joi, 9 iulie 2015

Comandantul Hatonn - Planeta a acceptat declansarea procesului de ascensiune





“- Va salut dragi frati de lumina. Sunt comandatul Hatonn. Am venit sa va salut si sa va aduc vestea transmutarii voastre. Aceasta transmutare se refera la planul luminii ce se activeaza/descopera in voi in concordanta cu planul vostru divin si cu alegerile viz a viz de iluminare.
Acest semnal pe care vi-l dam va este necesar pt a integra constient umanul si divinul intr-un mod cat mai deplin. Devenirea voastra este necesara si de mare folos atat pt planeta cat si pt oameni. Planeta a acceptat declansarea procesului de ascensiune iar cei pregatiti intra in acest program pt a fi exemple catre cei din jur. Programul de ascensiune devine un portal deschis pt cei ce au ales sa calauzeasca. Aceasta devenire este miscatoare ( emotionanta ) si aveti a va alinia deplin cu planeta si constient pt ca ea va sustine.
Aceasta hotarare  a ei, se adreseaza celor indrazneti. Planeta doreste prezenta unor ascensionati alaturi de ea ca urmatorul val sa fie mai usor inteles si apreciat de ceilalti.
Fiti pregatiti dragi comandanti. Lumina voastra a crescut enorm. Constiinta voastra s-a deschis deasemeni. Tot ceea ce voi sunteti vine catre voi pt a va sustine.
Permiteti-va acest pas cu indrazneala. Este un pas asteptat in toate spatiile. E randul vostru sa fiti ceea ce ati ales/promis.”
Hatonn

Niciun comentariu: