sâmbătă, 25 aprilie 2009

Zamolxe Steaua Romaniei

Steaua se ridica peste Romania. Aceasta Stea, este o puternica energie ce va absoarbe in interiorul ei, energetic. Aceasta Stea va lucra prin intermediul vostru. Este formata de energia locului, la care s-a adaugat o puternica energie solara. Energia locului este de origine feminina, provine din energia Mamei Pamant, ca energie primordiala a locului. Energia solara o completeaza ca o energie masculine. Tu o vezi in forma de stea, caci ea, ia aceasta forma, ca voi sa o recunoasteti si in acelasi timp aveti pe frunte aceeasi emblema cu ea, ca a ei. O purtati pentru ca lucrati cu energia ei, pentru ca o recunoasteti si ea va recunoaste. Este momentul cand se ridica, de fapt se activeaza si face ca o chemare a voastra in sensul deschiderilor voastre, a constientizarii, in sensul unei atentionari, in sensul unei conexiuni a voastre cu energia Stelei.
Aceasta energie se incorporeaza in voi, tot mai mult, (o incorporam), caci aveti nevoie de ea, face parte din structura voastra, este compatibila cu voi prin energia primordiala care o contine si prin energia solara. Acum, aceasta energie isi face loc tot mai mult, completandu-se, energizandu-se si pe masura ce se ancoreaza in voi, creste potentialul vostru energetic. Incepeti sa capatati calitati aparte, posibilitati de perceptive mai bune a energiilor, devenind mai deschisi, mai sociabili, putand sa primiti in jurul vostru mase mai mari de oameni. Este o energie benefica pentru voi si pentru voi Stelarii, caci va ofera o mai buna stabilitate in interior, o putere de actiune mai mare, un discernamant profund. Nu veti mai fi luati prin surprindere de multe evenimente pe care le veti auzi si veti intelege adevaratul sens profund al evenimentelor.
Maturizarea voastra spirituala creste si rolul de inaintas in noua energie, de reprezentanti ai Energiei Noi, de Avatari ai Energiei Noi. Acest rol se perfectioneaza si veti sari peste cateva etape mult mai repede. Cumulul energetic in voi se va face brusc, caci emblemele ce le purtati, favorizeaza acest lucru, va ajuta, va sustin. Aceste embleme, nu numai ca deschid anumite coduri, dar ele sunt ca mici buzunare in care energiile intra, rezervoare din jurul vostru.
Cand energia stelei se activeaza, anumiti centri energetic ai vostri se activeaza. Nu fortati nimic si lasati totul sa isi aiba cursul firesc. Mancati, beti si odihniti-va dupa cum corpul o cere.Fiti permanent intr-o stare de primire de acceptare, ca aceste energii sa gasesca cale libera prin corpul vostru si sa-si poata exercita atributele lor. Ele sunt coordinate de Sinele vostru Inalt, care aduce in jurul vostru la momentul potrivit, tot ceea ce aveti nevoie. Abandonati-va acestui proces pe care Sinele l-a preluat, ca sa puteti atinge capacitatea maxima de manifestare a voastra. Noi va stim, intelegem tot prin ce treceti. Va asiguram ca este perfect, doar permiteti sa se intample. Cei care suntem acum in jurul vostru, sunt eu Zamolxe, cu o multitudine de energii ale locului, cei 24 si energii ale elementalilor, dar si alte entitati de lumina care sunt si servesc locurile.
Intrebare :in timpul transmisiei daca se adoarme, mai primeste energiile ?
-Da, se primesc. Pare ca nu constientizeaza, insa se comunica direct cu spiritul ce este venit dincolo. Nu este privat energetic. Primeste ca unul treaz. Isi poate face constientizarile, deducand din actiunile pe care le face ulterior. (Simt ca este un mic DAR) Este o constientizare anume, insa anumite energii lucreaza in corp si nu au nevoie sa fii treaz, sa faci constientizari rapide.

Niciun comentariu: