marți, 14 iulie 2015

Solarienii - mesaj pt noi si Romania




Conexiunea este intre mine si Marele Soare Central.
-Copila, suntem solarienii. Suntem fratii tai solari. In acest moment primesti urmatoarea etapa de coduri solare. Aceste coduri vin catre tine ca un pachet. Sunt o serie de benzi energetice codificate. Se activeaza in AND-ul tau, iar acum in mod special vor activa acele parti de ADN cu caracter solar. Codurile te vor zdruncina putin pt ca este o deschidere mai intensa dar o vei depasi. Noi fratii tai solari te vom asista in aceasta deschidere dar nu vom interveni decat daca este absolut necesar. Din ce observam noi, reteaua ta cristalina poate sa faca fata. Disconfortul daca se va manifesta, depaseste-l prin respiratie si multe lichide.
 Acum iti vom vorbi despre spatiile stelare interioare ce urmeaza sa ti se activeze. Aceste spatii au legatura cu informatiile zamolxiene ce exista in cultura ta si a poporului de care apartii. Aceste informatii se vor activa acum oferindu-ti un anume grad de intelepciune. Informatia necesara ai primit-o cu multe vieti in urma. Acum se activeaza consecintele acelor informatii. Insa ea informatia, lucreaza prin tine si acolo unde te afli, aceasta atinge din punct de vedere energetic pe cei in preajma carora te afli.
In urma acestor activari vei simti afinitatea dintre tine si entitatea Sfinx din Bucegi. Impreuna veti avea de lucrat constient pe celelaltle porti energetice adica ceilalti sfincsi. Ti se vor alatura atat oameni cat si entitati ale naturii ce vor rezona cu acest mesaj. Voi toti cei care veti rezona veti simti tot mai puternic infratirea cu natura, cu planeta. Veti intelege limbajul Mamei Pamant. Veti intelege limbajul florilor, al aerului si al apelor. Permiteti-va intr-un mod lin aceste deschideri si permiteti-va in primul si primul rand, sa va iubiti si sa va apreciati pe voi. Limbajul sfincsilor este un limbaj al iubirii. Ei sunt fiinte ca si voi. Au ales aceasta forma, insa au constiinta mult mai inalta. Apreciati-i. Impreuna veti activa aceste porti. Impreuna veti fi in slujba si gratitudinea Mamei Pamant. In acelasi timp, acestia va vor calauzi si va vor ajuta sa constientizati si sa depasiti multe bariere puse de-a lungul vietilor.
-Frate solar, respira odata cu muntii, respira odata cu aceste entitati. Ei isi ridica frecventa, isi ridica lumina aidoma unui stindard in batatia vantului. Acest spatiu, acest popor isi recapata o noua atitudine si o noua intelegere fata de cultura sa.
Aceste informatii stravechi se afla in acesti munti. Acum lumina lor arata ca aceste informatii vor sa le daruiasca. Oamenii au ajuns suficient de constienti pt a le primi. Codificarile si activarile ce vor avea loc in aceste urmatoare momente, va vor ajuta sa primiti aceasta lumina.
Lumina cu care este incarcat mesajul, prin voi toti cei care cititi va acoperi acest teritoriu - Romania. Ea va fi apoi absorbita si integrata in corpul Mamei Pamant. In acelasi timp, muntii vor sti ce faceti voi.
Ati venit in acest spatiu al Pamantului datorita marii voastre iubiri pt planeta. Acest sentiment l-ati descoperit sau il veti descoperi pe masura ce va iubiti pe voi insiva. Iubirea este o traire ce se naste in interiorul vostru. Este ceva unic si maret catre care un univers intreg priveste. Aceasta flacara/vibratie a iubirii se formeaza ca o alchimie in spatiul/corpul vostru emotional in acel spatiu sacru al inimii. Este ceva subil. Este propria voastra creatie. Aceasta lumina/iubire permiteti-va sa se reverse mai intai in voi. Constientizati acest miracol pe care il infaptuiti si intelegeti ca este ceva deosebit de rar si de magnific. Iubirea este o perla rara ce creste in interiorul vostru. In acest spatiu ( Romania ) a unor plaiuri mirifice incarcat cu seva multor izvoare, va dezvoltati odata cu aceasta perla ca dupa ce o veti crea si o veti manifesta, o veti revarsa catre celelalte tinuturi.
Sfincsii va vor ajuta ca si multe alte entitati. Ei insa sunt fiinte ce vor merge alaturi de  voi ajutandu-va la deschiderea altor spatii, atat interioare cat si ale acestei tari.
Din MSC si din constelatia Pleiadelor se avanta catre voi energii multiple. Ele vor fi captate de Lantul Carpatic si distribuite ca potentiale in tot corpul planetar. Chiar in acest moment, din Alcyone ( soarele galaxiei noastre) si din multe alte sisteme planetare se revarsa catre voi o imensa cantitate de energie. Constientizati si mergeti la brat cu Pamantul in aceste transformari pt ca planeta va sustine.
Etapele prin care treceti sunt de o mare diversitate si sunt unice pt fiecare.
Alcyone va confera sprijinul si sustinerea sa pt toate etapele de ascensiune. Permiteti-va sa primiti acest ajutor. Permiteti-va sa deveniti nobila si mareata fiinta care sunteti, care existati in acest Univers. Prin intalnirea voastra cu ghidul/canal solar ce transmite acest mesaj,( Mihaela ) veti fi capabili sa primiti noi inrauriri solare cu care la randul vostru veti infuza spatiile, locatiile voastre.
Nu intamplatoare sunt intalnirile dintre voi si acest ghid/canal si marete vor fi lucrarile ce le veti simti sa le faceti. (ma lasa sa vad ca e vorba de lucrarea din interiorul vostru, al fiecaruia). Comunicarea cu planul vostru interior, este cea mai importanta. Multe zone energo-informationale a acestui spatiu numit Romania va vor ajuta chiar si de la distanta pt a reusi aceasta. Unele din astfel de locatii sunt sfincsii Romaniei. Ei sunt porti ce va vor ajuta sa va deschideti catre alte trepte vibrationale de o alta complexitate si maretie.
 Ne retragem acum te eliberam din unda noastra vibrationala si te rugam sa daruiesti acest mesaj catre toate minunatele fiinte ale Romaniei si ale Terrei.”
Solarienii

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum nu mai cred in nimic,ma agat cu disperare ca "inecatul de pai",de aceste mesaje,pentru ca doresc si VREAU cu tot sufletul ca ROMANIA sa devina o tara infloritoare,iar romanii sa inceapa o viata frumoasa,plina de PACE si IUBIRE! Multumim pentru aceste mesaje care ne incarca de speranta si energie pozitiva!Daca existati,va IUBESC. Cu multa sete de armonie si frumos,Aura F.