vineri, 10 iulie 2015

Zamolxe - Invitatie in Bucegi



Azi veti invata sa va aliniati cu vibratia muntilor Bucegi. Acesti munti au o vibratie inalta. Patrundem acum intr-o calatorie fantastica catre inalta vibratie si tinuta a masivului Bucegi. Pornim de pe varful Omu. Aceasta calatorie trece  printr-o serie de porti de vibratii diferite.
Pornim cu prima poarta. Este o vibratie a portii nr 1, ce porneste de la baza masivului de la baza vf. Omu. Simtiti poarta energetica si atingeti-o cu fruntea voastra solara. O mana nevazuta deschide aceasta poarta si patrundeti printre peretii ce sunt atat de slefuiti incat par niste oglinzi ce va multiplica dimensional. Acest spatiu este aidoma realitatilor inconjuratoare in care ai a invata si a crea, pasind din iluzie in realitatea urmatoare ce o vei depasi aidoma primei iluzii. Inveti sa-ti creezi realitatile si inveti sa iesi din ele.
Pasim acum catre urmatoarea poarta, a 2 - a. Este poarta sperantelor. Depasiti aceasta poarta. In acest spatiu unde aproape ca nu zaresti nimic, este fluidul ce te propulseaza de la o speranta la alta si intelegi ca acestea pot fi desarte cand tu nu inveti sa faci o alegere bine determinata.
Mergem catre poarta a 3-a. Depasiti poarta si patrundeti in spatiul sigur al iubirii si al constientizarii, spatiu ce acum incepeti sa-l definiti si sa-l intelegeti realizandu-va o noua stabilitate.
Acest spatiu este in inima muntelui si v-am invitat aici pt a simti stabilitatea energetica   a masivului, pe care sa v-o insusiti. Intelegeti prin aceasta fermitatea pe care s-o manifestati atunci cand faceti propriile voastre alegeri. Aidoma muntelui, fiti hotarati in momentul unei alegeri. Fiecare alegere este aidoma unei porti. Atunci cand ai facut alegerea, este aidoma deschiderii unei usi si patrunderea dincolo de ea. Insa ceea ce vei gasi in spatele usii te va servi cu promptitudine in alegerea pe care tu ai facut-o. Ceea ce este dincolo de usa, raspunde alegerii facute de voi. Masivul Bucegi raspunde si va sustine in alegerile concrete clare pe care le faceti. Aceste porti interioare ale lui, dar si ale voastre, sunt pasi determinanti catre propria voastra calatorie interioara dar si catre deschiderile minunate pe care acesti munti asteapta sa vi le arate. Varful Omu este un strajer si un ghid in calatoriile interioare. Acesti masivi ce alcatuiesc tot lantul Carpati, sunt o holograma a propriului vostru interior ce asteapta sa fie descoperit. Natura inconjuratoare devine pt voi o prietena, un indrumator cand voi depasiti acele porti interioare. Insasi spatiile sacre ale acesteia se deschid iar comunicarea voastra cu aceste entitati va deveni o comunicare fireasca ce depaseste forma adresandu-se direct Spiritului.  V-am condus prin aceste porti care sunt portile voastre pe care le-ati deschis pana acum. Muntele va asteapta si el se va deschide si in interiorul vostru pt calatorii mai profunde de integrare totala a ceea ce voi sunteti pe masura ce va redescoperiti. Inaintarea voastra catre voi, sa devina o inaintare fireasca, in ritmul propriu.
     Sa ne apropiem acum de inima masivului intr-o calatorie imaginara insa reala pt a va conecta zona inimii voastre cu inima energetica a Masivului Bucegi. Ascultati si simtiti bataile inimii muntelui. Aici legenda spune ca inimile voinicilor s-au intalnit si iubirea pe care ei au manifestat-o dincolo de bataliile omenesti, au creat o noua fiinta numita OM. Legenda mai spune ca din noua fiinta creata, au plecat spre lume, alte fiinte asemanatoare ei, pt a arata si a restabili ceea ce a fost distrus, inabusit despre adevarata fiinta. Toti cei porniti de aici aveau a readuce, repune in drepturi adevarata fiinta ce a coborat pe aceste meleaguri. Acum, voi cei ce sunteti astazi in lume, veniti si luati de la aceasta fiinta, OM, tot ceea ce simtiti si purtati in voi acesta, aratand adevarata fiinta/ infatisare a oamenilor de pe aceste locuri.  Purtati ceea ce luati cu bucurie si aratati frumusetea si intelepciunea omului de pe aceste locuri. Odata conectati cu inima Masivului si cu varful Omu, veti primi tot ceea ce aveti a infatisa in viata voastra si catre cei din jur, totala frumusete si inzestrare spirituala a oamenilor acestor locuri, a ceea ce sunteti cu adevarat. Masivul va daruieste, va sustine si toata frumusetea pe care voi i-o admirati, o veti reflecta in interiorul vostru si apoi in exterior, manifestandu-va aidoma Masivului Bucegi si a splendidului ostean al sau, Omu.
Simtiti lanturile muntoase inconjuratoare cu care va insotiti. Simtiti spiralele energetice ce se rotesc in fiecare varf piramidal al acestor munti. Simtiti continuitatea dintre voi si toate spiritele naturii. Permiteti-va sa le intelegeti, permiteti-va sa le auziti. Permiteti-va sa fiti constienti de voi cu intreaga voastra constiinta in acest spatiu al Romaniei si al planetei. Multumiti muntelui si reveniti constient in corpul vostru simtind incarcatura energetica cu care ati fost daruiti. Aduceti-va aminte ce v-am spus si pasiti in lume cu noua voastra infatisare.
Zamolxe

Niciun comentariu: