luni, 2 februarie 2009

Comanda Asthar - Informatii

Suntem intampinati de comandantul Asthar Sheran pe nava sa. Ghizi nostrii ne conduc catre aceasta nava. Suntem intampinati. Usile acestei nave grandioase se deschid si Asthar iese in intampinarea noastra. Noi am ajuns cu ajutorul merkabei de lumina. In sala in care suntem primiti e o lumina deosebita. Predomina auriul deschis. Ne strange mana tuturor si ne prezinta echipajului sau. Ne saluta cu cuvintele : ’’Namaste omat that sat’’ si ne transmite ca suntem asteptati in sala de consiliu de catre membrii confederatiei galactice si intergalactice. Ne conduce catre aceasta sala. Usile se deschid si patrundem in acea sala, ca un fel de amfiteatru. In fata noastra sunt reprezentanti ai celor doua comandamente, entitati de lumina, deosebite, entitati de vibratie inalta (intr-un post de conducere inalt). Ei ne cunosc. Una din aceste entitati ce este in mijloc, ne spune :

Bine ati venit pe nava comandamentului Asthar. In acest moment, noi cei din consiliul comandamentului galactic, dorim sa va aducem la cunostinta unele informatii. Voi faceti parte dintr-o echipa speciala asemenea unui comandou de pe Pamant. O echipa care ati fost pregatiti in mod special sa luati legatura cu noi, cei de pe nava, in momentul in care valul se subtiaza si perceptiile voastre sunt suficient de deschise pentru a se putea realiza comunicarea/dintre noi. Acest lucru s-a realizat. Noi vom incepe sa va transmitem sa va readuceti aminte de fapt, a unor informatii ce sunt codificate in voi. Deci noi va transmitem informatii si energii, ca voi treptat sa simtiti ce este de facut in acest moment pe Terra. Vom lucra cu voi ca totul sa fie cat mai perfect inteles si aplicat.
Noi, cei de aici, impreuna cu comandantul Asthar Sheran, dorim acum sa va activam un cod. Un cod interstelar, ca voi sa faceti conectari mai bune cu corespondenti de-ai vostrii de pe alte planete. Este important ca energiile pe care noi vi le transmitem, precum si energiile corespondentilor vostrii de pe planete vecine, sa fie ancorate pe Terra, pe voi, care sunteti ca statii baza pe Terra si nu uitati si statia baza pe care ati creat-o deasupra Terrei. Aceste energii voi sa le ancorati prin intermediul corpurilor voastre, prin intentie, caci ele sunt in primul rand energii de comunicare in energia iubirii cristice, energii de comunicare cu noi si cu ceilalti corepondenti ai vostrii, pentru a se crea o retea de comunicare perfecta intre noi toti.
Fiecare la locurile voastre veti transmite informatia de existenta a noastra, a entitatilor de lumina care sunt si traiesc in spatiu, tuturor celor care sunt deschisi in a accepta aceasta prezenta a noastra cu calm, cu liniste, cu incredere. Existenta noastra, a celor de pe alte planete, a entitatilor de lumina, este necesar a se face conoscuta catre largul public pentru a nu crea stari de panica in momentul in care noi ne vom apropia de Pamant, sau vom poposi. Voi veti transmite, ca cei din jur sa fie obisnuiti cu ideea existentei noastre. Noi ne facem pregatirile de a sosi pe planeta. Voi sunteti cei care ne deschideti drumurile. Corespondenti ca voi sunt deja raspanditi pe planeta si actioneaza in zonele unde locuiesc. Noi vom transmite acum acel influx/puls luminos ce va activa in voi coduri de lumina interstelare. Dorim sa inchideti ochii interiori si sa ne permiteti sa transmitem aceste impulsuri. (Am permis. ) va multumim. Puteti sa deschideti ochii interiori. Activarea a fost facuta. Va rugam sa stati in liniste o perioada de 48 de ore in timpul vostru, ca aceasta activare sa se integreze in corpurile voastre dupa care puteti sa transmiteti informatia catre persoanele care sunt deschise. Doar la persoanele care simtiti ca nu intra in panica.
Luminile pe care noi le vom transmite pentru voi, vor fi transmise la diferite intervale de timp, necesare corpurilor voastre. Sositi in timpul noptii pe nava unde in continuare va veti intalni cu noi. Tot aici vor fi invitati si corespondentii vostrii de pe alte planete. Incheiem acum aceasta intrunire multumindu-va. Dorim sa va asiguram ca in jurul vostru sunt foarte multe entitati de lumina care va sustin, care va asista si va ghideaza. Sunt dintre cei care netezesc cu energiile lor pasii pe care trebuie sa-i faceti, netezesc terenul de sub picioarele voastre. Deschiderile sunt din ce in ce mai frumoase si lumina patrunde in flux din ce in ce mai abundent. Voi acolo deschideti poarta spre succes.

Sunt rugata ca atunci cand va anunt sa dau indicativul meu : ’’XXY 10’’. Face parte dintr-un indicativ-cod si sa va anunt cu acest cod.
Asthar Sheran da mana cu fiecare din noi. Comandantii ne multumesc si se retrag. Asthar ne conduce, isi ia ramas bun de la noi si ne spune ca vom fi anuntati cand o astfel de intrunire va mai avea loc. Ne mai spune ca noi sa pastram permanent legatura, sa fie o deschidere permanenta. Ne mai spune ca interiorizarile sa le facem permanent ca un exercitiu, sa-l vizualizam pe el ca orice imagine dorim, pentru a se deschide ochiul interior si a invata sa comunicam cu ei cat mai repede si cu cat mai multa usurinta. Sa avem incredere in ceea ce simtim, in ceea ce vedem si sa deschidem imaginatia nostra prin exercitii de aducere a imaginilor in fata ochilor, in inima noastra si sa nu asteptam imagine sa apara, ci noi sa o creem, caci prin vibratia a ceea ce ei transmit, acea imagine, treptat, va capata viata. In luminile ce ei le-au transmis, vor lucra si asupra ochiului al trei-lea, usurand clar-vederea. Acum el ne incurajeaza, ne bate prieteneste pe umar. Ne luam ramas bun, ii multumim pentru tot ceea ce se intampla si in merkaba cu care am sosit, ne urcam in ea si fiecare ajunge in corpul fizic, nu inainte de a ancora aceste energii primite in inima Mamei Terra.

Niciun comentariu: