duminică, 7 decembrie 2008

Toth - a doua inima

Eu sunt Toth. Voi ati fost adunati acum, aici. S-a dorit sa fiti aici, sa primiti acea initiere pe care Isus a facut-o in salile din Amenti. Voi sunteti acum ca el. Aceasta initiere va trebuia, fiind necesara ridicarii planetei.
Arborele sefirotic este mult mai mult decat ce stiti voi. (Se refera la channelul facut cu cateva minute mai-nainte, in care am format arborele sefirotic, alaturi de noi fiind Duhul Sfant si Khutumi). Sefirele planetei sunt centrii energetici foarte importanti. Prin activarea lor se ajuta ridicarea vibrationala a planetei. De aceea vi s-a dat aceasta initiere, pentru a activa acei centrii si ridicarea vibrationala a Terrei. Noi toti am fost langa voi, v-am sustinut, tramnsmitand prin voi energiile cosmice. Nu numai energiile noastre, ci insasi energiile cosmice ce trebuiau sa ajunga pe planeta.
Ceea ce voi ati denumit Duhul Sfant, era o energie puternica din marele Soare Central ce trebuia sa strabata planeta de la un capat la celalalt. Si asta s-a si intamplat. Ati devenit sefirele arborelui, dar in acelasi timp coloane importante de lumina, care au traversat planeta dintr-un capat in celalalt. Initierea pe care Isus a facut-o in salile din Amenti, voi ati facut-o aici, pe Pamant, la locurile voastre. Iar Khutumi, cel care v-a ghidat in planul Sefirei, v-a ghidat pentru deschiderea voastra, care sa cuprinda intreaga planeta. In inima voastra, voi ati cuprins planeta, chiar daca in imaginea care v-a venit, a fost ca ati acoperit-o. Voi ati avut-o de fapt, in totalitate in inima. Prin voi, vibratia planetei intr-adevar s-a inaltat. Ati lucrat impreuna si cu alti lucratori ai luminii si vibratia ei a crescut.
Ceea ce se intampla acum pe planeta si cu insasi planeta, este un miracol pentru intreg Universul. Pentru ceea ce faceti voi, noi va deschidem o a doua inima, ca puterea voastra de iubire si de lucru pentru omenire, sa fie mai mare. Acesta a doua inima este in plan energetic si va conectam chakara inimii la aceasta a doua inima, energetica, ce se afla acum in campul vostru. Noi dorim sa va dati permisiunea. Ea este mult mai mare decat corpul vostru si, respirati, ca in acest moment sa o conectam. Voi, de altfel sunteti conectati si la inima planetei.
Aveti nevoie de toate aceste conexiuni ca energetic sa puteti primi si lucra cu toate energiile care vin la voi. Conexiunile voastre s-au extins acum si am dori sa fiti constienti de puterea si forta voastra, sa fiti atenti la gandurile voastre si axati-va numai pe iubire, armonie, echilibru, bunastare, pentru ca de acum incolo, gandurile voatre sunt ganduri ce le acordati oamenilor si planetei. Depasiti sfera personalului, deveniti impersonali. Pentru voi, de acum, este Intregul. Voi sunteti acest Intreg. Si acest lucru este bine sa-l luati in consideratie. Acest Intreg il veti manifesta pe Pamant, dar la un mod impersonal, neconditionat si la o vibratie foarte, foarte inalta, chiar daca acum n-o vedeti manifestata.
Vibratia voastra interioara este foarte inalta si pastrati-va mereu in aceasta vibratie. De aceea va aduc aminte sa va detasati cat mai mult de celelalte vibratii si dimensiuni care vor ramane in jurul vostru. Pentru ca acum totul se intrepatrunde. Dimensiunile se intrepatrund. Puteti fi voi intr-o vibratie inalta, langa cineva cu alta vibratie mai joasa. Acest lucru se intampla acum pe Pamant. Este Totul in Tot. Nu trebuie sa va mai mire acest lucru. Sa va obisnuiti si sa puteti accesa vibratiile inalte, trecand usor de la o vibratie la alta. Corpul, treptat se va acomoda. Catre dimensiunile mai joase, nu mai aveti nevoie sa coborati, decat daca veti alege. Se vor deschide treptat pentru voi, dimensiuni paralele. Va veti obisnui sa treceti dintr-una in alta.
Ce mai doresc sa specific este ca sunteti coloane importante, sunteti canale energetice importante, de aceea voi si lucrati atat de des. Mentineti aceste legaturi permanent cu noi. Ele fac parte din menirea noastra. Ele va ajuta sa va perfectionati/curatati (energetic). Ele va vor ajuta sa comunicati cu familiile voastre spirituale si la un moment dat, veti fi paznici ai planetei, care veti permite fiintelor de lumina cu ganduri curate sa patrunda pe planeta. Altor fiinte nu le veti ingadui. Prin ceea ce lucrati si faceti pentru Terra, voi v-ati asumat niste responsabilitati si de aceea nu veti ingadui altor fiinte sa atinga creatia voastra cu ceva care nu este benefic pentru Terra. Sunteti gardieni ai planetei si ceea ce lucrati, este pentru bunul mers al ei.
Poate acum nu constientizati intregul vostru serviciu adus Terrei, dar treptat partea umana va intelege, pentru ca partea divina ocupa din ce in ce mai mult acest corp. Odata ce eu pot veni asa de usor in energia voastra, inseamna ca voi v-ati deschis inimile si divinitatile voastre au acum cale libera. Ele deja fac pregatiri asupra corpurilor voastre care sa creeze un spatiu cat mai confortabil pentru lucru pe Pamant. Noi toti de aici, va aducem multumirile noastre si va sustinem permanent in ceea ce voi lucrati.
Sunt aici cu o echipa intreaga care doreste sa-si transmita iubirea bucuria, si sa va spuna ca vin cu toata sustinerea lor. Ei sunt aici langa mine si va aplauda pentru ce ati simtit si facut. Ei fac parte din marea echipa a Fratiei Albe si va asigura ca sunt permanent in inimle voastre si pun ’’umarul’’ la tot ceea ce voi faceti.
Eu sunt Toth, Atlantul. Va imbratisez si va multumesc.

Niciun comentariu: