sâmbătă, 11 aprilie 2009

St Germain-Taifas prietenesc

Eu Sunt cel ce Sunt, eu sunt Adamus St. Germain. Roata ce se invarteste, va potriveste si va ridica si va aduce pe o platforma de la rascruce. In mijloc stati si acumulati. In voi se baga si se aduc toate vanturile de la rascruce. Un puternic turbion format, ce cu el maturati energii nedorite, energii nestapanite. Eu va accelerez rotirea, ca voi sa accelerati curatirea. Stati puternic ancorati in acest turbion si maturati. Voi puteti acest lucru. Maturati cat priviti cu ochii, pana-n larga zare si mai mult decat cuprindeti cu privirea. Turbionul vostru are forta, are energii purificatoare. Voi vi l-ati format. Noi l-am amplificat. Iar razele benefice ce v-au fost daruite, in el sunt ancorate si-si continua lucrarea. Fiti ca doi stalpi ce formeaza vartejul in mijlocul Romaniei si expandati turbionul aidoma titirezului. Lasati-l sa lucreze, noi sustinem si ghidam. In forta lui, el absoarbe energiile discordante si noi le transmutam.
Acolo-n mijlocul tarii, unde voi va postati, este un loc mirific, un loc de Eden, unde pacea paseste cu calm si de unde izvoarele pleaca din munte. Ramaneti in acel loc cat puteti voi si vorbiti cu muntele, cu vietuitoarele, cu pamantul. Acolo unde voi stati, sa stiti ca este un loc primordial si va incarcati energetic de la el. Acolo sa fie locul vostru de odihna, de refacere, de pauza. Lasati-va corpurile sa se odihneasca in acel spatiu, in acel paradis fara o locatie anume pe harta; simtiti doar unde este centrul tarii. Cand pasiti in acel loc, toate energiile curg spre voi, indiferent unde s-ar afla. Faceti acolo mica voastra gradina de unde apoi radiati.
Eu sunt permanent cu voi si va insotesc mereu. Nu exista un gand al vostru sa nu fie receptionat de mine. Din multiplele voastre ganduri, eu le culeg pe cele cu frecventa mai inalta la care dau glas, energie, raspuns si cu cat alte ganduri se inalta in aceasta frecventa noi le culegem.
Tu ai venit cu o menire suprema. Menirea ta este sa iesi in fata, sa te pui asemenea unui standard intre vechi si nou si falfaind stindardul, sa-i calauzesti catre lumina. Esti un vajnic razboinic al luminii, care te autodepasesti permanent, cautand sa te perfectionezi permanent, nu in sensul tehnic, ci in sensul perfectionarii starii de iubire. Aceasta stare de iubire, pe care inima tinde sa o atinga, te va ridica pe culmi inalte. Vrei sa stii daca esti avatar. Esti in structura ta; ai aceste atribute, gaseste-le!
-Sunt multi indrumatori spirituali?
-Indrumatori spirituali sunt, dar in genul tau, nu sunt. Tu vii cu ceva specific al tau, a carei frumusete este inestimabila, la fel si ca daruire; iar samburele, sau grauntele, cristalul de puritate ce tu il detii in interiorul tau, are un specific aparte. Cand acest cristal iti va inflori cu adevarat si in marea plenitudine, atunci tu te vei arata in adevarata ta complexitate. Lasa-ti trairile sa te deschida si ceea ce simti, fii ! Fii avatar! Permite-ti! Nu te intereseaza ce si cum sunt altii, ori cate avatari ar putea fi in jurul tau. Urmeaza-ti calea cu incredere, caci in simtirile care le ai, se afla adevarul tau. Maiestria ce coboara din Sinele tau Inalt, te ghideaza cel mai sigur. Lasa comparatiile, inlatura neincrederea, inlatura-ti intrebarile si permiteti sa fii ceea ce tu simti.
Acum cand zorii se ivesc, fruntile voastre intaresc acesti zori cu lumina ce o purtati pe frunte. Ridicati-va cat mai sus, sa luminati mai presus. Nici Soarele sa nu-l admirati intr-atat incat sa uitati de voi. Doar voi, in aceste clipe, sa straluciti, iar tot ce va-nconjoara sa stiti ca vine sa va ajute, sa va sustina, dar nimic care sa va ordone.
Imi sunteti dragi nespus si-s mandru de pasii ce i-ati facut, de lumina cu care v-ati incarcat. De astfel de oameni planeta are nevoie acum (se bucura), iar voi, cu lumina cea mare ce o indrumati si o calauziti, sunteti Sori ai planetei. Pentru aceasta noi toti va multumim
-De ce corpul fizic isi pierde parul, sau dintii...?
-Invatati sa vi-i co-creati. Va fi un moment, cand va veti recapata capacitatile de geneticieni si veti putea sa va restructurati corpul. Veti capata din nou posibilitatea de a lucra asupra formei voastre, dar pana atunci, rabdare.
Lasati sa se produca perfectionarile in corpul vostru, pe masura ce ADN se reface si totul va deveni posibil.
-Cati ani a trait pe pamant, tu,St-Germain? (500 a sunat in auz)
-Puteai fi conducator spiritual
-Nu era cazul, nu astea erau prioritatile, ca sa fac ca Isus.
-Ce ai facut in aceste vieti ?
-Menirea mea pe acest pamant a fost sa fiu in corp fizic pe langa oameni. Sa las in constiinta de masa idea de viata, sa aduc oamenilor noi legi de conduita, principii, sa savarsesc actiuni in paralel in mai multe planuri, sa dispun de o bogata colectie de evenimente politice prin care am randuit ca evenimentele sa se desfasoare in folosul omenirii si nu numai pentru un grup. Am rasturnat/desfiintat, multe comploturi care ar fi dus omenirea in pragul multor razboaie si am incercat sa las in constiinta celor puternici un sentiment de iubire de pamant, de patriotism, de iubire care in alte vieti ale lor sa-i ajute sa-si depaseasca conditia umana. Ceea ce am sadit in acei ani cat am stat pe pamant, au fost principii umane ale noii societati, a frumosului, a echilibrului si germeni pentru o noua constiinta. Munca mea nu a fost o munca vizibila in planul material, ci mai degraba una oculta de pregatire a multor fiinte cu care eu aveam sa ma intalnesc. Asa si voi ati fost langa mine si v-am pregatit pentru ceea ce urmeaza.
-Misiunea ta a fost stralucitoare ? …rade
-Misiunea a fost misiune, ceea ce a fost de facut s-a facut.
-Misiunea lui in comparatie cu a noastra cum este? …rade si mai tare
-Nu-i cazul sa comparam cine e mai sus ca importanta.
-Totul este important. Important este daca vreti, ca suntem si ca lucram impreuna si ca ceea ce s-a sadit, acum culegem, si va veni si un moment cand efectiv ne vom vedea fata in fata la o mare sarbatoare.
-Esti incarnat?
-Nu, nu e nevoie. Ma lasa sa inteleg ca planeta are nevoie de el asa cum este acum. In planul energetic unde este el, plan de lumina, ajuta mai bine.
-Cine este logosul ?
-Lord Buddha
-Dar lord Maitreia?
-Lord Maitreya este un avatar cu energii cristice deosebite, care sustine in acel loc, acum, un mare punct de echilibru din punct de vedere energetic, prin intelepciunea sa, prin forta sa energetica, dar nu beneficiaza de o recunoastere mondiala.
-Poti sa insanatosesti un om acum ? -Da.
-Ai voie, vrei? (Nu, nu vrea) Nu e cazul sa-l fac bine.
-Dar daca cere cineva ?
-Pot, dar nu asa se pune problema. Daca eu l-as face bine, l-as ajuta ? I-ar fi de folos ? Nu priviti vindecarea ca ceva benefic. A fi vindecat, pentru unele persoane, nu le aduce nici bunastarea, nici fericirea. Nu asa se pune problema. A schimba gandirea, acolo este problema si sa stim ca o boala iti schimba gandirea. Totul este pentru schimbarea gandirii. Eu daca l-am vindecat, nu i-am schimbat gandirea si la ce are el de ajuns.
Multumim

Niciun comentariu: