miercuri, 22 mai 2013

Invitatie in Telos - participare la sfat


    
          Suntem asteptati si invitati de Adama in Telos. Il salutam:
   -Ne bucura aceasta invitatie si prezenta ta langa noi.
   - Sunteti minunati. Sunteti asteptati. Batranii sfatului va asteapta.
    -Mergem negresit.
 Pornim impreuna catre acel loc unde suntem asteptati de Consiliul Inteleptilor, sfatuitorii orasului. Patrundem intr-o incapere si ne salutam. Sananda este printre ei si ne iese in intampinare.
-        Sunteti bineveniti. Locul vostru este si aici, printre noi. Consiliul s-a adunat si am dorit sa participati. Este o binefacere si o binecuvantare participarea voastra aici. Ne asezam printre ceilalti. Ochii tuturor s-au indreptat catre noi si ne-au transmis iubire. O persoana dintre ei incepe sa vorbeasca.
-         –Ne intalnim in acest moment cu sacra energie a pleiadienilor.
 Ni se adreseaza noua:
- Va este cunoscuta aceasta energie a acestor prieteni. Aceasta energie trimisa de ei  inconjoara Pamantul in zilele urmatoare. Este o energie regala. Ea va fi la indemana deschizatorilor de energie la indemana distribuitorilor. Pt ca voi sunteti in tema cu aceste energii am dorit sa cunoasteti aceste informatii. Fratii nostri pleiadieni ne-au ajutat si ne ajuta in continuare. Aceasta aducere a energiilor pe Pamant este o indeletnicire pe care si voi o puteti face cu usurinta. Aveti mana libera in aducerea acestor energii in viata voastra, a oamenilor pt ca stiti cum sa o faceti. Este in structura voastra interioara.
Am multumit pt acesta informatie si am simtiti sa adaug:
 – Suntem informati. Stiu ca putem aduce. St Germain pe care si voi il cunoasteti daruieste deasemeni, aceste informatii. Am in cunoasterea mea ca multi lucratori in lumina sunt aducatori de energii. Stiu deasemeni ca participam la aceasta mare deschidere cu toate potentialele noastre. Chiar daca corpul fizic pare a avea o activitate restransa, in planul energetic situatia este cu totul si cu totul alta. Multi dintre noi lucreaza prin aspectele lor multidimensionale si sunt fauritorii si promotorii energiilor noi. Stiu de la Sinele meu ca pe planul energetic noi ne intalnim si lucram intens. Simt sa multumesc pt invitatia voastra caci in acest fel este o participare la o astfel de intalnire a constientului meu fizic. O intalnire de sfat pt binele tuturor fiintelor si a planetei. Multumesc pt oportunitatea de participare constienta a umanului meu la acest fel de intalniri. Aceasta ofera deschideri noi pt cat mai multi participanti la acest fel de intalniri, in comuniune. In masura in care suntem capabili vom transmite aceste informatii pe toate planurile pe care lucram. Suntem onorati si deosebit de incantati de aceasta noua realitate ce se deschide si ofera posibilitatea participarii la acest gen de intalniri a cat mai multe fiinte indiferent de locul, starea lor energetica.
Am simtit apoi ca ne putem retrage. Nu am fost lipsiti de momentele de ramas bun care ca si la sosire sunt minunate clipe pline de iubire. Am revenit si am permis curgerea energiilor in planul iubitului Pamant pt binele suprem al tuturor fiintelor.

Daca simtiti ca rezonati cu aceste informatii daruiti Pamantului energii cosmice iar daca nu rezonati daruitii ganduri bune.

Niciun comentariu: