luni, 13 iulie 2015

Parintii ancestrali - Sunteti deja in procesul de ascensiune !



Acest mesaj a sosit duminica seara, tarziu in noapte. Era ceva important pt. ca vibratia era puternica si m-a trimis adanc in interiorul meu. Cei ce transmiteau doreau sa primesc cu claritate. M-am lasat purtata pe acea unda vibrationala si mesajul s-a simtit/auzit ca intr-o sala cu aparatura stereo. Il impartasesc cu voi toti.

Raspund chemarii parintilor mei.
“-Fii asadar constienta in aceasta viata pt fiecare pas pe care il faci. Determina-ti, simte-ti oportunitatile si permite-le sa isi faca loc printr-o curgere fireasca acolo unde le este locul. Nu ghida nimic. Doar permite pt ca ele stiu unde sa se aseze. Acestea devin evenimente in viata voastra de zi cu zi. Oportunitatile patrund ca un val diafan trec prin straturile Pamantului si se aseaza in forma materiala in jurul vostru. Nu ghida nimic. Ele se astern intr-o altfel de logica si intr-un firesc pe care nu-l stiti. Este diferit de tot ceea ce ati trait pana acum. Cu cat veti invata sa fiti observatori, veti intelege aceasta alcatuire a firescului si va va face placer sa urmariti jocul acestor oportunitati devenite evenimente in viata voastra. Nu inseamna a lancezi. Dimpotriva, este un proces minunat prin care sinele vostru multidimensional interactioneaza cu planurile Pamantului. Fiti in bucurie permitand aparitiile. Intindeti mana apoi si primiti-le. Firescul isi face aparitia din interiorul vostru. Acum el se mobilizeaza caci ceea ce era adormit acum se trezeste si se manifesta. Este o alta forma de activitate. Nu ati cunoscut-o pana acum. Ea nu raspunde fortei, puterii, dominarii. Raspunde insa intr-un mod copilaros, jucaus si se revarsa in viata voastra. Toate obiceiurile pe care le-ati avut, acele forme stiintifice, acum dispar. Se vor sterge treptat pe masura ce acest firesc isi face aparitia. Posibil sa fiti bulversati pt ca tot sistemul vostru de credinte se spulbera. Chiar fizica ce o stiati dispare. Va fi inlocuita. Aceasta metamorfoza este sublima. Nu va puteti opune ei. Nu va ingreunati transformarea. Pasiti mai degraba cu delicatete, voiosie, voie buna prin acest proces de transformare ingaduindu-va voua tot binele ce soseste catre voi. Raspanditi linistea si bucuria. Iesiti din vraja trecutului absorbind propria voastra lumina. Acest proces al transformarii dureaza. El este incarcat din/cu energia coconului vostru. Este un cocon imaterial ce raspunde si scoate la iveala acel firesc ce va va caracteriza. Gogoasa in care sunteti acum are lumina ei personala. Este inzestrata cu tot ce va este potrivit. Ea a acumulat pt voi pt desfasurarea acestei transformari in cele mai bune conditii , tot ce va este necesar.
Pe masura ce absorbiti gogoasa, aceasta lumina vitala, va transformati in ceva uluitor renovator pt aceasta planeta. Veti simti transformarile va veti bucura de ele si veti vedea realizarile noii si minunate fiinte ce deveniti.”
Parintii ancestrali

Niciun comentariu: