luni, 13 mai 2013

Constelatia Flora


Am avut senzatia in fizic ca nasc. Din pantecul fizic ma expulzam eu pe mine insami ca printr-o poarta energetica, intr-un alt plan de existenta. Miscarea de rostogolire prin poarta a persistat cateva minute cu reale seisme in corpul anatomic. Eram o existenta ce patrundea intr-un plan vibrational nou, necunoscut mie.
 Insa pe masura ce progresam in acel plan, se facea simtita alinierea cu Marele Soare Central, simtire de sustinere si incredere de profunda iubire. Noul spatiu transmitea aidoma cabinelor stereo si corpul in totalitate primea informatia
- Entitati mari de lumina va asteapta pt a va ghida in acest plan al vibratiei Solare  pt a fi calauziti spre noua voastra definitie/devenire. Aceste entitati sunt noii vostrii ghizi in acest nou plan vibrational si pt ca  sunt un grup de 7 entitati, puteti sa-i numiti ca reper, Grupul celor 7. Simtiti ca se aliniaza cu voi pt a va sustine cresterea  vibrationala, simtiti ca sunt constiinta grup si traiti unitatea impreuna cu ei. Vor lucra cu voi la modul individual, dar si ca constiinta grup, pt a va obisnui cu aceasta si in acelasi timp sa treceti f usor de la starea inviduala la cea de Unime.
    Acest grup a fost trimis ca semn de iubire din inima Creatorului pt a va ghida catre aceste planuri de Dimensiuni inalte. Astfel ca acum, ele vor deschide in voi canale energetice ce au fost pana acum blocate, dandu-va posibilitatea de comunicare si uniune cu Sinele vostru Inalt si de perceptie la nivele mai inalte a acestor noi planuri.
    Voi deveniti ca unitate grup aidoma unei constelatii formata din 2 sori. Pe acest nou nivel vibrational, voi veti putea capta energie ca si o constelatie si va veti manifesta in planul vostru, al Terrei, pe capacitatea de constelatie.
    Aceasta inseamna ca in urmatorul timp vi se face prin vibratia atinsa, activari in corpurile voastre, ce vor permite manifestarea si constientizarea constelatiei ce o formati.
    Aceasta constelatie formata din voi, are forma unei tulpinite cu 2 flori si primiti denumirea de Constelatia Flora. Voi veti emite in spatiul vostru, captand insa din acest plan vibrational ce vi s-a deschis acum, in conexiune cu grupul celor 7 si cu energia Creatorului.
   Constelatia este o sursa de energie din esenta divina ce creaza energie prin propria sa putere si sursa interioara.
   Constelatia Flora genereaza din interiorul sau ceea ce voi sunteti, adica iubirea. Aceasta iubire provine acum din propria voastra sursa ce capata  amploare prin vibratiile catre care voi cresteti. Si veti creste si mai mult. Astfel ca veti genera rauri de energie ce va vor fi reflectate/distribuite catre planul terestru. Prin aceasta nou vibratie, voi veti deveni o sursa inepuizabila de energie.
    In fiecare dintre voi, adica fiecare floare, e formata din f f f multe elemente luminoase. Veti lucra ca un intreg, dar si cu capacitatea manifestarii individualitatii.
    La cateva zile dupa primirea acestui mesaj se simte conectarea cu spatiul si cu acele fiinte. Am inteles mai bine ca e vorba de planul D7 si ca vom avea de adus energii pt Terra din acel sptiu si ca intre timp va avea loc si o pregatire vibrationala a noastra. ( Mi-am adus iar aminte de Adamus care ne transmitea ca suntem aducatori de energii pt Terra)

Niciun comentariu: