luni, 15 decembrie 2008

Zohar, maestrul Armoniei

Va invit sa coborati adanc in voi, cum nu ati mai facut-o niciodata. Coborati pe spirala alba, adanc, adanc in voi. Plonjati in interiorul vostru. Permiteti sa fiti ghidati. Noi suntem ingerii armoniei. Adanc, adanc, pana va regasiti cu voi, acel inger luminos si armonios. Uniti-va cu acel inger armonios care sunteti voi. Adanc, adanc, spre o armonie pe care ati uitat-o. Adanc, mai adanc, in acel centru divin al vostru. Noi suntem din echipa voastra spirituala, ingeri ai armoniei divine. Patrundeti adanc in aceasta armonie, adanc, mai adanc…. Aici sunt eu, Zohar, in aceasta armonie. Eu va ghidez sa patrundeti. Eu Zohar mi-am asumat rolul de ghid al vostru in Energia Armoniei. Aceasta sursa la care ati ajuns, conectati-va si lasati energia sa curga. Fiti deschisi permanent catre aceasta energie profunda ce izvoraste din interiorul vostru divin, din celula voastra divina. Adanc, adanc, mai adanc…
Patrundeti pe soapta armoniei Adanc, pe muzica armoniei. Aici in adanc izvoraste Izvoraste si va cuprinde. Sunt aici in inima voastra Va privesc acum in fata. Sa stiti ca nimic nu se face fara armonie. Armonia este in toate. Voi sunteti armonie. Permiteti-va. Armonia este nota voastra muzicala. Armonie…. Armonie…. Armonie….
Celulele divine se deschid si voi curgeti in armonie. Totul se desface cand este armonie. Aici, adanc, adanc, in strafundul fiintei voastre voi sunteti armonie. Armonie. Ea este o lumina alba ce acum se deschide si curge, curge prin toate aspectele voastre. Curge si inunda fiinta voastra. Nu veti reusi nimic fara armonie. Eu sunt ghidul vostru pentru armonie.
Aici din adanc, de unde eu va vorbesc, din adanc, din Agharta, suntem in armonie. Aceasta armonie va cuprinde partea de sus a planetei prin voi, ce creati acum armonia. Armonia care iese la suprafata din adancul inimilor voastre, din adancul celulei voastre divine. Veti uni veti armoniza exteriorul cu interiorul. Veti armoniza invelisul exterior al planetei cu centrul ei interior. Ceea ce este jos, va fi si sus. Aveti aceste roluri. Sunt roluri marete, sunt roluri de rezonanta puternica cu armonia. Sunteti de acum peste tot, la un mod constient, iar constiinta voastra, va circula de acum atat in voi exterior, cat si in voi interior. Adanc. Constiinta voastra va circula pe exteriroul planetei, dar si adanc aici, in orasele subtarane. Constiinta voastra va merge si in alte dimensiuni cosmice, dar si aici la suprafata si in viata voastra obisnuita. Toate aceste calatorii se pot face in armonie. Sa stiti sa va armonizati cu locurile unde ajungeti si cu armonia din interiorul vostru. Nu veti fi primiti nicaieri daca nu dati dovada de aceasta armonie. Armonie…. Armonie….
Acum, apasati aici profund in inteiorul vostru pe celula voastra divina. Puneti cu imaginatia mana pe acest loc profund, profund din voi si tineti in cupa mainii voastre aceasta celula divina. Simtiti-o, priviti-o. Aici este izvorul cunoasterii intelepciunii, iubirii, armoniei si abundentei voastre. Umpleti-va cupa palmelor cu ele si sorbiti-le. Este darul vostru si abundenta voastra divina. Aici le veti gasi permanent. Pasul pe care voi l-ati facut, v-a deschis calea catre o noua etapa. Si iata, ati pasit. Este un prim pas. Vor urma si ceilalti pasi. Ma simt onorat. Iar voi, sa stiti ca sunteti deschisi spre mult mai mult decat va puteti inchipui. Si asa este.

Niciun comentariu: