sâmbătă, 25 aprilie 2009

Zamolxe - FOCUL SACRU

“ Cu toti la pas, pasim si o poarta eu deschid pentru voi, ne spune parintele Zamolxe, ca in aceasta mare imparatie sa patrundeti. Ea este piramida, sau acest spatiu dintre munti. Energetic este acelasi lucru. Aici in acest spatiu, va invit, catre un loc anume. Pasiti cu mine alaturi pe aceasta carare. Este un loc ce nu a mai vazut lumina soarelui de mult. Acest loc s-a retras pentru a nu fi intinat si pentru a se pastra pur, unde gandurile oamenilor sa nu ajunga. Va conduc catre acest loc sa primiti din energia sa. Planeta pastreaza cateva din aceste locuri pure, stiute de cativa dintre noi, cei care nu suntem in plan fizic. Va iau de mana pe fiecare si ne apropiem de acest spatiu, loc sacru prin puritatea energiilor ce s-au pastrat aici. Sunt necesare astfel de locuri planetei pentru a o mentine cu o anumita vitalitate. Ne apropiem dar inainte de a intra, lasati toate gandurile voastre undeva in afara si copilul vesel din voi deveniti, permiteti-i sa paseasca. Acest copil interior al vostru, eu il iau si il ghidez, ca fiecare dintre voi sa obtineti aceasta comoara energetica.
Sunteti acum in acest spatiu si permiteti copilului din voi sa primeasca energia( permitem). Nu cautati sa vedeti anume unde sunteti, sa ghiciti. Nu are importanta. Este o energie pura si va rog sa o luati asa cum este. Cand simtiti ca sunteti plini, reveniti langa mine. Acesta este un loc stravechi, unde candva se aduceau multumiri Luminii Supreme. Un foc sacru ardea permanent aici, iar lumea venea pentru a primi sfaturi sau pentru a se vindeca. Ati fost in aceste locuri si ati lucrat pentru a mentine focul sacru cat mai mult, iar cand au inceput gandurile oamenilor sa fie strabatute de frici si indoieli, ati cautat sa-l protejati. Cand neincrederea a inceput sa-si faca loc in mintea oamenilor, focul sacru a inceput sa paleasca. Ati facut mereu un zid de protectie intre el si oameni si la un moment dat nu ati mai dorit sa-l aratati. Aceasta a starnit manie din partea oamenilor si ruga voastra atunci catre cer, a fost ca acest foc sacru sa fie ascuns. Spiritele inalte v-au ascultat, insa voi ati avut de infruntat nemultumirile, ura, mania si ati pierit atunci aparand acest loc. Atunci s-a produs odata cu voi o scufundare a pamantului si totul a fost acoperit.
Aveti azi acest drept, prin ceea ce ati protejat atunci, sa primiti aceste energii si sa constientizati ce ati facut pentru acel foc sacru. Nu intamplator ati fost chemati azi aici, caci a venit momentul sa renasteti in inimile voastre acel foc sacru. Puritatea care erati, curatenia gandurilor, credinta care o aveati, frumusetea si increderea ce o manifestati in jurul focului, renaste acum in voi, insa intr-o noua constiinta. In constiinta acestei noi etape la care ati ajuns. Insa s-a dorit din sursa suprema, ca prin mine Zamolxe, sa va reamintesc energetic din acel loc, de pasul ce l-ati facut atunci si de devotamentul vostru, sa va intelegeti mai bine, sa va intelegeti intr-o noua lumina care are la baza un trecut dedicat intru totu energiei Creatorului. Multe le aveti in voi. Pas cu pas ele sunt amintite si aceste flacari se vor aprinde in inimile voastre, daruindu-va intelepciunea. Acum ca ati inteles pentru ce v-am adus aici, permiteti-va voua ca acea lumina, acel foc sacru sa rasara complet in inimile voastre. Lasati-l sa se aprinda si sa va protejeze, asa cum alta data il aveati in fata ochilor vostri, iar energia lui va functiona prin voi, din interiorul vostru (permitem)
Iar eu, Zamolxe, va multumesc “

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.scribd.com/doc/24059074/Pe-calea-lui-Zamolxe-Vieti-din-foc-si-piatra