marți, 7 iunie 2011

Amenti - Sunteti Copiii Luminii

Voi sunteti cei pregatiti pt orice. Aveti o mare putere de manifestare si integrare in toate locurile posibile. Drumul vostru este alcatuit din foarte multe experiente, din rezultatul a multor evenimente ce v-au adus intelepciune, din tot ce ati creat de-a lungul timpului. Facand parte din lumina suprema, copii ai Luminii, lumina din lumina, voi acum inregistrati in aceste planuri ale Terrei, tot ceea ce poate fi inregistrat aici in 3D si veti lua cu voi toate experientele de aici.
Cumulati foarte multe experiente, foarte multe vieti, cumulati o expandare a voastra si ceea ce este mai nou, cumulati aceasta dorinta de aducere a noului peste tot, de a echivala foarte multe frecvente a luminii si de a va raspandi peste Terra, nu numai prin aspectele voastre, ci prin expandarea voastra.
Voi de asemeni aduceti Terrei o lume noua. Nu are nimic de-a face cu experientele anterioare. Cel mult va veti folosi la un moment dat de aceste experiente, nu ca sa aplicati ceva vechi la noua etapa, ci sa aplicati anumite atribute gen acceptare, constientizare, respiratie.
Insa tot ceea ce ati trait, va da o mare flexibilitate, o noua putere de acomodare, de intelegere si de creativitate, de a permite o rezolvare o desfasurare. Voi copii Luminii, sunteti de la nastere dotati cu foarte multe calitati. Aici v-ati adus o parte din ele,dar trebuie sa le recuperati pe masura ce permiteti corpului sa evolueze.
Voi stiti foarte multe, dar nu prin intermediul corpului, ci prin intermediul spiritului. V-ati propus sa recastigati calitati prin intermediul corpului fizic, pt ca voi veti lasa mostenire un corp foarte evoluat. Depinde de voi cat de departe veti merge.
Copii luminii au alta infatisare decat cea pe care v-ati luat-o in corp fizic. Voi nu puteti fi priviti cu ochii fizici, asa ca v-ati luat un corp prin care sa puteti fi priviti si la randul vostru privirea voastra sa nu aduca daune celor din jur. V-ati camuflat, ca sa spunem asa, pt a putea trai printre oameni si oamenii sa traiasca langa voi.
Ati inteles ca nu puteti patrunde pe Pamant in lumina voastra adevarata si pt ca evolutia oamenilor ar fi durat prea mult ca sa va poata privi, ati facut voi pasul si ati venit printre oameni, in forma lor. Ati acceptat nasterea, ca sa va nasteti asa cum se obisnuieste pe Terra si sa veniti aici sa fiti printre ei, dar voi sunteti copii ai Luminii si aduceti-va aminte de Salile din Amenti, unde copii Luminii nu pot fi priviti cu ochi omenesti.
Ca sa ajutati, ati luat aceasta infatisare, ati acceptat sa va nasteti prin intermediul corpurilor pamantene si sa va aduceti aportul vostru de lumina. Astfel ati devenit fiinte terestre, dar temporar, un experiment, dar fiti constienti ca sunteti copii ai Luminii. In marea voastra iubire, cand ati inteles ca fortele intunericului au pus stapanire pe Terra si din exterior nu se poate patrunde, ati patruns prin interior, prin nastere.
Acum voi veti reveni la lumina voastra, dar veti duce acest corp, la un maxim de evolutie ca nimeni altcineva din Cosmos sa nu mai profite de oameni. Astfel ca veti deschide corpul uman, ca el sa poata fi propriul sau stapan, sa poata sa se protejeze, sa poata fi la el acasa, fara a putea fi atacat, fara a deveni sclav al altor fiinte.
Este adevarat ca datorita procesului de karma, foarte multi au uitat de ei, sau s-au afundat in vibratii joase dar toate au un final, planeta nu doreste distrugerea. In momentul cand ati inteles cat de mult fortele de nelumina doresc aceasta distrugere, ati venit aici. Voi, copii ai Luminii, stiti ca din marea sursa au fost date dispense, s-au oferit ca daruri oamenilor si ati inteles atunci ca puteti sa le folositi si ati venit in aceste corpuri. Tot ca un ajutor pt sustinerea voastra, au fost date precum si pt a ridica planeta.
Era de peste tot o infratire de la inima la inima pt a pune capat neluminii. Mult din adancurile necontrolate ale intunericului, au spart portile si au curs pe Terra. Acest rau va fi transmutat ca sa nu mai existe. Voi copii Luminii, ati hotarat acest lucru, pt a proteja viata si pt ca marea sursa, Creatorul, sa se cunoasca, dar intr-o forma de iubire. Voi ati hotarat sa puneti capat luptei dintre lumina si intuneric si din marea voastra iubire, v-ati oferit si ati venit aici pe Pamant.
Thoth Atlantul

Niciun comentariu: