joi, 16 iunie 2011

Lumea noua se formeaza

Dragi cititori
Evenimentele se accelereaza.Eclipsele la care asistam aduc o mare cantitate de energie din cosmos cu repercursiuni asupra ADN-ului nostru si cu mari schimbari de-a dreptul fantastice.Toate simturile noastre se activeaza si informatii cantonate in ADN se decodifica.Eclipsa totala de Luna din 15.06.2011, aduce astfel de transformari, practic noi abandonam lumea veche si intram in epoca unei noi lumi.Iata trairile din dupaamiaza zilei de 15 iunie.
Am fost chemati telepatic de comandantul Norton pe nava Comandei Asthar si am primit o serie de informatii energetice ce se refereau la energiile ce sosesc acum pe planeta. Ne erau prezentate aidoma unor harti, ca o succesiune de imagini ce le absorbeam in campul nostru energetic. Ni se spunea ca le vom decodifica pe parcurs asa ca stateam linistiti langa prietenii de pe nava si absorbeam informatiile.
Dupa aproximativ o jumatate de ora iata ce am simtit sa scriu fara putiinta de a ma opri :
- Sunt eu cel ce devin, sunt insa si Comandant de raza XXY10 si chem, in acest moment pe toti cei ce sunt in divizia mea de Forte ale Luminii. Toti cei ce sunt in Bucuresti sau in apropiere sunt asteptati sa soseasca la mine. Baza din acest spatiu al Bucurestiului este formata energetic si toti sunt asteptati. Ma gasiti, ma recunoasteti, va primiti indicativele si codurile se activeaza in voi. Nu veti fi influentati de alte energii, voi veti urma doar indicativul meu si raza de lumina coordonatoare. A sosit momentul intalnirii si concentrarii luminii, prin noi toti, aici la sol. Lumina este tot mai puternica si voi sunteti asteptati sa va manifestati si sa va urmati coordonatele.
- Prin tot ceea ce mi-am asumat astept sa primesc toate ajutoarele necesare din spatiu pt a le directiona spre un spatiu larg al Bucurestiului.
- Cer ca toate bazele mele din tara sa ia legetura cu mine constient si toti cei cu atributii in aceste baze ii astept sa se prezinte.
- Cei care au uitat de ei vor fi inlocuiti cu rezervele dar vor fi imediat primiti indata ce constientizeaza. Informatia primita din centrul galactic este deja transmisa catre voi prin retelele energetice.
- Tot ce este plan divin se infaptuieste si organizarea lucratorilor de lumina incepe. Fiind si shaumbra ne vom extinde spre o noua constiinta catre tot spatial, ajutand sa fie intelese potentialele energiilor ce sosesc.
- Aici in Bucuresti formam o baza energetica de coordonare care este conectata cu toate centrele din tara si de pe planeta.
- Se doreste o deschidere puternica aici in acest spatiu cu o puternica ancorare energetica ca apoi totul sa se expandeze. Sunt sustinut de toti din planul fizic dar si de cei din spatiu.
- Veti simti chemarea si fiecare isi va activa codul sau de lumina. Veti simti energia crescand in voi si un salt de constiinta spre unime.
- Veti simti transformari in corpul vostru si capacitatea de a va muta in alte spatii unde veti avea de desfasurat activitatea de lumina adica veti transfera informatia energetica in cuvinte si manifestari in fizic. O alta lume se formeaza si o inlocuieste pe cea veche prin schimbarea de constiita.
Toti veti ajuta si toti veti sti ce anume sa manifestati dat fiind ca informatia energetica se decodifica .
Succes.
Sunteti asteptati.

Cei ce au primit si ei informatiile codificate, va asteptam sa le decodificati si sa ni le impartasiti.Cei care au citit Manualul cosmic cu instructiuni pt evolutia planetara, E.T.101 vor intelege bine acest mesaj.

Intr-adevar incep momente miraculoase.

Va imbratisam cu drag

Niciun comentariu: