uitam nehotarata in jurul meu asteptand sa ma pot orienta. Invatasem: graba sau nerabdarea nu sunt ghizi buni, asa ca aveam rabdare respirand linistit. Incet, incet, iar a aparut acea lumina discreta, albastruie si simteam ca sunt ghidata. Erau fiinte  sub forma unor luminite foarte mici, alb-aurii.
-Sunt paznicii locului, imi transmite arh. Mihail.
M-am prezentat imediat si m-am oprit. Desi ii simteam binevoitori, m-am oprit, eram la ei acasa.
- Nu te opri, sopti arhanghelul. Urmeaza-i.
Intr-adevar, una din luminite parea ca-mi arata drumul. In fine, “orbului” i s-a trimis un felinar. Am mers dupa acea luminita.
-De ce nu vad, il intreb pe arhanghel?
-Nu esti pregatita.
-Ce are corpul meu?
-Corpul tau e bine. Astea sunt capacitatile lui acum. Dar nu te necaji. Nu pt asta ai venit – sa vezi, ci – sa” trezesti”. Luminitele se oprisera si eu deasemeni. Simteam in fata mea ceva maret, gigantic. Un generator. Se folosea pt multe functii. Ochii mei interiori se roteau avid in toate partile pt a primi/vedea, dar … inutil.
 Deodata am inteles: nu vederea era importanta acum ci ceea ce vine din interiorul meu si ma impinge sa fac. Asa ca m-am interiorizat pt a simti si a permite ghidarea interioara.
 Am simtit sa inaintez. Luminitele mi-au last cale libera si am inceput sa umblu de parca totul imi era familiar. Important era sa nu gandesc si sa las sa se desfasoare totul cat  se poate de firesc. Umblam printre acele aparate, examinand, atingand, corectand din loc in loc. Aveam momente cand ma incruntam si momente cand eram multumita. Refaceam cu mare rapiditate calcule si actualizam ce era necesar. In unele locuri nici nu atingeam sau nu le dadeam atentie. In altele ramaneam si lucram cu multa rabdare si migala. Verificam riguros. La un moment dat, am dat instructiuni luminitelor. Intr-un final am incheiat totul si simteam ca sunt multumita. M-am intors catre ele, spunand ca aici e gata. M-au condus in alta incapere. Era un spatiu de activare. Tot ce facusem primea acum o unda (soc) de activare.
 Il intreb pe arhanghel ce inseamna toate acestea. Cum de le stiu?!
- Ai lucrat cu ele. Sunt multe astfel de aparate. Ele sunt un mijloc de comunicare energetica si deasemeni au si alte functii. Aveai in subordinea ta astfel de aparate prin toata galaxia. Te ocupai de buna functionare energetica si raspandeai informatii/energie. Controlai galaxia. Ai lasat astfel de aparate peste tot pt realizarea echilibrului planetar. Voi ati conceput sistemele planetare. Energia functiona libera. Ati invatat sa o monitorizati, sa o folositi. Acum, prin acest generator desfasori o miscare inversa de activare, de punere in circuit, de a relua energia pt formele firesti de viata. Incerci sa readuci viata pe aceste planete in firescul lor. Ce a fost distrus, sa fie inlocuit cu un plan de viata. Marte a fost o planeta frumoasa, vie, in sensul naturii. E nevoie de ea in sistemul solar.
Nu am reusit sa inteleg tot ce mi-a transmis arhanghelul si ce am inteles mi se pare disparat. Simteam ca era vorba de o activitate ce acoperea milioane de ani terestri. Perceptia mea inca nu este suficient de clara.
-Dar locuitorii planetei, ce fac ei? Poate sunt mai avansati ca noi, pamantenii.
-Tu esti unul din cei ce stii, mi-a inchis gura Mihail.
Marte este in subordinea ta. VOI, multi, ca fiinte de lumina din lumina Creatorului, ati avut responsabilitatea planetelor pe care le-ati creat.
Crezi ca conteaza daca acum ai corp uman sau esti ca mine in corp de lumina? Responsabilitatea tot acolo este. Doar ca ai uitat. Sosirea ta aici face parte din “trezirea” responsabilitatilor tale. Ai aceeasi putere, responsabilitate si iubire ca noi toti. Doar ca ai uitat iar corpul fizic iti limiteaza aceasta intelegere. Insa constiinta si fiinta ta de lumina, Nu a uita. Cu ele ai lucrat si vei lucra in continuare. Aceasta ai de inteles pt reamintirea a ceea ce va urma. Pana atunci vei lucra alaturi de noi. Fii atenta ca mai ai un pas de facut cu piramida.
     M-am uitat in jur. Ce oare aveam de facut? Am lasat iar simtirea sa ma ghideze. Pai daca e ce spune Mihail, sa ies din mentalitatea limitativa de Om, rezultatul este ca sunt energie pura. Gandind astfel am simtit cum toata energia si constiinta mea imbratiseaza piramida in totalitate. Ii spun piramidei:
     - Daca tu esti creata de NOI, atunci sigur ca stiu ce am de facut. Ca raspuns, un val de iubire interioara s-a revarsat peste toata piramida. Simteam cum tot ce era inlauntru pulsa de viata, raspundea. Am stat pana am simtit ca eram una cu piramida, ca organismul meu e acelasi cu al ei.  Constientizam armonia. Cat de importanta este.
 TU! Fiinta umana sa fii in armonie cu toate energiile universale. TU CORP! ai potentiale infinite. Nu esti singur. Esti insotit de un imens corp energetic. Esti un miracol!
    Piramida torcea usor ca un motor bine reglat, la relanti. Era de fapt ARMONIA.
 Imi facusem treaba. Puteam pleca. Am multumit luminitelor ce déjà plecasera fara sa stiu cand. M-am desprins de piramida si am revenit cu constiinta in camera mea.    Poate nu am reusit sa prezint in totalitate si cu mare exactitate intamplarea insa  ce a dorit Mihail sa ma faca sa inteleg, a reusit.
Suntem fiinte infinite si capacitatile noastre sunt la fel.
   Credeam ca terminase pe ziua de azi dar Mihail continua sa fie langa mine
 
                      Arh. Mihail avea inca de adaugat :
-In evolutia ta ai trecut prin multe intamplari si existente. Ai acum a redeveni lumina ta initiala, dincolo de acest corp. Este un paradox. Pe cat simti corpul de real, el este si o iluzie. Iata totusi doua adevaruri. Din ambele aceste doua adevaruri poti fiinta, pt ca de fapt sunt parti ale lui UNU. Priveste ca o mare oportunitate. Tu poti aduce infinitul in finit si finitul sa il lasi sa se destinda in infinit. Important este sa stii ca poti fiinta in aceste adevaruri. Care aste oportunitatea pt partea finita? Enorma!
 Spiritualizezi fiinta OM asa cum nu a mai cunoscut-o pana acum. Fiinta, pe o alta treapta de evolutie, in mod constient. Vei face trecerea din finit la infinit si invers, ca o alunecare lina, linistitoare, fireasca. Oamenilor le este teama de necunoscut. Nu se poate palpa. Va dispare aceasta teama. Tu ai curs din acest finit (corp), catre infinit, spre fiinta de lumina pt a imbratisa  planeta Marte. Ai incercat sa vezi. De fapt mintea dorea palpabilul, acel ceva exact. Ea nu este multumita dar nu conteaza. Ai trecut dincolo de minte. Nu aveai cum sa o folosesti pt ca atunci cand s-au facut acele generatoare cand VOI ( adica din noi cei care ne-am incarnat ) ati creat planetele, nu aveati mintea de acum. Erati doar fii de Dumnezeu! 
Intelegi?
Tu azi ai patruns cu fiinta ta finita in propria fiinta infinita. Te-ai prelins usor in cea de-a doua, ca doar prin cunoasterea, ascunsa mintii umane sa fii pe Marte si sa derulezi ceva ce doar ca fiinta infinita erai capabila.  Aceasta s-a dorit. A ti se da niste detalii tehnice, insemna sa ti se hraneasca mintea limitata, umana. Atat cat ai perceput este suficient, castigul este pe partea deschiderii catre tine, cea pe care nu te cunosti (infinitul) de pe pozitia umanului. Asa curge infinitul in finit (corp) si-l ajuta sa se expandeze.
Am fost clar?
Vor urma si alte lucrari care te vor ajuta. Deocamdata nu uita: Marte face si ea parte din responsabilitatea ta.
 Pt azi, pt corpul si mintea umana, este suficient. Circuitele mintii tale incep sa se conecteze la mintea Divina. Fara graba. Totul are un sens. Nimic nu poate fi lasat la intamplare. Nu poate exista asa ceva. Iar corpul tau primeste ingrijirile necesare.
Cu aceasta arhanghelul a incheiat.
Va imbratisez si daca acestea ajuta, sustin, deschid ne bucuram.
Vi le daruim cu iubire

__._,_.___

__,_._,___

Niciun comentariu: