sâmbătă, 11 mai 2013

Locuitorii Incasi de sub Machu- Pichu




        Imaginea lui Machu Pichu vazuta ca din avion s-a instalat in spatial meu interior ,ii simteam vibratia, atractia pana cand m-am oprit din activitatile obisnuite sa vedem ce se doreste.
Priveam de deasupra lui Machu Pichu bucurandu-ma de priveliste pana cand conexiunea s-a realizat si am intrat pe unda lor vibrationala.
- Fiinte stelare, nu lasati lumina voastra sa se risipeasca. Daruiti aceasta lumina fiintelor de pe Terra, ca fiecare sa se incununeze cu aceasta lumina. Aici in lacasul zeilor din Machu Pichu, gasiti prospetimea si energia necesara contopirii cu fiintele Terrei, motiv de reamintire ca aceasta energie este disponibila tuturor.
Grandoarea frumusetii Pamantului este acum o arta in a sti, a o vedea si a o intelege. Astfel ca noi, spiritele incase, va daruim poarta de intrare energetica in inima muntelui, a orasului nostru pt a va improspata energiile si a va ajuta sa va reamintiti ca fiind fii, fiice ale Soarelui si sa puteti radia aceasta constiinta pt binele suprem al tuturor.
Va invitam sa patrundeti in acest templu sacru din interiorul muntelui pe o vibratie inalta  a iubirii neconditionate. Iata aici va intampina multi din locuitorii din interiorul muntelui. Ei pun la gatul vostru flori de lumina, salbe luminoase ce in contact cu corpurile voastre energetice, sa va ajute la reamintirea a cine sunteti voi.
Priviti catre acest spatiu si permiteti-va sa simtiti energia sa primiti aceasta energie si sa o raspanditi la suprafata. Noi comunicam cu multe orase de vibratia D5 ce se gasesc in spatiile subterane ale Terrei. Cu cat va incarcati cu aceasta bogatie energetica, cu atat fratii nostrii de la suprafata vor simti chemarea si dorul catre noi.
Noi putem veni in visele voastre sa va ajutam sa va treziti constient catre tot ceea ce voi sunteti. Veniti in acest spatiu al muntelui Machu Pichu ori de cate ori simtiti chemarea. Conectati-va prin intentie la noi si va vom ajuta atat cat veti permite sa va aduceti aminte de vietile pe care le-am avut impreuna si sa va ajutam sa va impliniti dorul vibrational viz-a-vis de aspectele voastre incase si acestea vor realiza implinirea catre tot ceea ce sunteti. Aveti multe aspecte in aceste parti ale planetei si ele asteapta sa fie recunoscute de voi, asteapta sa va aduca intelepciunea lor si sa va sustina in procesul de ascensiune.
Aceasta vizita a voastra este o mare bucurie pt locuitorii de aici si o onorare, dar si o mare speranta in timpurile urmatoare de a ne intalni in fizic. Vibratia voastra crescand, veti avea posibilitatea sa ne simtiti si apoi sa ne si vedeti. Asteptam acest moment si pana atunci veniti in visele voastre in aceste locuri ce va vor ajuta spre binele vostru suprem.
Locuitorii incasi in orasul din interiorul muntelui Machu Pichu.

Multumim dragii nostri , nerabdarea voastra este la fel de mare ca si a noastra. Asteptam  cu bucurie aceasta mare reuniune de familie iar pana atunci ne intalnim in gandurile si inimile noastre,

Niciun comentariu: