duminică, 12 aprilie 2009

Arhanghelul Mihail -- Sinele Inalt

De treci codrii de arama, tu te depasesti si intalnesti a tale plaiuri, plaiuri vii, ceresti. Lasa-te in aceste plaiuri, ca sa poti cuprinde tot ce ti se cuvine. Nu e nevoie sa prinzi Soarele, caci tu deja il ai; gaseste-l adanc in tine si permite-i manifestarea ca in rai.
Eu sunt Sinele tau Inalt, contopit cu tine si cu al tau Soare. Tu permite dara a mea intrare, profund in corpul fizic si ma lumineaza cu a ta gandire si-ntovarasire, ca din imbinare, sa creem o floare. Cand tu te inalti, eu cu pasi repezi intru pe ale tale porti si ocup spatiile oferindu-ti lumina. Asa ca deschide-ti mereu inima si mintea, ca eu sa pot locui in al tau interior. E bine sa stii ca in momentele ce vin, trupul ti-l voi zgudui, iar pe al tau corp emotional voi cladi ca o noua baza, ca un nou inceput a unei noi forme de iubire, ce pana acum voi nu l-ati cunoscut.
Ti se va parea la inceput ca nu te mai recunosti, caci vin cu aspecte cu care ai avut sau nu ai avut de-a face. Sa nu ti se para stranii starile prin care vei trece si sa ai rabdare cu tine pana cand totul se integreaza. Ai acceptat avatar sa fii si aceasta necesita schimbari pe corpurile tale si aparitia/formarea unor calitati/aptitudini ce in aceasta viata, cu acest corp nu le-ai manifestat. Este vorba de o integriate absoluta cu insasi spiritul tau, adica cu mine si o daruire totala catre aceasta. Fata de aceasta alegere, pregatirea ce ti-o fac este permanenta, iar tu permite-ti tie acest lucru.
In obarsia voastra aveti aceste seminte udate la timp, ingrijite cu cinste, insorite. Cand e momentul, ajungeti sa culegeti roadele. Roadele inseamna evolutia voastra, manifestarea, intelepciunea la care ajungeti si efectele pe care le aveti asupra celor din jur. Deschideti-va si dati-va permisiunea permanent, pentru ceea ce se va face cu voi, caci mergeti intr-un pas, ati venit aici sa va purtati impreuna acesti pasi. Aceasta permisiune este necesara subconstientului vostru, mintii umane, unor tipare care inca sunt vechi si este necesara dizolvarea lor. Ramaneti intr-o forma nelimitata de gandire, intr-o stare permanenta nelimitativa si clanul vostru angelic care v-a asteptat sa va sustina isi iau in primire din acest moment aceasta indeletnicire.
Ca Sine inalt si acum vorbesc eu, A. Mihail, ce apartin energiilor voastre, daca voi permiteti, se face acum o decodificare -permitem- ca anumite energii sa se decodifice, sa va elibereze din anumite tipare -permitem- si deschiderile voastre catre avatari ai luminii, ai noii energii, sa aiba loc. Pastrati un moment de liniste si respirati ca aceste deblocari sa le facem …. (pauza)
Permiteti apoi corpurilor voastre, o stare de latenta, de odihna calma, linistita, caci ele vor fi putin zguduite de ceea ce pleaca si ceea ce vine. O alta haina veche nefolositoare pleca acum de pe voi, este absorbita acum de Mama pamant, pentru a ramane intr-un invelis pur, cristalin, la care se fac conexiuni noi cu grilele cristice, caci acum o mare masa de oameni se va conecta la lumina voastra intr-un alt mod decat pana acum.
Conectati-va mereu la lumina mea, a sinelui vostru. Vizualizati mereu aceasta lumina in jurul vostru, caci este un procedeu de intarire energetica si de deschidere a unor structuri noi in interiorul vostru. Asumati-va mereu responsabilitatile si anuntati in fiecare zi universul de intentia si alegerea voastra de a-l servi, ca mereu energia cosmica sa va fie daruita. Nu lasati momente de inactivitate, caci nu mai este cazul si nu mai este timp si deschideti-va mereu si cereti-le mereu, aceste energii, ca hrana zilnica. Noi va vedem cum straluciti, insa aveti nevoie de mai multa lumina. In fiecare zi urcati imaginar cate o treapta, etaj catre aceasta lumina si daruiti-va voua, permiteti-o, iar noi sustinem si aducem.
Eu ca Sine inalt, eu A Mihail, citesc in inimile voastre si raspund acestor alegeri. Ramane ca trecand la o gandire nelimitata, tot ceea ce primiti, sa devina nelimitat. Constientizati si memorati aceste sfaturi, daca le alegeti -alegem- si lasati inima sa le indeplineasca.
Eu sunt Arhanghel Lumina, arhanghel a carei energii sunt in Sinele vostru inalt.

Niciun comentariu: