sâmbătă, 11 iulie 2015

La brat cu doi buni prieteni: Vf. Toaca si vf. Omu




Imaginile sunt luate de pe net: Vikipedia.org

Azi, lucrarea a continuat cu sustinerea din partea M. Ceahlau. Simtiti stralucirea vf-lui Toaca caci radiaza foarte puternic. Suntem una cu varful. A inceput activarea codurilor in interiorul ADN-ului. Tot masivul Ceahlau ne sustine. Spiritul muntelui ne tine in bratele sale ca aceste coduri sa fie activate. Aceasta se face si cu ajutorul varfului Toaca, acest bloc imens de granit.  ( pauza de integrare )
Se conecteaza la noi vf Moldoveanu. Primim radianta acestuia.  Si …. iata revenim la Vf. Omu care ne invita pt a trece printr-o  noua poarta.
Patrundem. Suntem la jumatatea inaltimii lui. Se deschide o noua poarta. Trecem prin ea. Este vibratia frumusetii, frumusetea launtrica a lui Tot Ceea ce Este. Permitem tuturor componentelor noastre sa atinga aceasta frecventa pe care muntele ne-o daruieste. Spatiul in care am patruns este un spatiu plin de aroma, de multe culori si multe sunete. Toate acestea declanseaza o stare pe o anumita frecventa, stare ce poate fi numita: a trai frumusetea launtrica.
Starea urca frecvential catre extaz si beatitudine. Traim impreuna om-spirit si munte-spirit aceasta infinita frumusete creata de noi, frumusete ce ne apartine.
Aceasta stare sublima ne urca tot mai sus si ne trezim pe vf Omu. Om si munte o singura fiinta. Om-planeta, o singura fiinta. In contextul acestei frumuseti, totul se armonizeaza, totul intra in proces de purificare si schimbare catre o noua paradigma.
Iubirea, frumusetea devin ceea ce suntem. Constientizam totul. Intreaga Romanie radiaza aceasta frumusete si armonie. Toate plaiurile sale stralucesc. Seva acestui loc, Romania, curge si revitalizeaza totul. Incepe o activitate de remodelare si restructurare la nivelul intregii tari. Frumusetea oamenilor, bogatia lor sufleteasca, radianta lor un adevarat tezaur de spiritualitate se revarsa reprezentand seva acestui loc. Toata natura participa la acest proces de transmutare si se intovaraseste cu toate fiintele pt a avea loc marea schimbare.  Suntem frumusete, suntem iubire, intr-o tara la fel de frumoasa, de iubitoare.
De pe inaltimea maiestuoasa a vf-lui Omu, privim catre zare muntii, comunicand cu toti acestia. Sunt fratii nostri in aceasta forma aleasa de ei pt a ne sustine viata si experientele alese de noi. Acum cand constiinta noastra s-a schimbat revenim la a-i recunoaste ca pe acei frati ce au acceptat daruindu-se, experientele alese de noi. In urma trezirii noastre, ne imbratisam acesti frati si le multumim.
Acum suntem pe alt nivel de intelegere si putem sa-i apreciem si sa-i onoram pt tot ceea ce ei sunt. La fel si fata de celelalte forme ale naturii.
Dragi prieteni va multumim !

Niciun comentariu: