marți, 27 ianuarie 2009

Medicii chirurgi Arcturieni

Acum, in acest moment, cand totul s-a linistit si energiile s-au echilibrat( ale lui Matt) noi, medicii arcturieni, deschidem o bolta de lumina care sa absoarba din campurile fiecaruia tot ceea ce mai este de eliberat. Noi am adus acel glob de absortie. El va ramane in continuare. Este un aspirator ca si asupra voastra, a acelor din sala sa continue sa aspire.
Dorim sa va rugam sa va controlati mai bine gandurile si sa evitati pe cat puteti gandurile care nu au nimic de-a face cu increderea, cu iubirea, cu armonia si cu deschiderea inimilor. Am dori sa pastrati in gandurile si actiunile voastre o atmosfera sublima. Acest nucleu pe care il formati, se planuieste din inalt sa devina extrem de pur. Nu putem lucra asupra gandurilor voastre. Sunteti singuri stapani pe ele. Cu cat va mentineti pe o gandire mai inalta, cu atat mai repede veti da puritate nucleului. Nu mai ganditi la modul singular. Ganditi de-acum pentru grup. Vindecarile noastre au mai mult succes daca va mentineti vibratia prin ganduri inalte.
Cupola care noi o formam acum, va ramane. Veti ramane sub ea atat cat timp stati in aceste ganduri inalte. In momentul in care vibratiile voastre ating un prag sublimal, efectul ei se anuleaza. Toate acestea le spunem pentru a va constientiza ca se doreste sa lucrati mai constient cu voi, dat fiind rolul vostru pe mai departe. Prin acest rol, voi apartineti intregului. Acest intreg doreste tot ceea ce se potriveste mai mult pentru voi. Si doreste o stralucire fara seaman. Deci, noi aducem aceste energii si instrumente de vindecare, dar in egala masura e necesar sa contribuiti si voi.
Imaginati-va ca sunteti o imensa sfera de lumina. Acum, catre aceasta sfera, voi atrageti mii, sute de mii, milioane de luminite. Simtiti-le cum vin catre voi. Primiti-le. Simtiti cum lumina voastra se mareste din sursa voastra interioara. Observati ca luminitele cresc si ele in intensitate si alte mii si milioane se apropie. Contemplati aceasta imagine. Contemplati-o si vizualizati-o cat puteti de des si de detaliat. Veti intelege de ce se doreste atat de mult pentru voi. Caci aceasta este imaginea unui viitor ce va asteapta. Veti intelege de ce se lucreaza cu voi atat de des, de ce se doreste vindecarea voastra, de ce se doreste sa constientizati cine si ce sunteti. Faceti parte dintr-un plan inalt care nu indeparteaza propria voastra creatie, ci dimpotriva, o sustine. Lasati aceste energii care curg acum in voi sa se ancoreze, sa curga, sa va patrunda. Absorbiti-le cat puteti voi de mult.
Deschideti toate cele patru corpuri care sunt acum perfect aliniate la sinele vostru inalt. Permiteti cupolei sa va cuprinda si eliberati tot ce credeti de cuviinta, din gandurile voastre, din ideile mentalului, din celulele voastre, din cele patru corpuri, ca sa ramaneti permanent intr-o vibratie inalta. Noi cei care suntem acum, aici, primim tot ceea ce voi eliberati. Dati drumul spre aceasta cupola la tot ceea ce voi doriti. Deveniti acel nucleu de aur pur de o stralucire inestimabila. Permiteti acestor energii sa lucreze un timp asupra voastra, chiar si in zilele care urmeaza. Integrati mereu energiile care sosesc.
Noi, familia voastra de suflet, vom atinge usor centrii vostrii energetici, ca delicat sa ii purificam, usor sa ii deschidem si sa-i aliniem. Imaginati-va ca respirati simultan prin centrii vostrii energetici. Cupola continua sa absoarba din aceste zone, tot ce se elibereaza. Procesul este frumos si voi va luminati. Divinitatile voastre va sunt alaturi. Ele va soptesc. Deschideti-va urechea interioara sa le auziti. Divinitatile voastre permit o discreta intensificare a energiilor ce patrund, pentru o purificare mai profunda la nivelul acestor centrii.
Respirati.... si permiteti. Cupola absoarbe. Acum, prin cupola se revarsa asupra voastra particule de aur fin, aur cosmic ce nu se gaseste pe planeta. Absorbiti-l. El patrunde acum in energiile voastre si ramane in campul vostru energetic. Prin respiratie il aduceti in corpul vostru. Patrunde prin toti porii vostrii. Respirati prin piele, prin chakre. El ramane cantonat in voi. Centrii energetici l-au preluat si il vor raspandi in corpurile voastre. Noi il pecetluim ca sa se fixeze in interiorul vostru. Va rugam acum sa constientizati o deschidere la nivelul shasrarei. Permiteti-ne sa deschidem putin cutia craniana. Permiteti-ne sa facem o mica lucrare de chirurgie pe creierul vostru. In jurul vostru sunt medicii chirurgi arcturieni si cu o deosebita delicatete vor lucra in zona crestetului vostru. Veti simti o usoara unda de lumina. Luminile noastre tamaduitoare realizeaza o mai puternica conexiune cu sinele inalt si cu retelele inconjuratoare. Permisiunea ne-a fost data si noua din partea sinelui vostru inalt. Respirati, va rugam. In acest moment, planeta mama va cuprinde in energiile ei, ca in energii de reanimare, ca pe cei ce urmeaza sa fie in convalescenta. Va cuprinde in energiile ei benefice, ca pentru o vindecare ce urmeaza sa aiba loc.
Noi medicii chirurgi arcturieni, va multumim ca ne-ati oferit prilejul de a va ajuta, de a va sustine prin ceea ce am lucrat, de a va sustine pentru ceea ce voi veti avea de facut.
Acesti pasi ce voi ii urmati sunt sub ghidarea sinelui vostru inalt. Acum, noi, toata echipa de medici arcturieni, va multumim si ne retragem. Continuati sa vizualizati cupola si beneficiati de ceea ce ea realizeaza asupra voastra. Noi multumim echipei fara nume care ne-a favorizat aceasta intalnire.

Noi, echpa fara nume, suntem acum aici si continuam sa va tinem pe brate. Sfatul nostru este ca in urmatoarele 24 de ore sa consumati lichide, sa fiti in pace cu voi insiva, sa va luati o perioada de repaus pentru voi, ca ceea ce s-a lucrat sa fie integrat. Aceasta perioada veti fi mereu pe bratele noastre, ca atunci cand ati iesit din sala de operatie. Abandonati-va noua, in totalitate si uitati pentru un scurt timp, de tot ceea ce va inconjoara. Noi va multumim si v-am ruga sa nu uitati nimic din ce vi s-a transmis in aceasta seara. Dormiti in bratele noastre in aceasta noapte.

Niciun comentariu: