miercuri, 3 decembrie 2008

Parintii Primordiali

Suntem in corp de lumina. O sfera aurie, mare, este in jurul nostru. Aceasta sfera este ghidata catre comanda Asthar. Ajungem in apropierea navei lor, unde comandantul Asthar ne asteapta. Portile navei se deschid si noi, in corp de lumina si imbracati in costum –salopeta argintie, patrundem in nava. Langa comandant este parintele Zalmoxe. Amandoi ne invita intr-un spatiu/camera unde sunt mai multe entitati. Ele fac parte din confederatia galactica. Noi avem pe frunte steaua, iar pe pieptul acelei salopete avem mai multe insemne ….soare, steluta tetrahedron, sfera... In jurul capului avem mai multe raze, la fel ca arcturienii.
Ne apropiem de centrul salii. Primim semnale de lumina, de la fiecare, ca semn de salut. La fel facem si noi, emitem din inimile noastre raze ce se indreapta catre toti cei din sala. Ni se ureaza bun venit la bordul navei, ni se spune ca atentia pentru noi este foarte mare, ca doresc ca noi sa ne simtim stralucirea tot timpul si foarte intens, ca aceasta stralucire sa creasca din ce in ce mai puternic. Este ca un exercitiu de la zi la zi. Sa ne permitem aceasta stralucire. Ne e foarte usor, dand intentia, ca ea izvoraste din sursa noastra interioara; numai sa constientizam si sa permitem aceasta stralucire, ascendenta de la o zi la alta.
Pe nava, mai sunt cateva entitati ca si noi, care au fost invitati acum pentru a aborda propria lumina, dintr-un alt unghi. Ei doresc sa constientizam si sa absorbim partea noastra de nelumina, care noua ni se pare ca e intuneric, pentru ca nu o cunoastem. Ei doresc sa o constientizam, sa o atragem si sa o acceptam nu pentru o echilibrare, ci pentru o intregire perfecta, pentru ca noi am intors spatele acestei parti, care este foarte importanta si care detine diferite potentiale ale noastre. Atat de mult ne-am dus catre lumina incat am omis cealalta parte. Acum, parintele Zalmoxe ne-o arata si ne spune sa ne intoarcem catre aceasta parte necunoscuta, sa o vedem asa cum simtim si sa o imbratisam, caci ea e la fel de iubitoare ca si lumina. Aceasta energie abia astepta sa fie primita. Ne-am deschis bratele, inima si o primim. Ei ne spun ca ne-au facut acest spatiu sigur si sa lasam fara teama aceasta energie a noastra sa curga, pentru ca ea isi aduce darurile ei. Sa nu uitam ca in momentul in care aducem lumina, sa aducem si aceasta parte. Ea curge acum, ne umple, ne intregeste, si in acelasi timp da un sentiment de inaltare. Vine cu forta ei cu cunoasterea ei. E placuta, buna si foarte puternica.
Ne transmit ca noi fiind creatorii, stapanii nostrii, aceste energii ne recunosc si se pun in slujba noastra. Noi am indepartat frica de intuneric, am indepartat trairile de vibratie joasa si acum aceste energii cer sa fie primite de noi. Pana acum, ele nu aveau incredre in noi, insa acum cand vad ca suntem stapani pe noi, pe energiile noastre, ca ne putem controla vibratiile, doresc sa fie in slujba noastra.
De la zi la zi , devenim fiinte complexe intregite, stapane pe noi, de o maturitate spirituala de care ei sunt mandri si se bucura, ca devenim fiinte in care se poate avea incredere, prin responsabilitatile pe care deja le-am preluat. Energiile primite acum realizaeaza si o deschidere pe chakre. In special pe Anahata se face o larga deschidere. Chakrele se lumineaza. Noi ne extindem intr-un spatiu ce nu a fost atins/luminat de contiinta noastra. Acest spatiu '’neluminat’’, contine foarte multe potentiale. Datoria noastra este sa extindem Universul cunoscut catre Universul necunoscut. Cand constiinta noastra se duce catre aceste spatii, noi le integram si ele automat se lumineaza si le integram in acest Univers. Cand constiinta se deschide, iar cuprindem acest spatiu al vidului/intunericului si se lumineaza si astfel se extinde acest Univers ce este infinit. Deci, noi, tot timpul trebuie sa expandam, sa inglobam aceasta parte care este Dumnezeu necunoscut. Parintele Zalmoxe ne spune:
‘’Sunteti fiinte intregi, Dumnezei din Dumnezei, care acum extindeti parti din Univers sau din aceste energii. Deveniti stapani pe aceste spatii si ati invatat sa primiti acum aceste energii. Urmeaza sa invatati sa lucrati constient cu ele, deja voi lucrati, pentru ca sunt energii cu mai multe potentiale si mare forta. Invatati sa folositi potentialele.’’
Primim de la cei din jur energia alba,aurie, alb perlat, iar Zalmoxe ne imbratiseaza cu energia lui. Este o veselie, bucurie in jur pentru tot ce am primit.
Pe cap apare semiluna aurie si de noi se apropie zeita Hator, care ne transmite salutul ei. Energiile ei patrund in ale noastre, ne umple cu energiile sale, isi lipeste fata de fiecare dintre noi. Impartaseste totul cu noi. Pune mana pe inimile noastre si rupe/desface ceva ce a tinut anahata legata ca o curelusa ce o strangea. Permite energiilor ei sa patrunda in anahata, de unde se extinde in intreaga energie a noastra. Imi atrage acum atentia sa nu mai spun energiei ca este luminoasa sau nu, caci este dualitate si sa raman numai pe cuvantul energie. Tot ce am primit este din energia ei si ea formeaza cu noi o coloana energetica prin care lucreaza cu toti de pe nava. A venit din alt spatiu dimensional special pentru a-si oferi darurile ei.
Dupa ce pleaca zeita, vin niste energii foarte dragi:energiile parintilor primordiali. Suntem tot noi, acei parinti care au venit prima data pe Terra.
''Da, suntem noi, energia parintilor divini, de fapt tot voi. Am pasit demult, demult pe acest pamant. Acum energia noastra este sosita pe nava comandamentului Asthar. Comandantul Asthar si parintele Zalmoxe ne favorizeaza aceasta intalnire. Noi nu am mai venit demult pe Pamant si nici nu vom mai veni. Venim doar in apropiere. Rolul nostru este continuat de voi, suntem tare mandri de ceea ce voi ati devenit. Va transmitem acum, aceasta energie a noastra, ca ea sa va umple dorul pe care il simtiti pentru noi. V-o daruim ca sa fiti intr-adevar intregi, sa nu mai manifestati acel dor, pentru a va putea continua drumul, devenind completi. Sa puteti avea atentia indreptata spre ceea ce aveti de facut. Aceasta energie ramane acum definitiv in energia voastra. Sa deveniti putenici si intregi pentru a va putea continua munca de co-creere. Sa nu mai priviti in urma intreband ce va lipseste. Nu va mai lipseste nimic, pentru ca acum ramaneti definitiv conectati la aceasta energie de intregire cu parintii vostrii divini.
Simtiti plenitudinea din inimile voastre. Simtiti ca sunteti intregi,ca inimile noastre devin una singura. Voi sunteti noi, acolo pe Pamant din acest moment. Multumim comandantului Asthar si sinelor voastre ca v-a adus aici, pe nava si a fost posibila intalnirea noastra. Va daruim din nou stafeta cu toate insemnele pe care noi le avem si va spunem ca sunteti puternici, ca sunteti noi si va rugam sa va continuati munca acolo unde sunteti, caci ceea ce faceti voi, faceti pentru Creator si pentru Universul intreg. Primiti cele mai sincere multumiri si sentimente de iubire ce pleaca din inimile noastre. Va iubim cum numai o inima divina din cea mai pura esenta a creatiei poate sa o faca. Va multumim.

Niciun comentariu: