luni, 27 aprilie 2009

Metatron - Asumati-va energiile crearii

Noi suntem langa tine permanent. Eu arhanghelul Metatron, te tin acum in bratele mele si iti graiesc. Forta ce o astepti este in tine. Noi cei de aici, va sustinem pentru a va gasi aceasta forta. Este forta Pamantului, este forta elementelor din care sunteti formati. Conecteaza-te cu aceasta forta interioara si daruieste-ti-o. Este forta ce va ajuta sa va creati viata voastra. Este forta ce va ajuta sa fiti tot ceea ce ganditi. Este forta de manifestare. Apeland la aceasta forta, intensitatea intentiei creste si manifestarea se produce. Eu sunt langa tine acum, ca si langa altii, acceptandu-va si acceptandu-ti dorinta de accesare a unei vibratii inalte. Aceasta energie subtila ce isi face loc acum in tine, purifica mai intai tesuturile, caci si tu ai ales sa fii in stari de armonie apropiate cu armonia/tesatura iubirii, a Creatiei. Cand faci o astfel de alegere, te contopesti cu Creatia. Simti aceasta creatie, ii simti forta si de fapt o simti in interiorul tau. Paseste in energia interioara tie si cere sa te umpli cu aceasta. (cerem si permitem)
Cu Iubirea ce noi v-o purtam, va ghidam catre acest interior si catre intelegerea a ceea ce se desavarseste in jurul vostru. Te cauti tot mai mult pe tine in interiorul acestui corp si vedem cum ai inceput sa te simti. De fapt iti simti propria ta divinitate, care la dorinta ta patrunde.
Cand energiile noastre va cuprind, va oferim un spatiu de claritate, ca voi sa puteti face alegeri specifice simtirii voastre. Va oferim un spatiu pur pentru a va intelege, pentru a va deschide energiilor ce sosesc, a le folosi in viata voastra, intr-o forma benefica voua. Noi creem acest spatiu. De multe ori va soptim, va atentionam, pentru a primi, pentru a intelege. Nu intervenim asupra liberului arbitru, dar daca ati accesa acest spatiu curat, cu energiile sacre ce va sunt aduse, puteti schimba mai mult, mai repede, ceea ce ati dori sa intre in viata voastra. Lasati-le sa curga asa cum ele sosesc, constienti fiind ca insasi voi va puteti creea acest spatiu curat si sigur pe care vi-l creem si noi, Nu inseamna ca plecam de langa voi, dar puteti sa va asumati si sa va imputerniciti mai mult.
Cand voi folositi constient aceste energii pe pamant, echilibrati o mare parte din munca noastra si deveniti acei co-Creatori. Poate nu imediat se produce o manifestare/materializare, dar ea este acolo. Este cazul sa va imputerniciti din ce in ce mai mult, sa va asumati responsabilitatile si increderea ca aceste energii ce sunt in jurul vostru le puteti folosi si ca dau si obtin rezultate.
Sentimentul din voi, de suveranitatate, de libertate, se deschide, sporeste. Cand capatati astfel de deschidere, este cazul sa folositi aceste energii, Le primiti asa cum ele sosesc, clare, pure, neutre si cand le dati conotatia ce o doriti, in numele benefic al intregii omenirii, acestea va vor raspunde. A sosit momentul sa va deschideti, sa intelegeti ca constiinta la care ati ajuns, va face capabili sa lucrati pentru binele omenirii si sa ajungeti la preocupari mai inalte decat strictul necesar al unei zile, strict in jurul vostru, sa intelegeti, sa atingeti un nivel mai inalt de lucru al acestei energii, sa iesiti din cotidianul zilnic al casei voastre.
Constiinta voastra se indreapta acum catre o constiinta a planetei intregi, catre constiinta globala al unui intreg cosmos. Folositi-va de multi dimensionalitatea cu care puteti lucra, lucrand pe mai multe planuri, chiar daca voi intai aveti aspectul liniar si intrati intr-o gandire complexa de avenrgura.
Cand voi sunteti in serviciul Divinitatii, Divinitatea stie de ce aveti nevoie, cum ar fi hrana zilnica, adica cele necesare corpului. Ea va asteapta sa va extindeti aceasta constiinta si sa lucrati in acest sens, ea daruindu-va micile necesitati permanent. Nu mai ramaneti in aceste mici necesitati care oricum de-acum va vin si treceti la o constiinta, la idei, la o deschidere totala, planetara. Nu inseamna sa rasturnati guverne sau sa alegeti cine stie ce conducatori, dar sentimentul benefic de iubire, de o realizare in binele omenirii la nivelul unei tari sau mai multora, trimitand, directionand sau permitand acestor energii sa lucreze, o puteti face. Iesiti din traiul zilnic si simtiti-va co-creatorii din spatele tabloului in care jucati. Deveniti voi regizorii, chiar daca sunteti de multe ori si actori. Luati si acceptati responsabilitatea unui regizor. Cand voi va asumati aceasta responsabilitate constient, deja energiile sunt in voi. Deja vibratia lor lucreaza pe o noua frecventa, caci uneori ceea ce voi simtiti fara a gandi cu mintea, se simte la nivel de inima si acele frecvente raspund frecventelor voastre instantaneu. Instantaneu primiti/obtineti frecventa si transmiteti.
Permiteti-va sa fiti acesti co-creatori alegand ca de la moment la moment si ca din noua pozitie de co-creatori sa evoluati. Este important sa primiti acum aceste energii care le-ati ales, care le veti intelege si care va vor ajuta sa evoluatoi si sa intelegeti. Folositi-va de energiile mele, de figurile mele geometrice. Faceti din ele holograme care suprapuneti-le cu locurile catre care ati dori sa lucreze enegiile. Aceste holograme cu figuri geometrice stiu ce au de facut si permiteti-le sa-si continue miscarea prin constiinta pe care ele o au. Ele apartin energiei supreme, a energiei Creatorului iar tot ce e pe Pamant are la baza aceste figuri geometrice. In Noua Energie care vine acum, ele vor raspunde acestei energii noi si vor lucra singure. Prin simtirea voastra voi transmiteti intentia, caci simtirea aduce si iubirea. Si permiteti-le sa lucreze. Ele vor lucra in contextul Unimii, a Iubirii Divine.
Aveti sentimentul Creatie in voi insiva Este creatia voastra. Permiteti-va sa o simtiti, sa va aliniati si sa va conectati cu ea. Deschideti-va pieptul ca sa apun asa, inspre interior, nu spre exterior si simtiti-o. In momentul in care voi o simtiti, stiti ce aveti de facut, de co-creat. Insasi Creatorul vorbeste prin voi, aceasta energie divina, Tata-Mama. Cand sunteti in deplina iubire, echilibru, centrati, nu gresiti. Nu exista acest cuvant, aceasta manifestare, caci iubirea voastra este aliniata cu iubirea Sursei Supreme, iar creatia vostra va fi la acest nivel.
Anul 2012 se apropie, dar manifestarea lui este acum, a inceput cu voi. Va manifestati acum prin ceea ce sunteti. Se cere de la voi a fi cu toata increderea proprii vostri creatori si co-creatori.
………………………………
Acum, cand un timp apune si zorii altui timp au rasarit, eu Metatron as dori sa intindeti mainile catre mine si in aceasta postura sa cuprindeti lumina acestor zori si sa o raspanditi pe intreaga planeta. Aduceti in voi cerand cat mai mult din lumina acestor zori (cerem si permitem) pentru a primi si a percepe tot ceea ce este in plan subtil mai bine pentru a va uni fortele cu forta suprema si a ajuta energiile ce au nevoie de ancorare pe Pamant, sa se ancoreze. Permiteti-va tot ceea ce la nivel de suflet simtiti, caci voi sunteti arhangheli de lumina si simtirea voastra este intensa. Permiteti tot ceea ce simtiti sa se manifeste. Simtirea voastra este ca si expandarea la care sunteti si aceasta simtire/expandare va ofera o arie foarte mare de actiune. Cand voi chemati energiile Creatorului pe o arie de expandare la nivel cosmic, aceste energii beneficiaza de aceasta suprafata de ancorare. Permiteti-le sa patrunda, caci ele toate sunt astfel ghidate catre Pamant si nobila voastra floare ce este insasi celula sacra din voi, infloreste. Permiteti-va sa deveniti tot ceea ce simtiti.
Eu sunt Arhanghelul Metatron, vesnic iubitor, sustinandu-va vesnic cu energiile mele.
Calauziti sunteti de energia lui Metatron. Lasati-va in aceasta energie ce va ghideaza catre aspectele voastre interioare. Pentru a le gasi cu usurinta. Aspecte necunoscute pentru voi aspecte ce va vor ajuta sa primiti lumina, o deschidere mai mare catre lumina ca noul din voi cel pe care inca nu-l cunosteti sa se reverse. El este un model angelic, care sa-l suprapuneti peste modelul uman ce va fi mai usor si va fi mai usor pentru voi, integrarea cu aspectul/divinitatea voastra. Aceasta energie angelica, forma angelica provine din matricea divina si poate cobora acum la voi. Primiti/permiteti acest tipar angelic care va fi un ghid, o ghidare catre integrarea divinitatii voastre, ca voi sa fiti cat mai apropiati de forma gand/energie a matricei divine. Lasati aceasta forma gand/energie sa fie absorbita si sa activeze la nivel celular si ADN, corespondenta ei. Constientizati forma gand angelica atat de adanc ca si cum ea va umple acum si multumiti-i.

Niciun comentariu: