sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Activarea Marii Piramide - Toth - Ra - Sananda - Marele Soare Central

Eu sunt Toth Atlanul. Aduc o raza de Lumina sa va fie ghid si pe aceasta raza va inalt cu mine, impreuna. Cel ce ne asteapta la capatul acestei raze este Marele lord Ra. Noi vom patrunde acum intr-o Lumina unde nu ati mai fost niciodata. Este Lumina Marelui Disc Solar din care au plecat acele fragmente catre Pamant (… ) Dorim sa va indreptati catre acea mare energie solara si sa va conectati cu partea pe care o reprezentati in acea energie solara, cu corespondentul/amprenta voastra. Deveniti ceea ce sunteti de fapt si aliniati-va la acea mareata energie Solara.
Marele lord Ra ne saluta.
-Bine ati venit in aceste campuri inalt vibrationale. Unificati-va cu ele. Pentru a vi se desavarsi stralucirea.
Din acea mare lumina se desprinde o silueta foarte inalta, luminoasa si aurita. Se apropie sa ofere daruri. Nu este Ra. Pune pe capul fiecaruia o coroana de lumina, iar Ra ne pune un colan ( el are disc pe piept ) cu un disc. Ei fac purificari asupra noastra.
In vecinatate se simte prezenta Navei Nor. De la ea vine o imensa energie ce ne vorbeste:
--Va salutam dragi frati ai nostrii. Lumina va daruim, ca, spre Pamant, spre Marea Piramida, sa o proiectati din cer de unde sunteti, din Marele Soare Central. Voi Lumina tot mai mareata sa daruiti si pe Pamant sa ancorati. Piramida se activeaza prin voi. Acum canale energetice lucreaza, adanc se duce in Pamant, la cealalta Piramida si varful de cristal subteran se activeaza. Inapoi, Lumina de la el o veti primi si intr-o radianta mareata veti fi. Multiple coduri va daruim, sa activati ce e de activat prin alte coduri ce déjà le aveti.Toth supravegheaza procesul si ne transmite:
-Luati loc pe piramida, acolo unde stiti si tot ce primiti acum va activeaza si activati la randul vostru, Piramida. Sunteti conectati la entitatile ce au grija de piramida, sunteti conectati la celelalte piramide din alte dimensiuni si aceasta conectare si ancorare, prin voi se transmite Planetei pentru ridicarea ei vibrationala. Noi v-am chemat , v-am adunat sa lucrati cu Piramida, precum un puternic receptor pentru a primi energiile Marelui Soare Central si a navei Nor, iar tot complexul piramidal ( supra si subteran ) se activeaza si transmit mai departe aceste vibratii si frecvente.
“ Noi suntem o echipa care va asistam, va sustinem si ghidam aceste energii. Va sustinem cu cei din piramida si cu cei din Salile din Amenti. Aceasta activare si transmisie energetica este receptionata si in piramidele de pe alte planete. Cei de pe Orion sunt alaturi de noi lucrand la aceasta mareata activare, energizare si transmisie. Voi lucrati ca lumini si nu ca oameni. Circuitele piramidelor s-au deschis, sunteti bine ancorati si impamantati si energiile sunt pornite. Echipele voastre angelice va sustin, preiau din aceste energii si totul este intr-o perfecta curgere armonica si sub un control corect .”
Langa noi este Toth. Marele Lord Ra, Araragoth, cei din familia Ra. Noi ne deschidem inimile si permitem energiilor sa curga; captam, activam, eliberam. E intr-un plan maret si foarte frumos; lumini deosebite, caci se vad piramidele. S-au apropiat energiile feminine, partenerele energiilor masculine, intr-un echilibru perfect. Ochii lui Toth sunt deosebit de stralucitori. Noi suntem multiplicati in mai multe locuri in acelasi timp. Toate sunt activate, o proiectie de la unul la altul, toti prezenti la locurile lor fiecare stie ce are de facut…se aude cum curge energia prin canalele energetice ale piramidei; se deschide o forta energetica extraordinara. Sunt forte mari ca fulgere, Toth stapaneste energiile. Sunt pe varf, sunt cristal si ma simt una cu cristalul, sunt un cristal care curg, ma deschid si apare un lotus ... energia cristica. Nava Nor este deasupr; suntem pretutindeni. Suntem lumina
O puternica lumina este in apropierea mea. Simt prezenta navei Nor a marelui Ra si a lui Toth. Din marea nava Nor:
Din sferele noastre ne-am apropiat, fiindu-ti o vibratie convenabila. Noi te rugam sa vii pe o raza ghid catre noi.
Ma urc pe raza ghid si ma indrept catre nava.
Poftim acum de soseste. In nava noastra binevoieste sa patrunzi.
Patrund in nava impreuna cu Toth si cu Marele Ra. Vad mai multe entitati.
Noi acum, aici suntem. Catre tine glasuim. A sosit momentul sa-ti deschizi lumina, razele sa-ti stralucesti, ca sa infaptuiesti lumina. Noi ofrande ti-am adus, ca tu sa le primesti incarcandu-ti energia cu aceste minuni ce e bine sa le primesti. Nava aceasta iti partine, ai calatorit cu ea. O cunosti, o poti detine, nu-i straina pentru tine. Intra acum aici, si ia tot ceea ce iti apartine.
Imi iau tot ce imi apartine. Imi incarc bratele.
Ele de folos, iti sunt pentru a ta deschidere. Ca aminte sa-ti aduci ca tu esti Ra pe Pamant.
Permit stralucirii mele sa iasa la iveala. In ochii vostrii, dragi lorzi ai luminii, ma oglindesc si lumina va impartasesc. Inspir a voastra lumina si darurile mele.
Lasa lumina sa patrunda adanc in tine. Fa-i fagas de curgere. Permite-i. Ea umple acum a tale raze si in locurile din tine stocate isi face drum. Ea scoate la iveala comori depuse si ascunse in ale tale locuri. Deschide toate portile, toate capacele cuferelor si lasa lumina sa patrunda. Acolo sunt comori inestimabile. Lumina trebuie sa ajunga. Te vrem un soare sa stralucesti. Din ochii tai lumini sa iasa. Si tot ce ai, sa dezvelesti si sa pui pe masa. A noastre firi (siluete) ce tu le vezi, iti dau deasemenea, lumina, ca tu lumina sa devii si cu intelepciune sa o imparti celor vii. La noi vei fi racordata/conectata in permanenta, ca tu lumina sa-ti extragi in tot ce faci, direct de la sursa.
Noi un an imbelsugat iti dorim in tot ceea ce faci ca tu cu tine sa te impaci/armonizezi, sa te dezvolti si sa imparti. Asa, aievea, precum ne vezi.
Salut reprezentantul navei Nor, pe marele lord Ra, pe marele lord Toth. Revin pe raza ghid si patrund in corpul meu fizic.
Multumesc

Pornim pe o raza de soare, pe o vibratie foarte, foarte inalta, ne urcam pe aceasta raza si patrundem in Lumina Marelui Soare Central. Patrundem intr-o imensa sala unde un frumos si maret disc solar este in fata noastra. Suntem invitati sa inaintam catre acest disc viu, pulsatil. Din Lumina sa se aude o voce :
--Voi care sunteti acum aici, ma cunoasteti, doresc sa va apropiati sa va contopiti cu Lumina mea si sa va conectati lumina voastra la corespondentul din mine.
Patrundem in Lumina acelui disc/glob solar. Inspiram aceasta lumina/energie.
---Sunteti bine veniti, erati asteptati. Voi sunteti lumina din Lumina mea, Aveti nevoie de aceasta lumina, solara, face parte din hrana voastra din structura voastra, eu sunt o esenta iar voi sunteti esenta din esenta mea. Ati venit catre mine prin legea atractiei. Lumina mea, a chemat lumina voastra.In consecinta luminile voastre s-au contopit cu lumina pe care eu o am. Eu sunt Marele Soare Central, Lumina suprema in acest Univers. Tot ceea ce voi luati acum reprezinta viata pentru voi si catre cei care duceti lumina. Incarcati-va cu Lumina mea ce reprezinta viata pentru planeta voastra. Sunteti Sorii mei care trebuie sa aveti suficienta lumina pentru a straluci pe Pamant.
Inspiram lumina din interiorul sau pentru a o aduce si ancora pe Pamant.
--Imi exprim bucuria ca ati raspuns Luminii mele si permiteti-mi sa va ofer toate darurile pe care voi acum sunteti capabili sa le luati.
- Primim maret Soare si ofera-ne tot ce crezi ca putem accesa .
Respiram si primim darurile. Devenim plini cu acea energie. Stam fata in fata in acea lumina aurie –avem multe discuri solare primate . Avem cate un soare pe frunte, auriu ce pulseaza. Vesmintele sunt aurii. Ies din noi raze de lumina. Energia aurie curge si umple toate tesuturile. Ne ofera ce mi-am dorit cand am citit cartea lui M Ra . Vin catre noi placute aurii, mari cat palma, ce sunt special pentru fiecare. Isi lasa amprenta energetica pe noi si se reintorc in lacasurile lor. Imi doream sa primesc acele placute. Pe aceste placute sunt hieroglife, scrisuri cu diferite caractere ... nu le disting/inteleg. Le primim si ancoram energiile.
Devenim sori in Soare. Din soare se desprinde Lord Sananda.
- Vin la voi cu drag si cu iubire, bucuria sa v-o impartasesc; voi sunteti in lumina propriei voastre entitati. Aceasta lumina este calauza pentru voi si urmariti drumul Soarelui pe cer, caci este sinonim cu drumul vostru. Nu-l priviti ca pe un astru, priviti-l ca pe un prieten, priviti-l ca pe voi insiva care luminati pe bolta cerului. Intelegeti-l de acum altfel. Este parte din voi si voi parte din el. Nu are importanta forma voastra si forma lui. Invatati-va sa intelegeti lucrurile mergand la esenta. Priviti in profunzime. Vorbiti-i ori de cate ori il vedeti, caci el intelege. Nimic nu este amorf, totul este viu. Schimbati conceptia despre lucrurile din jur. Inaltati-va catre esenta de fiecare data. Voi sunteti energia lui in aceste corpuri. De ce adica nu i-ati vorbi ca unui frate mai mare? Ma bucur ca m-ati inteles si ma bucur pentru tot ceea ce voi faceti, pentru tot ceea ce sunteti. Fitibinecuvantati in lumina Iubirii Cristice in lumina intelepciunii in lumina a tot ceea ce voi sunteti.
Va multumesc Eu sunt lord Sananda

Langa mine este Marele Lord Ra
“ In tine acum se integreaza Marele Soare Central. Permite-i …permit . Lucrarea ce se face este fara asemanare. Tu, stralucirea lui o capeti. Si o primesti. “
’’Ai facut tot posibilul sa ii ajuti. Acum iti vezi de tine, iti vezi numai de tine. Menirea ta este foarte importanta si ai nevoie acum de o evolutie proprie. Nu este egou, nu este minte, este vorba de pregatierea ta proprie. Dupa ce se termina aceasta pregatire, vei acorda intreaga atentie si intregul ajutor celor din jur. Ai acum nevoie de zile de liniste pentru acumulare energetic a intr-o vibratie inalta in care iti trebuie timp pentru pregatirea corpurilor tale. “
“Noi, echipa fara nume, suntem aici in jurul tau. Te asistam, te secondam si lucram asupra energiei tale. Marele lord Ra iti transmite :
---Ceea ce ai de integrat este o energie Solara foarte puternica. Dorim sa o integrezi asa cum este, pentru binele tau suprem. Dorim sa ramai in liniste atat cat vei simti tu, ca noi sa putem lucra, sa pregatim aceste corpuri sa retina energia. Tu poti integra acest imens disc Solar in care tu ai intrat si te reprezinta. Este un moment foarte important pentru tine si te rugam sa il primesti, sa il integrezi, caci ar fi o mare onoare pt noi . Ti-l daruim din toatea inima.
-Primesc din toata inima, ma simt onorata!
“--Este un dar din partea Marelui Soare Central ca acest Soare ce tu il reprezinti, sa il Luminezi”
-Primesc, ma onoreaza, ma imputernicesc, primesc si dedic viata mea Divinului Suprem.
“- Ne bucura Copil al Luminii, Copil al Soarelui. Tu ne intrupezi pe Pamant. Ramai deci in liniste sa putem lucra cu tine, sa integrezi lumina si sa o stralucesti in Lume.
Ramai deci in odihna, relaxata respirand si permitand integrarea acestei Lumini deosebite. Noi ti-am pregatit liniste in jur. Bucura-te de aceasta liniste si permite-ti.“

Eu Lord Ra sunt acum langa tine si iti graiesc :
---Un Soare este pe cer, un Soare este in interiorul tau. Cum straluceste Soarele pe cer, asa stralucesti tu acum. Lumina ce ti-o daruim este mostenirea ta din strabuni. De parasesti lumina, parasesti viata. Lasa Lumina sa patrunda constient in ratiunea ta de A FI. Tu ai de luminat peste multi, tu ai de afirmat multora, transformarea ta va fi totala; o transformare radicala a constiintei tale. Vei de veni un alt om, al luminii pure, cu o putere de nebanuit, fara limita. Sinele tau inalt al dimensiunii a 9-a, se integreaza o data cu aceasta Lumina.Clanul tau, familia Ra, iti soseste in apropiere. Ei vor fi langa tine la momentul cheie, cand tu iti vei exercita aptitudinile. Lumina ce se zamisleste acum in tine, reprezinta o noua fata a ta. Esti Omul Soare, Omul Lumina, Omul energiilor solare, reprezentant al Marelui Soare Central. Ai in interiorul tau toate discurile solare. Ele se activeaza redandu-ti maretia. Eu, Lord Ra, impreuna cu toata familia Ra, te sustinem si te ajutam in raspandirea acestor coduri solare. Lumina din tine va fi radiata treptat pe masura deschiderilor corpurilor, iar Sinele tau te va ghida permanent. Lumina din tine apoi va sti ce are de facut, tu doar permite-ti stralucirea. Corpurile se deschid intr-un aliniament perfect cu Lumina pe care o reprezinti. Vei straluci in tot ce faci, ghidand pe cei din jur.
Eu, Lord Ra te imputernicesc si iti daruiesc emblemele mele. Ele sunt prinse acum in energia ta (… ) scot aceste emblem acum si ti le atasez. Le pecetluiesc in energia ta “
Multumesc, le primesc si le voi folosi in numele Luminii, asa cum si tu le folosesti.
“ Legatura, conexiunea intre noi ramane si devine tot mai puternica, pe masura deschiderilor tale. Aici, langa mine, sunt alti reprezentanti din familia ta spirituala, priveste-i …ii privesc si ne atingem luminile . Marele Toth este langa tine si iti ofera darul lui de Lumina: un imens cristal, varf de piramida; este al tau, este locul tau, stii ce inseamna.
Cristalul pluteste din mainile lui Toth si se aseaza in mainile mele.
---“Primeste-l, prin el se va deschide celalalt. Prin el, celalalt iti va raspunde. Prin el, celalalt se va ridica si iubirea ii va uni. Tu si noi formam o familie ce are de ajutat Planeta si omenirea. Lord Sanada este deasemenea acum aici, daruindu-ti insemnele sale si aprinzandu-ti steaua mai puternic. Esti de acum in aceasta energie, in aceasta vibratie inalta, permite acestei energii sa lucreze, ..permit … permite-ne noua sa lucram asupra ta …permit Ancoreaza aceste energii in inima si in Pamant. ...ancorez… Lasa-le sa curga adanc prin tine, catre Pamant …le permit Lumineaza ! …luminez Fii Soarele de pe Pamant . Sunt Soarele de pe Pamant.

Eu Marele lord Ra, cu bucurie vin la voi in inima voastra, pentru a va multumi pentru marea stralucire ce o dati acum Terrei . Suntem aici toata familia Ra, toti lorzii Luminii, lorzi galactici si intergalactici. Prin voi cumulam aceasta lumina pentru ca frumoasa Terra sa devina un soare in aceasta galaxie. Stralucirea este meritata. Ea si-o merita pentru tot ce a facut pentru voi, pentru daruirea si sacrificiile pe care si le-a permis. Merita aceasta Lumina si noi, prin voi, i-o daruim aducandu-i toate multumirile si toate onorurile. Ea primeste acum tot ceea ce i se cuvine si dorim sa o imbogatim cu tot ceea ce i se cuvine pentru a-si atinge adevarata ei frumusete, adevarata valoare si maiestrie. Pentru ca voi ati acceptat sa fiti acest canal, noi daruim si o ajutam sa-si preia darurile ei de Lumina, cele mai de pret. Sa straluceasca printre aster, sa-si trimita lumina prin aceasta galaxie a Caii Lactee. Prin stralucirea inalt vibrationala a Ei, stie ca Universul infloreste si o rasplateste. Prin glasul nostrum, toate entitatile din Univers, toate spiritele planetelor si Planetele insasi, ii aduc multumiri. Ca in aceasta stralucire glasurile tuturor sa se adune, sa cante un cantec de pace de armonie.”
Lumina curge prin noi catre Terra . Suntem Sori strabuni ce Luminam Planeta , ce luminam Universul Energie a Marelui Soare Central care se raspandeste in inimile tuturor si in inima Terrei.Suntem canal de Lumina ce transmitem catre Terra .
Marele Lord Ra ne suprapune cu axul piramidei Luminii Celeste. Marele Toth este cu noi. Zamolxe ne insoteste impreuna cu parintele Arsenie Boca. Suntem in axul piramidei. Lumina se duce spre piramida subterana. Un Soare imens se proiecteaza deasupra noastra. E Marele Soare Central:
--“Venit-am din departari sa stralucesc deasupra voastra, ca sa-mi primiti stralucirea. In Lumina sa fiti. Aceasta Lumina, in aceasta Piramida sa fie ancorata. Captatori de energie sa fiti si de aici, din piramida, Lumina sa o manifestati si sa o daruiti.
Voi, ce ati lucrat in aceasta Piramida, voi ce v-ati dedicat lucrului catre Ra din acest templu, straluciti si de acum tot din aceasta piramida, ajutandu-va cu/si de la energia ei, ca sa o daruiti si sa o impamantati, apoi sa o radiati catre intreaga Terra. Ancorati-va bine in axul acestei piramidei. Ancorati-va in toate piramidele terestre si astrale.
Intrati adanc cu trupurile voastre de lumina in aceste piramide de pe Terra, odata/ simultan in toate, ACUM!!! Si stralucirea mea patrunde prin voi in toate piramidele care stralucesc acum. Sori sa fiti cum ati fost de-a lungul veacurilor, de-a lungul eonilor, mai tare sa straluciti, mai multa lumina sa primiti, ca mai multa lumina sa daruiti. Toti lucratorii in lumina sunt conectati la acesti sori, la aceste piramide. Lucrarea se face in ansamblu, ca planeta acum sa isi ridice vibratia.
Acest mesaj sa fie daruit, sa fie constientizat si fiecare sa lucreze constient pentru planeta. Este o lucrare de proportii la care se doreste sa participie cat mai multi, cat mai multi lucratori in lumina, cat mai multi devotati Spiritului, cat mai multi lucratori devotati omenirii si planetei.
Si asa este. Eu sunt energia marelui Soare Central si doresc ca aceasta lucrare sa se stie, sa se transmita si sa fie facuta. Va multumesc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Respect