marți, 24 februarie 2009

Kali Avatar - Vindecare prin Armonia Divina

In aceasta seara, eu Kali Avatar, sunt cu voi. Va voi face sa intelegeti misterioasa cale a vindecarii. Eu trimit acum catre inimile voastre, globuri de lumina, globuri de cristal. Prin aceste globuri, comunicarea dintre mine si voi va fi mai exacta, mai puternica. Respirati acum, odata cu mine, intr-o respiratie cosmica si transpuneti-va in lumina ce o formam. Suntem un gand, suntem o respiratie. In acest moment, particulele fiintelor voastre au devenit Eu. Totul se amesteca. Totul traieste. Totul este Lumina. Eu, Kali Avatar, sunt in toate aceste particule. Eu, cu mine, sunt perfect aliniat, in perfecta armonie. Eu, cu mine, sunt intr-un singur gand. Eu pulsez ca o energie cosmica, a tot ceea ce Eu Sunt. Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt. Fiecare particula a mea stie ca este Tot Ceea Ce Eu Sunt. Tuturor particulelor mele, le transmit flacara ce ma face Sa Fiu, flacara ce ma contopeste in a fi Tot Ceea Ce Eu Sunt. Eu sunt in acest Univers, contopit cu el. Sunt in el si fac parte din el. Totul este in mine. Sunt un inceput si un sfarsit, permanent, infinit.
Fiecare particula a mea stie acest lucru. Ea cuprinde intregul Univers. Toate energiile cosmice sunt in fiecare particula a mea. Eu sunt Mama si Tatal Universului. Sunt un inceput si un sfarsit ce formeaza Intregul. Fiecare particula a mea, este acest lucru, stie aceasta. Totul este inauntrul si in afara mea. Acest tot, eu il formez. Fiecare particula stie aceasta si raspunde acestei cunoasteri. Aceste particule sunt prezente aici, acum si iau cunoastere de ce le-am spus.
In tot ce ma formeaza, este armonia divina. Fiecare particula a mea, raspunde acum, acestei armonii si alinieri divine. Ea se incadreaza acestei alinieri divine, acum, pentru ca eu sunt acum, armonie divina. Fiecare particula a mea, traieste si respira armonia divina in aceeasi respiratie, in acelasi puls. Tot ceea ce ma reprezinta, este acum in fiecare particula mea. Din amestecul particulelor mele, din amestecul flacarilor mele, se formeaza acum, noi scantei de viata, care se desprind din flacara atotcuprinzatoare, formandu-ma pe mine, Cel Ce Sunt, in alte aspecte de ale mele. In aceeasi armonie cu mine, in deplina armonie, aceste particule/scantei, se desprind acum de flacara atotcuprinzatoare si se individualizeaza in voi, cei ce sunteti Tot Ceea Ce Eu Sunt. Sunteti individualizati, cuprinzandu-ma pe mine in voi, cum si eu raman cu voi, in mine. Va permit desprinderea, ca particule individualizate, dar ramanand cu mine si formand Intregul. Voi sunteti, voi si eu. Sunteti in voi si in mine. Cand veti constientiza Eu Sunt din voi, voi deveniti Eu Sunt in armonia mea si in acelasi timp, in deplina voastra armonie, manifestandu-ma pe mine in multiplele mele aspecte, eu, Cel Ce Sunt, simplu, pe Eu Sunt. Aceasta e linia armonica a voastra si cand voi, aspectele mele, treziti in Eu Sunt, deci in mine, voi manifestati deplina armonie a fiintei voastre. Astfel, manifestarile mele si ale voastre, sunt de fapt o singura manifestare, a lui Eu Sunt. Aceasta este adevarata vindecare. Acum, eu Kali Avatar, va permit sa fiti in fiecare fiinta si imi permit sa fiu in fiecare fiinta din voi si sa ma manifestati intr-un mod armonios cu Eu Sunt.
Fiti binecuvantati in lumina si iubirea lui Eu Sunt. Va multumesc

Un comentariu:

Anonim spunea...

buna!
interesant ceea ce scrii si mi-ai terzit interesul cu atat mai mult cu cat imaginile postate, Zalmoxe in special, imi sunt cunoscute, find opera unui cunoscut mai vechi al meu din Piatra-Neamt. Stii despre ce vorbesc?