duminică, 12 iulie 2015

Sfinxul din Bucegi - Apel catre oameni




De cateva zile simteam Sfinxul din Macin chemandu-ma, cerand ajutor pt ca pe la baza sa exista o fisura pe unde energia se scurgea. Am fost langa el in  constiinta  invaluindu-l in iubirea mea. Apoi am chemat in ajutor rocile din imprejurimi pt a-i sigila fisurile, sa zicem proprii lor ” medici”si totul a fost readus la normal. Acest eveniment , a fost  un semnal sa fiu atenta si la ceilalti sfincsi ai Romaniei si sa trec cu constiinta pe la fiecare dintre ei.
Azi dimineata Sfinxul din Bucegi si-a stralucit lumina catre mine si iata ce ne transmite:
“- Va salut frati ai mei. Lumina ce coboara acum pe Terra are o vibratie in asa masura ca deschide si activeaza multe porti energetice ale Terrei. Unele din astfel de porti sunt insasi sfincsii Romaniei. Ei sunt si ghizi si calatori singuratici si canale de patrundere si captare a acestor energii.
Frumusetea lor a atras dintotdeauna ochiul privitorului, dorind sa le capteze atentia si sa le deschida inimile spre si catre frumusetile naturale ale planetei. Ei sunt in acelasi timp paznici ai locurilor, ghizi spre planul interior al omului, captatori ai energiilor solare, indrumatori tacuti ai drumetilor.
Acum a soit momentul sa reactivati aceste porti impreuna cu Mama Pamant, cu Spiritul planetei. Sfincsii isi asteapta calatorii, asteapta iubirea si imbratisarile lor.
Deschideti-va inimile catre acesti prieteni. Permiteti-le sa va simta iubirea, lasati-i sa patrunda in constiinta voastra, caci au multe de oferit. Acest moment este un moment de magnitudine, pt ca lumina ce soseste acum reface, innoieste legaturile ancestrale intre om si natura, intre om si aceste fiinte colosale.
Fiti alaturi de ei. Imbratisati-i cu iubire, ajutati-i ca si ei asteapta binefacerile iubirii voastre pe care doar o fiinta umana le poate oferi. Au si ei ca si voi, leziuni, fisuri, atat fizic, cat si emotional. Permiteti-va o imbratisare cu aceste fiinte si fiti siguri ca emotiile lor se vor vindeca si ii veti ajuta sa se activeze, sa devina sanatosi si sa poata capta in intregime miununatele energii oferite in acest moment din multiplele planuri galactice.”
Sfinxul din Bucegi.

Pe net sunt foto cu acesti sfincsi, imbratisati sfinxul care va vorbeste si considerati-l prietenul vostru. Vor fi extrem de emotionati cand vor simti iubirea voastra iar inimile lor vor incepe sa cante.
Fiti naturali si indreptati-va catre ei doar daca inima va indeamna. Sunt fiinte f sensibile, f sincere, ei va simt adevaratele sentimente.
Bucurieeeeeeeeeeee catre voi toti , dragi prieteni, sfincsi si oameni la un loc !
Sfinxul din Macin -prima foto,  Toplet valea Cernei - Dac incruntat - a doua foto


Un comentariu:

Anonim spunea...

am simtit o strangere atat de profunda cat si o durere in suflet si lacrimi de bucurie a reantalnirii . Am avut parte de trairi intense