sâmbătă, 7 februarie 2009

Echipa de suflet- Apreciere

Poposim la voi. Noi suntem echipa voastra de suflet. Cei 10 locuitori de pe 10 planete.
Inregistram mereu deschiderile voastre. Inregistram pasii ce-i faceti, ca sa raspundem cu noi energii de care aveti nevoie. Nu faceti saltul cand nu sunteti inzestrati cu instrumente performante, aducatoare de alte energii benefice pentru voi.
A trece prin portaluri, presupune energii forte, stocate deja in celulele voastre. Presupune energii-cod cu care sa puteti deschide aceste porti energetice. Rolul nostru este de a va facilita primirea unor altfel de coduri-lumina, ca voi sa puteti deschide portaluri, porti, sa ajutati la momentul respectiv trecerea unor semeni de-ai vostrii.
Sunteti in acelasi timp pazitori de praguri, pazitori ai acestor portaluri, unde nu veti permite intrarea celor ce nu sunt pregatiti. Veti sti cine din ceilalti sunt pregatiti sa treaca si vor face fata. Cei care nu sunt pregatiti, nu-i veti lasa sa patrunda. Aceste lumini-cod, se vor insera treptat, pe masura ce ADN-ul se deschide, realizandu-se o concordanta intre ADN si coduri si ceea ce noi aducem si favorizam, energii necesare deschiderii voastre.
Stim ca sunteti nerabdatori, dar totul la momentul potrivit, dat fiind ca este pentru capacitatea voastra de a exersa o astfel de misiune. Lucram cu voi mereu, chiar daca nu ne facem simtita prezenta cum o facem acum. Suntem prezenti in fiecare vis al vostru, iar colaborarea este minunata. E bine sa va odihniti cand corpul cere, pentru ca in timpul noptii, efortul vostru este mai mare decat in timpul zilei.
Va imbratisam, va transmitem iubirea ce v-o purtam si va spunem ca suntem absolut bucurosi si multumiti de ceea ce facem impreuna.
Noi suntem echipa voastra de suflet. Va multumim

Niciun comentariu: