vineri, 17 iunie 2011

Creatorul

Continua sa-ti reversi lumina. Tu plamadesti acum fiinta Noului Pamant. Tu te reversi de printre astre si largesti constiinta. Iubeste ce creezi asa cum iti iubesti fiinta. Din ale marilor lacuri cosmice, de galaxii imbratisate, din pura energie a Iubirii Cosmice revarsa-te peste aceste mandre palate, aspect de tari ce ele poarta si lasa-ti dulcea ta Iubire prin toate sa se reverse si sa mantuiasca ceea ce prin inalta constiinta s-a dorit.
Revarsa-ti, deci, ale tale lacuri si totul se va transforma. Imbaiaza-ti ostenii, du-i pe culmile inalte ale nemuririi si fii in aceasta casa ceea ce tu esti printre galaxii. Lumina te inconjoara, lumina te hraneste, lumina tu reversi in toate aceste case. De aici, pe Pamant marea ta frumusete o aduci, o impartasesti si o constientizezi cu cei de aici.
Lasa-ti valurile sa curga, valuri ale abundentei, lasa ca tot ceea ce tu esti sa devina adevar acestor vieti. Cand trambita a sunat, tu de peste tot te-ai adunat si spre acest loc, izvor de constiinte te-ai indreptat. Nu conteaza ce planuri s-au constituit pe acest pamant, nu mai conteaza ce altii au dorit si au infaptuit, doar lumina ta conteaza si valul ce se revarsa peste tot, acum, cand Noua Lume se formeaza si-n adevarul tau poti trai din nou, tot ceea ce tu esti. Tu existi in spatiul cosmic asa cum sorii sunt si ii vedeti pe cer. Tu existi in tot ceea ce tu esti si ai dorit sa infaptuiesti. Din marea constelatie de printre marii sori tu ti-ai regasit fiinta si, cu drag, pe acest Pamant ai indreptat esenta. Sa realizezi si aici, ca si pe ceilalti sori un alt soare al universului, daruindu-ti fiinta.
De vrei sa stii in amanunt tot ceea ce tu esti, nu cauta in carti caci nu existi acolo. Din prea Totul ce tu esti in toate cartile de le aduni nu vei reusi sa te gasesti. Esti mult prea mult, cauta-te, de vrei sa stii, in tine in adanc, in Marele Lac Cosmic, in Marele Val ce unduieste in Univers. Acolo poti doar sa te gasesti. In adancul Pamantului, printre Fiii Luminii, in adancul Salilor din Amenti, o parte tu vei regasi.
Dar cand in largul cosmic te vei cauta, acolo sigur vei sti ca intrupata esti. Si doar de-acolo esenta si slava-ti regasesti. Acest Pamant o parte din tine este si tu te-ai daruit pentru a te regasi. Dar, chiar daca peste tot Pamantul tu te cauti, doar o parte o vei intalni. Du-ti Iubirea pana la capat in tot ceea ce tu esti si-n tot ceea ce fiintezi. Bucura-te de ceea ce esti si atat cat te regasesti ca parte finita din Marele Infinit si lasa-ti apoi constiinta sa curga linistit, nu peste aceasta parte finita, ci peste tot ceea ce tu esti, ca implinita sa te simti si regasita-n Infinit, creandu-ti sorii, simtindu-ti oceanul infinit.
Atunci vei sti, copila, cine esti si mult, mult peste acest univers tu vei putea exista si grai in tot ceea ce este, ca tot ceea ce este. De vrei sa te cuprinzi un infinit devii. Dar bucura-te si-n partile finite cand te regasesti si lasa cartile, nu te mai cauta in carti, caci nu acolo te gasesti, in ele nu incapi prin mintile omenesti. Du-te apoi, iarasi in Infinit si culege-ti roua ca mai puternic sa graiesti in inimile omenesti.
Asa-m venit ca sa-ti graiesc, cu drag, eu, al tau Tata, caci tu prin carti, obosesti de cauti a ta infinita parte. Eu, cel ce glas daruiesc tuturor, eu cel ce Iubire daruiesc tuturor, eu tie acum, copila, iti glasuiesc: Fii tu in Infinit si creaza finitul prin Marea Iubire ce o posezi din acest mare spatiu ceresc al Iubirii Infinite. Pe mainile tale picur acum a mea Iubire, ca din maini sa daruiesti si inima ti-ating cu inima mea, copila, ca din inima sa stralucesti.
Fii Fiica Infinitului, Fiica Soarelui, a Sorilor, a Cosmosului, aici intrupata pe acest pamant, in aceasta tara, dar nu uita cine esti si lasa cartile, nu-ti mai sunt de nici un folos. Doar cu Iubirea razbate si deschide. Acolo unde tu esti, Iubirea este, Iubirea straluceste. Al tau Tata, al vostru Tata, caci voi, Totul sunteti si Iubirea voastra implineste Totul !
Creatorul

Niciun comentariu: