duminică, 5 iunie 2011

Zamolxe - Drumul va este pregatit

Dragii mei. Drumul va este pregatit.(se refera la drumul catre Rosia Montana ) Calea va este libera. Voi incepeti din nou sa colindati pe drumurile largi, spre muntii vostri unde cu drag va veti opri si cu drag veti fi primiti. Colindati si adunati, caci lumea va asteapta. Ea este pregatita sa va intampine si sa va ureze cele binevenite.Mergeti pe la fratii vostri, cununi sa le puneti, frumos sa-i laudati si tot mai sus sa-i ridicati. Drum spre partea Clujului va va astepta si poate pe undeva prin munti veti mai poposi. Totul este deschis, totul este aliniat. Voi doar ingaduiti si totul va fi asezat.A voastre osti mandre, cu capete lucitoare, prin preajma voastra sunt si ca fratii stau la soare. Lumea toata cu ei s-a impanzit. Ei in slujba voastra au venit. Rugati-i si asezati-i acolo unde mandrul Soare poposeste, apoi lasati-i spre odihna, mai spre apus sa se aseze. Si mai apoi, dati-le liber caci ei stiu unde in aceasta lume mare sa se ghideze. Sunt ai vostri oameni pregatiti de mult, cu voi in frunte la drum porniti.Acesti osteni ai vostri, ce cu voi odata au crescut, acum prin aste locuri frumos s-au asezat. Ei impanzesc lumea, impanzesc al vostru spatiu si se concentreaza acolo unde tot mai mult aveti in grija lumina spre a da. Ei va sustin cu a lor lumina, cu a lor intelepciune, cu a lor aspecte diferite, caci si lumea este plina de aspect diferite, asa ca ai vostri frati cu voi acuma-s asezati si la sfat oricand sa stati, caci ei cuprind intreaga zare si din ale voastre inimi mari, culeg insamantare si daruiesc pe mai departe, ca lumea sa infloreasca in asezare.Ei pe voi va urmeaza. Pas cu pas sunt in a voastra energie. Ei stiu unde sa lase, unde sa culeaga, unde sa rodeasca sau unde sa transforme. Ei stiu totul prin voi si duc la indeplinire tot ceea ce voi simtiti ca este de miscat in asta lume mare. Asa ca ale voastre simtaminte, nevoi si rugaminti, tot ce se refera la aceasta mare lume, ei imediat pun in aplicare.
Ei sunt ca voi, multidimensionali si deasemeni individualizati. Frumos este ca voi, impreuna schimbati. Pe langa voi, pe langa ei, mai sunt multi altii, care cu voi deodata invata. De la voi invata si apoi se duc si aplica la ei, in partea lor.
Apoi mai sunt din cele spirite a pamantului, unele mai revoltate, altele mai ingaduitoare, unele blande, inmiresmate. Voi pe acestea aveti a le stapani, caci ei pana acum n-au cunoscut decat acel stapan ce dorea sa cotropeasca, sa controleze si sa conduca. De la voi invata bunatatea si iubirea. Dar intai le stapaniti, intai le anuntati ca voi sunteti acum cei ce ghideaza aceasta lume, in numele iubirii si adevarului si ei vor asculta. Poate la inceput unii vor fi mai recalcitranti, mai galagiosi, dar sa stiti ca sunt in profunzime entitati de inteles, dar nu cunosc aceste noi atitudini, incat tot voi ii veti invata, ii veti aduna in jurul vostru si le veti cere sa se schimbe, pt ca ei vor intelege ca nu au alternative.
Odata ce sunt spirite ale pamantului, Pamantul doreste sa se schimbe, ei nu pot sa dispara, pot doar sa se schimbe. Cu o voce ferma, cu o inima profunda, clara, voi sa le cereti sa va asculte, caci voi sunteti acum suverani si veti vedea ca ei va vor asculta atunci cand si numai atunci cand in spiritul adevarului, voi lucrati. Aceasta am dorit sa completez si sa va aduc la cunostinta, caci voi acum sunteti si grandiosi in a voastra fiinta.
Cu mult drag Zamolxe

Niciun comentariu: