duminică, 11 ianuarie 2009

Lumina - (Fratele mai mic de Acasa)

Tobias ne-a explicat prin primele sale transmisii, cum am plecat noi de Acasa. Acasa este Imparatia unde Lumina locuieste –Dumnezeu/Dumnezeita. Noi, copii ai luminii, am plecat din imparatie sa cunoastem spatiile necunoscute. Insa cand am depasit “zidul de foc“ al Imparatiei, lumina noastra s-a sfarmat in mii, mii de scanteioare. Fiecare scanteioara si-a urmat un drum al sau, o experienta a sa proprie, fiecare traind la randul sau mai multe vieti sau aspecte. Tobias ne-a atentionat ca multe din aceste aspecte revin la noi pentru a fi integrate, ca unele sunt in bucurie, altele pot fi speriate, altele neincrezatoare. Mai jos va redau intalnirea cu un aspect venit de Acasa, care pur si simplu, aproape ca nu ne-a recunoscut in acest vehicul numit corp. El ne-a recunoscut energetic:

Venit-am din mari departari, ca sa va urmez chemarea.
Facut-am drum lung, sa poposesc acum la voi.
Porni-i de mult, s-ajung acum. Si-am strabatut mii de Galaxii.
Acum ca am ajuns, ma uit la voi si nu va (mai) recunosc.
Total schimbati eu va gasesc si bine intrupati.
Eu sunt ce voi ati fost, de mult, de mult, umbland liberi printre Galaxii.
Va vad acum incarcerati intr-un trup. Ce faceti in acest trup, eu inca nu inteleg. De ce ati dorit sa il aveti? E foarte mic pentru voi, cand voua va trebuie un Univers intreg. Ma uit si ma tot intreb de ce va chinuiti in el si nu inteleg. Va este bine, oare-n el? Lumina voastra ati lasat. Ce faceti dara cu el? (corpul) Ma uit mirat si nu-nteleg. Sunt de mult pe langa voi si voi, nu m-auziti! Vorbesc in van si nu pricep de ce sunteti asa de surzi?!
Ce faceti dara voi aici? Pe mine de ce nu ma vedeti?!
-Drag Spirit, noi acum te vedem si te auzim. Suntem bine in acest trup.
-Ma-ndoiesc, dar daca zici ... Eu insa tot nu inteleg.
-Fii cu noi, ramai aici si-ncet ai sa-ntelegi.
-Asa sa fie precum spui, eu mai raman pe langa voi.
-Dar cine esti?
-Aaaa, vezi, nici nu ma recunosti!!!
-Nu pot, mai bine spune-mi tu, ca ma cunosti. Il simt cum se involbureaza.... e suparat.
-Eu sunt ce tu esti de la inceput, nu ma simti? Nu-mi vezi culorile? Nu auzi sunetele ?
-Nu le aud si nu le vad si nu te supara si acest corp accepta-l. Incet, vei intelege.
-Eu sunt Lumina voastra de-nceput, asa am pornit din Sursa, asa am pornit in Univers, sa ne jucam in Univers.
-Ma depasesti putin, dar ai rabdare tu, cu noi si fii aici pe langa noi. E trist, il simt.
-Eu ma numesc LUMINA, cum de ai uitat?!
-Iti multumim, LUMINA. Ramai pe langa noi, neincetat si toate, incet se vor echilibra, se vor armoniza si vom intelege si tu, si noi, tot ce se petrece.
Si multumim, ramai la noi, in inima noi te primim si intra in acest corp asa cum poti, cum si noi am intrat, el gazda buna iti va fi neincetat. Si nu te supara pe noi si cauta sa intelegi cum tu, o energie mare, vei putea intra in acest corp. Patrunde asa cum si noi am patruns. Ai rabdare un pic cu tine, cu noi si lasa contopirea sa se faca. Patrunde in aceste corpuri si ne vom intalni intr-un loc unde poate nici nu ai gandit, dar vino, nu ne parasi.
-Promit ca vin ca-s foarte curios. Nu inteleg, dar imi permit sa vad, sa aflu, ce-i cu voi.
-Iti multumim LUMINA. Si te primim.
Simtim energia sa cum ne invaluie si o primim in inima.

Dupa 2-3 saptamani, fratele mai mic revine:

De aici de unde vin eu, te observ de mult. Si palaria imi scot sa te salut. Vin cu drag la tine, caci esti un suflet deschis si impartasesc cu tine tot ce am decis. M-am gandit mereu la ceea ce mi-ai spus si acum doresc si eu sa invat ce mi-ai prezis. Sunt curios din fire si am ramas precum ti-am spus, aici, langa tine. Si-ncep sa inteleg ce faci si zau ca-mi pare bine. Am inteles ca pot sa te ajut si ma ofer sa-ti daruiesc din ceea ce eu am si sa te ajut sa-ti reamintesti puterea ce o ai. La brat cu tine eu voi merge ca sa infiripam o noua raza de lumina, ce tu apoi sa o asterni. Venit-am prin multe galaxii, vazut-am multe si-am adunat, din toate acestea. Tot ce vrei iti este alaturat.
Urneste dara precum vrei acest Pamant sa mearga, eu nu m-amestec, te sustin, observ si-aduc ce vrei. Iubire stiu ca tu tot ceri si iata am adus. E-o cantitate cat vrei tu. Sa invelesti pe toti in ea, asa cum mi-ai spus. Tot ce imi ceri, sa stii c-avem, este din prinos (prisosinta), dar intelege ca totul se da cu folos, asa cum fiecare isi deschide a lui portita. Nu sta in griji, precum vazut-am, te trag in jos, nu-s de folos. Tu urca si-ai sa vezi cum toate sunt umplute acolo unde tu ai crezut ca un gol a ramas. Am stat si-am inteles ce faci, ce simti si ce urnesti. E distractiv si-mi place, ne vom juca asa cum vrei, Eu ici, Tu colo, asa cum si-n alte dati in Univers, noi ne-am jucat. Imi place, deci ma bucur, ma bucur ca de folos iti sunt si mai ales c-am inteles ce potentiale sunt acum pentru voi in Univers. E o minune ce se intampla, e un miracol ce se vede si stii ca-mi place. Asa ca voi fi alaturi de voi tinandu-va de mana.
Eu sunt LUMINA, acum tu stii, ma recunosti usor si-acum aici cu tine impartasim iubirea si o extind asa cum vrei, peste toata Omenirea. Tu cere-mi doar si eu lucrez.
LUMINA – Fratele de Acasa

Niciun comentariu: