vineri, 10 mai 2013

Pleiadienii - A lucra cu lumina



Familia vostra pleiadiana va saluta. Va suntem profund indatorati pt existenta voastra pe Pamant. Noi, cei de aici, va asiguram ca suntem bine si urmarim cu bucurie ascensiunea voastra. Este o mareata realizare lumina voastra pe Pamant. Si noi va percem radianta ca faruri de lumina de sustinere pt planeta.
Iubirea noastra pt voi este infinita si cautam sa va darim si sa va sutinem cu aceasta energie a noastra. Voi largiti tot mai mult spatiile inguste, limitate ale D3 pe Pamant si acestea se dau deoparte si permit patrunderea luminii din spatiile cosmice in planurile Terrei. Se inlocuiesc astfel planuri vechi, straturi invechite cu planuri noi de lumina solara.
Ati fost ingraditi pana acum iar acum constatam ca lumina voastra si a multora a crescut si sunteti capabili intr-o masura tot mai mare sa fixati si sa ancorati noile energii. Aceste energii se distribuie acum pe suprafata Terrei. Ele sunt folosite inca intr-o proportie mica, caci multi nu stiu de ele sau nu stiu sa le foloseasca.
Faceti legatura cu spatiul nostru care si el va conecteaza pe o vibratie mai inalta si va ajuta sa transcendeti planuri grosiere. Aceasta va permite sa transmiteti celor de langa voi, acestia vor simti diferenta si se vor conecta prin empat cu aceste planuri de vibratie diferita de D3. Este necesar sa intrati in comuniune cu Sinele vostru din spatii diferite caci acesta va ajuta sa simti si sa comunicati cu planetele surori ale Terrei. Toate planetele din sistemul vostru solar asteapta aceasta revenire atat a planetei cat si a oamenilor la contactele firesti. Voi sunteti fiinte galactice ce aveti a emite energia voastra proprie catre celelalte planete ca adevarati sori ce sunteti. Voi coordonati viata voastra si sunteti in aliniere cu viata fiintelor de pe celelalte planete. Capacitatea Sineleui/Prezentei voastre divine este infinita si in cadrul noii constiinte voi abordati constiinta unimii constiinta unde va intalniti ata cu cei de pe planeta voastra cat si cu cei de pe planetele galactice. Nu aveti nevoie de consimtamantul nimanui pt a deschide aceste comunicari. Din spatial vostru sacru invati sa emiteti semnale de lumina si iubire, atat catre fratii vostrii depe Terra cat si catre fiintele de pe celelalte planete. In spatiul sacru al inimii voastre realizati conexiunea cu fiintele terestre de la toate nivelele. Pt aceasta sa stiti ca sunteti sustinuti de insasi mama Terra si de Marele Soare Central. Cand voi ati ales sa faceti aceasta uniune in spatiul vostru sacru vi se trimit energii de sustinere ca un combustibil pt a realiza unificarea in inimile voastre. Voi sunteti integratori de energii. Cand dati intentia Uniunii in inima voastra, pt toate fiintele, aceste doua mari corpuri solare va sustin. Cand abordati Uniunea catre marele cosmos, veti avea o alta deschidere si o alta amploare energetica. Astfel,  la nivelul spatiului  sacru, infinit, cumulati constiinta intregului invelita in iubirea inimilor voastre in mod constient. Fiti siguri ca aceste fiinte din cosmos, va vor simti si va avor ajuta  in evolutia voastra spre binele supreme al tuturor.
Ati venit (f multi) cu aceste capacitate, caci voi in spatiul vostru sacru dizolvati energiile vechi-dualitatea care inca persista in jurul vostru, dar aduceti si pe un anume nivel de armonie si iubire frecvente ce nu sunt in concordanta unele cu altele. Constientizati acest rol maret al fiintelor umane al celor ce au venit pe Terra dedicandu-se evolutiei la nivel cosmic.
Noi va vom sustine in aceasta lucrare a vostra caci profitam de oprtunitatile energetice prin care trece planeta acum si suntem alaturi de voi in aceasta realizare a unimii. Sa stiti ca inca sunt divergente si in alte planuri sau planete, iar munca voastra este de un real folos pt intreg. Va multumim pt atentia acordata si va sustinem cu energiile noastre..
Pleiedienii

Niciun comentariu: