vineri, 5 decembrie 2008

St-Germain-Cupidon

Eu sunt Adamus St-Germain, vin acum catre voi, pe o raza de iubire dar pe o raza speciala de iubire, invocarile care s-au facut catre mine le-am auzit si raspund acestora. Eu doresc cu aceste energii sa ma concentrez pe toti cei care sunt doritori si pregatiti pentru trecerea care urmeaza. Aceasta raza de iubire este o raza speciala, precum v-am spus. Ea are un rol aparte, acela de a deschide cea mai secreta parte a inimii voastre sacre din spatele timusului, ca, voi primind aceasta energie si deschizandu-va, sa puteti primi apoi o lumina si mai mareata care va veni de la divinitatea voastra Maestru. Aceasta deschidere ii va permite divinitatilor voastre sa coboare si sa se ancoreze mai mult la nivelul corpului fizic. Deci, eu acum, voi trimite aceasta raza precum o sageata, caci ea trebuie sa strapunga si sa desfaca un cerc care tine inchis, blocata, aceasta zona. Respirati cu mine acum profund si dati-va permisiunea, iar pe mine imaginati-ma precum Zeul Cupidon care isi pune sageata in arc si acum sageata porneste zbarnaind catre voi, infingandu-se in punctul care trebuie. Ati simtit-o! Aceasta sageata de iubire ramane in acel loc. Ea va topi cercul si va lasa energia ei in acel loc.
De multe ori eu si Cupidon am conlucrat. Nu degeaba indragostitii primeau aceasta sageata, ea deschidea inimile catre iubire. Acum am venit si am facut acest lucru cu voi, din iubirea mea catre voi, ca raza mea de iubire sa topeasca si sa deschida ceea ce era blocat in corpul vostru Sub efectul razei mele sunteti de acum in colo. Ca izvorul vostru de iubire interioara, sa fie deschis si sa curga mereu. Din acel punct, in acest moment, se deschide o stea cu sase colturi Este merkaba inimii voastre. Acum simtiti-i miscarea si permiteti-i sa se roteasca de la sine. Stati relaxati si nu interveniti cu nici un gand. Rolul sau e de asemenea, de a deschide aceasta zona. Voi doar permiteti.
Acest merkaba al vostru se conecteaza la o merkaba mai mare, mai puternica. Este merkaba planetei si voi puteti simti si miscarea acesteia. Cele doua merkabe conlucreaza. As dori in acest moment, sa uitati ca sunteti oameni. Simtiti-va doar energie si porniti cu merkaba voatra catre merkaba planetei. Plimbati-va prin interiorul celeilalte merkaba. Popositi unde simtiti, unde va ghideaza inima. Permiteti-va chiar sa intrati intr-o dimensiune paralela. Observati cum sunteti, ce vedeti, ce simtiti in acele locuri.
St-Germain ne roaga sa revenim. Ne reintoarcem cu merkaba catre locul nostru de unde am plecat. Transmite ca a fost o proba prin care ne-a aratat ca acea zona s-a dschis. El continua cu lumina sa sa lucreze asupra noastra, continuand sa actioneze chiar asupra acestui spatiu din spatele timusului. Energiile se intensifica si el face o legatura foarte puternica intre acest spatiu al nostru, cu energia sa. Se simte cum ne incalzim. Respiram. Aceasta energie o extinde in tot campul nostru energetic.

Niciun comentariu: