joi, 30 aprilie 2009

Lord Buddha - Anatomia constiintei

Pe carari nebanuite, intr-al vostru vis, va purtam, va insotim, va ridicam, ca voi sa iesiti din el. Aceasta legatura creata acum, se creeaza pentru a va distanta mai mult de la visul vostru care a creat iluzia planului material. Voi strabateti deja voalul si iesiti la suprafata, ca atunci cand din adancul apei va azvarliti in sus pentru a respira. Acesta e momentul in care voi strabateti voalul si ajungeti la noi pentru a lua o gura de lumina, ca sa rezistati la urmatoarea scufundare in D3. Sunteti aidoma scufundatorului de perle ce-si face munca in adanc si revine la suprafata pentru a-si incarca plamanii cu aer necesar urmatoarei scufundari.
Sositi tot mai constient in aceasta vibratie a luminii, preluati si reveniti in visul vostru 3D. Insa capacitatea de a va incarca cu lumina creste si observam ca va prelungiti timpul de a sta in vibratia inalta. Cand reveniti in planul vostru, aduceti bucuria momentelor de aici si nu va mai gasiti locul acolo. Va simtim intrebarile: cat mai stam aici, cat, cum, in ce fel ?.... Insa totul depinde de voi. Acesta e motivul pentru care am insistat sa ramaneti cat mai mult cu voi. In acele momente voi depasiti, treceti dincolo de voal. Voalul in acel moment este indepartat, iar energiile curg din plin in interiorul vostru. Va simtiti imbaiati in lumina altor dimensiuni. Astfel se si intrepatrund aceste spatii. Voi sunteti de fapt cei ce trageti un plan dimensional inalt, in planul in care voi sunteti. Am putea spune ca trageti/aduceti mai multe planuri pe care apoi le fixati/ancorati in campul vostru. Deveniti o oaza a acelei lumini inalt vibrationale, acolo unde sunteti. Asa coboara dimensiunile una in cealalta, nu voi.
Eliberand mereu ceea ce nu va mai este necesar, deveniti mai usori, in sensul ca ati eliberat energii vechi, de o vibratie necorespunzatoare, iar voi va puteti umple/primi altceva, ce aduceti in voi, in punctul vostru.
Sunteti inconjurati de campul vostru electromagnetic, de campul vostru auric, care prin alegere, prin intentie, prin respiratie, isi poate mari dimensiunea, prin gandirea inalta isi capata culori stralucitoare. Deci, acest camp trece la calitati care pot primi si sustine vibratii inalte. Campul vostru patrunde in acelasi timp, in spatii cu alta constiinta, spatii budice, spatii cristice. Cu toate acestea, va incarcati aidoma albinei care culege polenul. Aceasta bogatie o aduceti cu gandul si cu partea de constiinta si de spirit, care in momentul interiorizarii iese din trup. La intoarcere, ea incarca nu numai corpurile ci si campurile.
Voi sunteti asemenea copacului care ati adus in acel punct, fix sa zicem, ce-l reprezinta corpul fizic, o bogatie inestimabila a unei constiinte, a unei vibratii si a unor multiple frecvente. Prin capacitatea de a va expansiona, intelegeti cat de mult aduceti si apoi extindeti. Poate nu va amintiti, poate nu transformati informatiile primite in cuvinte. Nu are nici o importanta. Voi implementati aceste energii, constiinte, forme gand, in punctul vostru fix, corpul vostru fizic. Mai departe, acest corp si corpuri, prelucreaza tot ce constiinta a adus cu efecte deosebite in interiorul corpurilor, pana la nivel de ADN si in voi incepe lucrarea inversa, din interior spre exteriorul corpului. Adica incep si se manifesta transformarile ce au loc in toate corpurile voastre. Lucrarea nu se face peste noapte. La fiecare se face in ritmul sau, in conformitate cu deschiderea, cu acceptarile, cu inca unele asa zis principii ale voastre sau a unor limitari ce inca mai pot exista. Important este sa stiti ca aceste planuri inalt vibrationale, sunt in imediata voastra apropiere. Cand voi stati in liniste ascultandu-va glasul inimii, fractiuni de secunda sunt suficiente pentru a le accesa. In acele momente, constiintele inalte, sa folosim cuvantul coboara, sau transcend catre voi si inaltele forme gand se conecteaza la ale voastre. Formele minunate care sunteti, incep sa treaca prin minunatul joc al schimbarilor. Organe ale corpurilor voastre, vor pierde unele functii si vor castiga altele. Cum ar fi simtul mirosului care va incepe sa se dezvolte. Organe ce nu vor mai functiona, vor fi reduse ca volum pana cand vor disparea total.
Acum, lumina ce patrunde odata cu aceste informatii acceseaza, se conecteaza cu centrii importanti de la nivelul creierului si plexului solar. Ea patrunde in retelele voastre, plexuri, retele nervoase, asemanatoare retelelor cristaline si in acest moment, daca sunteti atenti simtiti ca reteaua voastra a fost suprapusa cu reteaua cristalina a planetei Sunteti sustinuti de reteaua cristalina a planetei, prin propria voastra retea. Se face o conexiune la nivel sinaptic pentru a primi impulsurile cristice prin sinapsele voastre si transmise mai departe corpurilor si organelor. Sunteti alimentati de aceasta retea cristalina. Impulsurile ce le primiti, sunt si impulsuri cosmice caci si voi ceea ce primiti, transmiteti mamei Pamant. Voi fiind ca sinapse ale ei proprii.
Activitatea electrica la nivelul centrilor vostri nervosi, isi modifica multe frecvente, caci frecventa vibrationala a propriilor celule si nu numai a sistemului nervos ci si a celorlalte celule se modifica. Toate aceste modificari va fac capabili sa perforati mai mult voalul si sa fiti conectati pe perioade mai mari cu aceste spatii inalt vibrationale. Urechile voastre, aparatul auditiv, percepe muzica sferelor, perceptie ce va incarca campurile mai mult cu aceste vibratii/frecvente. Fiecare constientizare, fiecare observatie noua asupra corpului vostru, deschide un element nou prin care voi va inaltati.
Oceanul ce va este in jur va priveste aidoma picaturii care a plecat din el. Sa nu subestimati niciodata corpul din care sunteti si nici capacitatea sa de evolutie. Totul este sa apasati pe butonul potrivit si sa-i dati ragazul necesar imbaindu-l in iubirea si grija voastra fata de el. Aceste corpuri pe care le aveti sunt bijuteriile voastre. Invatati doar sa le purtati si lasti-le sa obtina stralucirea lor adevarata. Mangaiati-le cat de des puteti. Examinati-le mereu si intrebati-le ce anume ar dori. Potriviti-va in ele, de la zi la zi. Caci lumina divina din interior, ceea ce sunteti si a carei intensitate creste se calibreaza mereu cu corpurile voastre. Deci asezati-va in corpul vostru cat puteti de comod si confortabil.
Luati ragaz sa va aduceti aminte de el permanent. Noi, cei de sus, cei de dincolo de voal, vedem luminozitatea voastra schimbandu-se clipa de clipa. Nu uitati ca aceste planuri dimensionale ce le atrageti, au si ele frecvente modificari vibrationale. Voi veti fi la un moment dat ca un bun manuitor de armasari puternici. Veti percepe aceste modificari a frecventelor din jur si va fi nevoie de o mana forte din partea voastra ca sa mentineti frecventele si sa va pastrati in echilibru. Nu veti sti in ce directie vor trage armasarii. In acel moment va conta alegerea, intentia, echilibrul si forta voastra interioara. Pentru ca pe acei armasari voi inca nu ii “vedeti” in totalitate. De fapt acest “a vedea”, presupune la un moment dat, mai multe perceptii simultane prin care voi va veti ghida. Indiferent unde va fi dimensiunea/vibratia de baza, unde va veti afla, punctul de echilibru va fi mereu in centrul vostru, caci voi mereu veti accesa dimensiuni, spatii tot mai inalte. Aceasta presupune o cunostre interioara profunda si permanenta, o fermitate interioara, dar imbinata cu bucuria a tot ceea ce sunteti si ce faceti. Sunteti inca la punctul in care sa echilibrati interiorul cu exteriorul, viata interioara cu viata exterioara.
Aceasta e o noua maestrie pe care o dezvoltati si sa intelegeti fiecare din voi, ca fiecare este pentru el, punctul fix al unui intreg univers. Cu aceste sfaturi, doresc sa inchei rugandu-va sa alegeti mereu ceea ce inima va ghideaza. Si sa impartasiti trairile ce le veti avea cu toti cei ai vostri. Jocul deschiderii spre constiintele inalte este un miracol ce se infaptuieste pe Pamant. Savurati acest miracol si impartasiti-l.
M-am apropiat de voi, caci si voi v-ati deschis constiinta catre mine si in masura in care v-ati deschis, constiinta a coborat/accesat si intelegerea a patruns in cele mai intime particule ale voastre. Asa cum si in alte dati v-am primit, sau v-am adus in bratele mele, si de aceasta data constiintele noastre s-au contopit pentru a ajuta la stralucirea diamantului cristic ce voi sunteti. Mireasma mea o transmit acum catre voi, sa-mi percepeti adierea, parfumul si culoarea. Un camp de ciresi infloriti va astern in cale, ca adierea sa va atinga si miresmele sa va cuprinda. Acum eu sunt in fata voastra printre ciresii infloriti si agale ne plimbam bucurandu-ne si admirand.
Cu mare bucurie va salut

Niciun comentariu: