sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Misiunea clasei

Noi suntem aici cu voi. Noi suntem achipa fara nume. Aceste energii pe care le primiti acum va vor intovarasi mereu. Sunt energii ce vin de la spiritul planetei, energii ale locului de unde voi sunteti. Sunt energii ce se conecteaza mai profund cu voi, sunt energii pe care Mama Pamant le elibereaza pentru voi. Aceste energii le veti expanda pe teritoriul vostru pentru a se ancora in inima locuitorilor, pentru a atinge inima si mintea acestor oameni.
Se incepe cu voi o lucrare speciala, o pregatire speciala si dorim sa ii anuntati si fiecare dintre ei sa ceara, cine doreste, ca noaptea sa vina la lucru cu noi in vis. Voi veti primi niste energii speciale, necesare acestui loc unde voi traiti. Ca evolutia si indrumarile ce le dati celor ce se deschid, sa aiba o evolutie de bun augur. Voi toti din sala Ioanei, sunteti surse de lumina pentru viitorul tarii voastre. Cine doreste sa fie pregatit in acest sens, sa ceara aceasta pregatire speciala ce se face cu voi si in timpul somnului. Noi va asteptam cu drag la aceasta pregatire si raspundem in masura in care si voi sunteti deschisi catre asa ceva.
Pentru voi doi care v-ati dat deja permisiunea, pregatirea continua si acum, aceste energii primiti-le, caci sunt daruite de Mama Pamant. Sunt energii puternice, revolutionare ati putea voi spune, care vor deschide multe in interiorul vostru si vor schimba multe in voi. Veti deveni treptat o oglinda pentru acest teritoriu larg pe care il veti reprezenta. Pentru acest teritoriu larg pe care il veti reprezenta, caci din inima si numai voi toti, veti simti sa expandati, sa cuprindeti realul teritoriu, leagan al civilizatiei terestre. Aceste energii ce le primiti, vor crea aici, in aceasta zona, un ’’magnet’’ ce va atrage mii de oameni la forta lui spirituala.
Voi toti veti constitui nucleul acestui magnet. Constituiti nucleul central. Nucleul de aur. Care prin lumina voastra veti ghida prin fire invizibile oameni de la mari departari sa se apropie de voi. Toti cei care vor dori sa se afilieze acestei misiuni, vor primim aceste energii ale Terrei, constituind acest nucleu magnetic. Fiti deschisi catre toti cei care intind o mana catre voi. Fiti deschisi si raspundeti la intrebarile oricarei fiinte pentru ca nucleul deja atrage. Voi, cei constituiti, deja atrageti. Veti fi cautati de pretutindeni si de oriunde, caci steaua lumineaza si va arata calea. Primiti si acceptati. Nu va dati in laturi munca voastra este de deschizatori de cale. Cine are de venit la aceasta lumina, va veni atat cat va putea el. Voi doar deschideti.
Nu toate razele au aceeasi lungime de unda. Fiecare are raza lui, cu lungimea lui. Permiteti-le sa fie asa cum vor ei, dar, pentru cei care veti simti ca se avanta si doresc intr-adevar sa prinda soarele si sa ridice planeta, pentru aceia deschideti toate portile. Toate portile din inimile voastre, caci ei sunt adevaratii parteneri ce vor participa la formarea nucleului. Vor fi unii care vor merge agale catre voi. Vor fi unii care vor alerga intr-un suflet catre voi. Aceea fac parte din nucleu. Ceilalti vor sta in lumina voastra. Pe unii poate ii veti lumina cand dorm, dormind. Dar voi, din aceasta clasa, cei care doresc, formati nucleul. Acest nucleu poate sa devina extrem de puternic, ca forta-grup. Lumina voastra va avea rasunet asupra formei de organizare a societatii voastre. Veti fi ca un foc sacru ce va aduce multe transformari sociale. Dar deocamdata importanta este pregatirea voastra, constientizarea si constientizarea acestui nucleu. Noi asteptam raspunsurile celorlalti din sala si va asteptam la aceste cursuri, cine doreste. Nu exista timp, nu exista spatiu. Cel ce doreste este binevenit.
Noi suntem echipa fara nume. Si acest mesaj este adresat tuturor celor din clasa Ioanei. Multumim Ioana, multumim tuturor.

Niciun comentariu: