miercuri, 22 iulie 2015

Patrund in Lemuria



     Patrund printr-o poarta in Lemuria. Patrund in orasul Telos. Ma intampina Adama.
-Te salut Mare Preot Adama. Chemarea a venit de aici, de la voi.
-Da, esti chemata sa participi la sfatul celor 12.
Multumesc, ma simt onorata.
Ma conduce si ajungem in cladirea unde s-a intalnit Consiliul celor 12. Ne salutam.
-A sosit timpul. Portile Lemuriei s-au deschis. Activitatea ta de ghidare spre Lemuria pe cei ce au aceasta deschidere a sosit. Cartile noastre te vor ajuta sa a ii indrumi. Vorbeste-le despre actualul spatiu Telos! Vorbeste-le despre noi si ghideaza-i spre carti pe masura ce sunt pregatiti! Lumina Lemuriei creste, se extinde pe planeta. Aceasta iubire  atinge inimile multor fiinte. Alaturi de tine la acest pas maret este Lord Sananda. El te binecuvanteaza cu energia sa iubitoare si te insoteste in momentele in care tu vorbesti de Lemuria, de Telos si de Flacara iubirii neconditionata. Ai aceasta flacara in inima ta. Te ghideaza la fel de mult ca si flacara violet. Aceste flacari vor atrage catre tine pe cei pregatiti pt a primi informatiile daruite de tine.
  -Si noi cei de aici te vom insoti cu gandul nostru si vom urmari expandarea luminii tale interioare. Cei ce se trezesc, cei ce sunt sensibili la Flacara Iubirii Lemuriene vei sti, vei simti sa ii ghidezi pt binele lor inalt. O intreaga echipa conlucreaza cu tine la acest minunat proiect de cunoastere a iubirii neconditionate si de extindere a sa catre minunatele fiinte de lumina ce pasesc in noua viata.
Multumesc. Ma simt onorata pt aceasta primire/imputernicire, ma bucura intalnirea cu voi si indemnul vostru. Aceasta inseamna ca multi frati ai mei de lumina au atins momentul benefic sa primeasca aceste informatii atat de necesare noului mod de viata.
Multumesc.
20.07.2015
imagine: forumok.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu cred ca lemuria nu a a fost pe pamant , ci pe marte, e numele plsnetei msrte, mu, parerea mea , numele acestei planete e gaia nu e mu