sâmbătă, 18 iunie 2011

Comanda Asthar si comandantii sai

Dragii nostri colaboratori, va salutam ! Astazi s-a intamplat ceva intr-adevar miraculos prin adoptarea in mod constient a functiilor voastre de comandanti galactici, cu acest indicativ de baza XXY, la fiecare dintre voi fiind inca o litera din alfabetul vostru si o cifra. Tot acest indicativ este, de asemenea, inconjurat de o anumita aura de culori care va sunt specifice, reprezentative. Va puteti imagina acest indicativ in forma unei stele sau a unei hexagrame pe care voi o aveti pe pieptul vostru sau pe tunica de comandant.Ori de cate ori va ganditi la acest simbol, voi activati mai multe calitati ale voastre si comunicarea dintre voi se face automat. Este simultana. Este o comunicare prin intermediul vibratiei, incat noi stim in acel moment imediat ceea ce voi doriti sa transmiteti sau ca sunteti cu inima la noi. Dupa cum am spus, in aceasta zi voi v-ati preluat aceste prerogative, ati facut legatura cu echipajele voastre, v-ati prezentat catre ei ca adevarati comandanti. De asemenea, le-ati inmanat ordinele voastre, le-ati inmanat o pagina vibrationala aidoma unei carti de bord, carte in care voi ii anuntati ce anume exista pe Pamant la ora actuala.Voi, poate nici nu va dati seama, dar informatia Pamantului care este in voi, ati scris-o pe aceasta carte si ei acum au primit aceste date. In functie de aceste date si de deschiderea pe care voi ati anuntat-o, aceste echipaje vor aduce, vor ghida energia cosmica, se va lucra in diferite orase sau zone, acolo unde voi simtiti ca sunt statiile baza, veti fi, intr-un fel, tot timpul urmariti in sensul ca ei sunt atenti la voi, ca imediat sa va serveasca cu ceea ce voi constientizati despre tara voastra, despre planeta.Deci, intr-un fel voi sunteti cei care dati startul, in fiecare zi, in functie de energiile si vibratiile pe care voi le emiteti. Cand toate aceste vibratii sunt pentru binele intregului, echipajele voastre primesc aceste date. Nu vor fi interesante datele de zi cu zi care se refera la problemele culinare sau gospodaresti. Astfel ca, constient vi se aduce la cunostinta ca, in timpul vostru sa fiti constienti de aceasta functie si sa nu neglijati aspectul de Comandant al Fortelor Luminii in nici o zi. Si voi sa comunicati cu ei permanent. Nu este nevoie de un discurs amplu, simpla conexiune de la inima voastra la inima lor este suficienta si ei va vor simti ca sunteti langa ei, ca sunteti in apropierea lor, cu ei, si-n felul acesta, ei isi vor ghida lumina.
Aceasta am dorit sa va transmitem si sa comunicam cu voi si va multumim pentru marea voastra deschidere. Comanda Asthar, prin Asthar Sheran. Si multumim !
Iata ce a urmat la intalnirea noastra:
Mihaela Palade: ( xxy10) In jurul nostru sunt adunate Fortele Aeriene Regale Ceresti, Comanda Ashtar si alte unitati gen celor, aeropurtate, cu potential masiv de transformare si transmutare, cu potential de captare a energiilor negative, si de captare sau de ghidare, a energiilor cosmice ce pornesc din Centrul Galactic, energii necesare acum Terrei. Voi comandantii, sunteti acum in fata echipajelor voastre, aveti fiecare un indicativ al sau care are la baza acest XXY dar in continuare, voi aveti ca o litera a voastra, sau un cod, sau un simbol. S-ar putea sa il simtiti, sa il vedeti; il activati cand va atingeti pieptul, sau pur si simplu intentia de activare. Vi se cere sa glasuiti catre acest echipaj si ei doresc chiar acum voi spunand ce simtiti.
Gabriel : xxyA
Monica: Eu simt o energie puternica in gat. Ca un nod. Atunci cand trebuie sa vorbesc, dar nu stiu ce sa vorbesc. Simt aceasta energie. Buna lumina !
Mihaela: Intra adanc in tine ca si cum te cauti pe tine, celalalt. Te poti vedea ?
Monica: Foarte multa iubire. Imensa.
Mihaela: Cauta-ti un indicativ, cum arati, ce costum ai ?
Monica: Ma vad foarte inalta si cu aripi.
Mihaela: Te intorci spre ei ca si cum i-ai imbratisa.
Monica..HAHAHA Imi flutur aripile (si mi-au dat lacrimile de bucurie).
Demirel : Demirel celalalt vrea sa iasa afara, caci este incorsetat rau de tot...
Mihaela: Imagineaza-ti ca deschizi o usa...
Demirel: Am deschis... si imi vad aripile larg deschise, cred ca chiar m-am marit in dimensiuni.
Mihaela: Sparge niste usi in tine ca sa te vezi tu pe tine mai mult.
Demirel: Simt ca sunt o pasare care zboara.
Mihaela: Si acum imagineaza-ti ca esti in fata lor, ca un comandant.
Demirel: Mi-e dor de voi
Mihaela: Ei sunt bucurosi, este o constientizare.
Demirel catre echipaj: Aduceti energia bucuriei, veseliei, zambetului. Aduceti energia bucuriei in spitale, in scoli, in asezamantele de invatamant, in tramvaie, in metrouri, in toate casele oamenilor, aducetile gandurile bune, energia rasului, lumina, energia, dragostea, aduceti energia alba. Impreuna vom reusi.
Ion: Eu le primesc salutul lor cu dragoste si bucurie si le raspund asemenea si lor. Le multumesc ca au asteptat atat de mult ca sa ajung in fata lor, pentru ca stiu ca ma asteapta de mult mai mult timp. Le spun ca suntem pregatiti sa indeplinim tot ceea ce trebuie sa facem.
Mihaela: Spune-le ce simti, daca simti ceva sa faca.
Ion: In primul rand sa se aranjeze pe departamente (hahahaha general)... Da, in functie de misiunea fiecaruia si de locurile din nava, sa se imparta in cei care lucreaza pentru Pamant in general si cei care lucreaza pentru Romania. Sa descarce lumina necesara in locurile in care vom lucra, sa ancoreze acolo radare .... Sa ancoram, sa ne punem indicatoarele sau locurile in care trebuie sa ne ancoram sa tinem legatura. Sa cream reteaua necesara comunicarii si indeplinirii tuturor acestor misiuni, ca sa putem comunica.
Ca obiective: Sa activam cristalele care sunt neactivate in interiorul Pamantului, sa lucram mai mult cu cel din sudul Africii pe care l-am vazut, sa ne conectam la energia Piramidei Celeste, Piramidei din Egipt. Sa expandam lumina noastra in tot ceea ce este in jurul nostru. Sa aducem starea de echilibru, sa lucreze cu cei din jurul nostru sa ii aducem alaturi de noi in armonie si iubire si sa le aratam calea catre ce are de facut fiecare pentru binele nostru al tuturor.
Doina Puflea: De cate ori se apropie o entitate eu casc si de multe ori imi dau si lacrimile si simt o presiune aici la tiroida. Eu multa vreme nu prea am avut curajul de a comunica, de a exprima ceea ce simt.
Pe nava, eu ma vad intr-un costum albastru electric cu auriu si cu parul drept si scurt. Am un pupitru cu un ecran mare la care lucrez. Comunic telepatic cu echipajul si primesc comenzile tot telepatic. Si manipulez claviatura... hahaha
Echipajului ii transmit iubire si lumina si ma expandez.
Astept sa se produca declicul. Doresc pentru Romania cat mai multi oameni sa se trezeasca, sa constientizeze, sa aduca cat mai multa lumina si constientizarea oamenilor din Romania.
Ieri, in timpul ultimului tau mesaj, eu ascultandu-te cu ochii inchisi, am vazut o nava mica galbena cu lumini rosii ce traversa un spatiu mare alb-azuriu. Am constientizat ca este nava mea pentru ca imi era tare, tare draga si simteam Iubire pura pentru ea, iar in urma ei s-a format un mare curcubeu care, pe masura ce cobora, devenea din ce in ce mai mare.
Doina Negrea: Ne revedem si ma bucur tare mult, pentru ca atunci cand am fost pe nava am ramas cu o impresie extraordinara si am spus «Revin si voi ma asteptati ». Sigur... hahaha ... Sunt in fata unui mare ecran imbracata intr-o roba argintie si sunt invitata sa spun ce vreau. Da. Ce vreau eu? Vreau multa lumina, vreau intelegere, aaa...constiinta foarte multa pentru ca este nevoie de ea si ajutorul vostru este foarte pretios. Ne imputernicim cu totii si o sa fie foarte bine...Din ce in ce mai bine vom fi. Si atat.
Anghelina : Va salut, ceea ce simt eu, deci sunt intr-un costum alb totdeauna, cu mici adaugari cateodata... simt o siguranta pe care nu o simt in mod general si la ecranul respectiv se schimba totul foarte repede si niciodata nu mi-am dat seama ca trebuie sa cer ceva doar am simtit daca e sa cer, tot asa, multa lumina sa expandez. N-am simtit niciodata, doar acum in momentul asta imi dau seama ca pana acum nu am simtit nimic, adica nu am cerut nimic, doar am simtit ce se intampla, dar acum am simtit ca trebuie sa cer ceva. Si ....o expandare a luminii a iubirii si siguranta asta care o simt eu sa o expandeze sa o simta mai multa lume. Cam atat.
Daniela: Buna ziua ! Am mai fost o data, acum sunt a doua oara, nu vad nimic, dar ma simt foarte bine si tot ce imi doresc sa facem este sa aducem lumina si iubirea si intelegerea pe Pamant. Nu ma simt comandant. Doar ca ma simt undeva si ma simt foarte bine. Relaxata, in siguranta. Mi-e foarte bine si vreau ca toti sa ajunga acolo.
Mihaela Palade: Trebuie sa patrundem tot mai mult in profunzime, ca sa ne regasim. Vom simti de la zi la zi altceva. Sa urmariti unde lucrati energetic. Veti simti locul.
Sunt Dorina, comandant de raza XXYA7. Va multumesc pentru increderea pe care o simt ca mi-o acordati incredere respect si recunostinta. De acum inainte vom fi impreuna si vom lucra in lumina in fiecare clipa. Vom umple cu lumina si vom incarca energetic toate locurile de pe Pamant care au nevoie de acest lucru. Va imbratisez. Inca o data va multumesc pentru incredere. Va imbratisez cu iubire
Sunt Carmen, comandant de raza XXY0C. Va imbratisez cu drag. Am revenit printre voi. In lumina, caldura, dragoste si asta vreau sa transmitem mamei Pamant.
Sunt Anghelina, comandant de raza XXYA1. Am vrut sa modific in 7, dar am zis ca a intervenit mintea si am lasat primul lucru, A1.
Sunt Doina Negrea, comandant de raza XXYD8.
Sunt Mihaela Apostolescu, comandant de raza XXYA5.
Sunt Doina Puflea, comandant de raza XXYD7.
Sunt Daniela, comandant de raza XXYD9.
Monica: Sunt confuza pentru ca prima data mi-a venit o floare in forma de stea. Pe urma cand a zis ca este o litera si o cifra am vazut I7. Deci indicativ XXYI7. I-ul meu este de la IUBIRE.
Sunt Demirel: Eu am indicativ XXYHAI. Si chiar am vazut scrisul HAI si ma gandeam cu firea mea vesela, ca tot am chemat atunci sa vina si le-am dat ordin sa mergem si sa aducem energia veseliei, a zambetului a pozitivismului si am mers prin spitale scoli si prin toate asezemintele de invatamant si sanatate. Cand a venit Ashtar si a zis ca vrea o cifra si o litera eu nu am vrut sa renunt si am zis « bine la mine este H care nu se poate pronunta decat cu o vocala, cu A si I poate sa fie 1 (unu) », dar eu stiu ca este XXYHAI.
Sunt Ion, comandant de raza XXY0A.
GEORGETA, SUNT COMANDANT DE RAZA XXYPUF........ASA MIA VENIT DUPA CE AM CITIT MESAJELE .........CU MULTA IUBIRE ..GETA
Ma alaturi si eu....
EU SUNT COSTELUTA, comandant de raza XXYC7 si mereu pe nava am simtit responsabilitati mari/MARETE...si chiar mi-am luat in serios acest rol, la fel si acum...desi am in atributiuni si departamentul "Rasului"cu vibratii foarte inalte.Transmit Mamei Pamant toata iubirea si lumina ce o pot eu expanda si fiecarui uman in parte pentru al sustine la trezirea fiecaruia.Multumesc cu iubire si recunostinta tuturor echipajelor, fiecarui comandant si cu multa iubire si lumina vom participa si la multe alte misiuni
ISIS MARLENA - Eu am visat acum ceva timp ca cineva mi-a transmis.. pt mine " nume de cod romania" exacta sa mi-a spus.....iar in alta seara am visat ca eram undeva si ma uitam la cer si erau gauri mari unde sute de nave discuri argintii coborau spre pamant....cam atat este tot ce-mi aduc aminte....
ANCA GOJINETCI Sunt comandant XXY AZ 7 ,
codul s-a descarcat la primul mesaj (lucrare) din aceasta seara cand am stationat mai mult timp undeva in Retezat.
Va imbratisez cu drag Comandant XXY AZ 7
DANIELA-MARIA
PREZENT! Comandant al razei XXYA1 la datorie!
ANCA REVNIC
Va iubescccccccccc
Comandant XXYA5
DAN GAUCAN
Va saluta Comandantul de nava XXYF16
ANA VASILESCU
Azi noapte in vis primeam un mail. Nimic neobisnuit dar frazele curgeau de undeva de sus erau multe si curgeau repede .Eu citeam dar nu ma intrebati ce ca nu stiu.Apoi totul s-a oprit.
- Si codul ? am intrebat
Si tot de sus s-a prelins parca o mica figurina asezandu-se la capatul frazelor. Era un mic cerc cu doua cifre opt in interior.Fondul cercului era albastru ,cifrele scrise cu negru (88).Am decodificat in interior caci mi-am zis: doar n-o sa primesc chiar ,, mura-n gura ,, si ma prezint....
Sunt comandant XXYA 808 aici si acum prezent pentru a-mi indeplini misiunea.
Si va iubesc pe toti comandanti ai unimii. ANA
CORNELIA IFRIM
Namasteeeeee! Sunt comandantul XXYA2 si va imbratisez
Cornelia
ANCA TODIRICA
Eu sunt XXY33AOM.
Si multumesc
Anca
VIOLETA POIENARU
Dragii mei,
Eu abia acum am primit codul, acum in timp ce Mihaela vorbeste!
Am imbracat costumul de ceremonie care este in culori de alb si bej/ciocolatiu cu pelerina argintie si m-am pregatit!
Trebuie sa va marturisesc ca la bordul navelor Comandantul Ashtar si ceilalti membrii ma intampina de fiecare data cu un salut interesant : ducem mana dreapta deasupra inimii fizice apoi fiecare indreapta mana si atinge si ramane (parca pentru a transmite tot ceea nu putem face prin cuvinte) pe umarul stang al celui care sta in fata noastra (cel cu care ne salutam). Este un salut foarte solemn plin de iubire si recunostinta si care vine din adancurile noastre!
E fantasctic, am fost luata prin surprindere... de 2 zile ma tot gandescla cod iar acum a dat navala in interiorul meu.... asa cum face si Sinele meu Divin....! Am realizat ca acest cod nu are vreo logica in mintea mea ! Dar simt ca el este cel destinat mie!
Asadar, codul meu este XXYZH1 !
Va iubesc si va multumesc!
Eu cel care sunt tot ceea eu sunt, Violeta
VALI
EU AM PRIMIT CODUL ZZZ8
8 ARE SEMNIFICATIA INFINITULUI
De fapt nu ma simt neaparat o nava,ma simt SPIRIT LIBER in infinit care lucrez ca si o nava,alaturi de nave pentru raspandirea luminii si a iubirii in univers.
Te iubesc infinit,minunat COMANDANT SUPREM AL IUBIRII SI AL ENERGIEI NOI,si ITI MULTUMESC.
Imi multumesc si mie ca am ales aceasta familie de suflet!
ALEXANDRA MERCAN
Va imbratisez dragi comandanti!
Doar asta noapte am citit mail-ul si ulterior am auzit codul XXYAZ10. In urma cu vreo saptamana am visat o multime de nave ce au impanzit tot cerul si urmau sa aterizeze. Am fost foarte fericita. Iubireeeee tuturor!
ANISOARA ARADEI
indicativul primit este xx519,va doresc lumina si iubire divina in toata calatoria care urmeaza sa o faceti.
ADRIANA PLESCA Indicativul meu XXYV9
LUCIA A -XXY 84!
MARIANA STROIE : COMANDANT MERY XXYF1
ANA MARIA : XXYT10
CAMI CONSTANTA :XXY03
ELENA NAINER : XXYA1e
NAMASTE. EU SUNT RODICA - COMANDANT XXYC85-VFP. MULTUMESC. VA IUBESC NECONDITIONAT.
MARCELA MESESAN
Mi-am simtit codul XXYM578 !
L-am simtit la inceput dar apoi am tot incercat sa-l "vad", ceea ce am "vazut" era parca un plic deschis ce a pornit dintr-o stea,sa plutesca parca mai mult decat sa cadaspre mine, iar in plic , pe o foaie de hartie era scris doar... codul.
Va imbratisez cu Lumina si Iubirea mea !
Marcela
CRISTINA SBARCEA
Dragilor,
Mie mi-a venit mesajul ca sunt comandant de flotila. In aceasta calitate nu am un cod de genul XXY... . Alt mesaj imi spune ca suntem 9, prin rotatie (?).
Cine intelege ceva sa-mi spuna si mie.
In orice caz primul meu ordin este "Debarcarea!"
Va pup.
Cristina
CRISTIAN DECEANU
Citesc cu mare bucurie de cateva saptamani cum tot mai multi dintre voi isi descopera, atat de frumos, indicativele de comandanti in cadrul Comandei Ashtar. Si trebuie sa marturisesc ca incercam si o umbra de regret, pentru ca eu nu primeam aceasta informatie. Ei bine, asteptarea mea a meritat cu varf si indesat, pentru ca mi-am primit si eu Indicativul in cel mai frumos mod cu putinta: in timpul unui zbor ! Profitand de o zi in care atmosfera a fost calma, mi-am scos motodeltaplaul pentru cateva ture de pista in zona aerodromului Vadeni, unde bazai eu pe cerul patriei. Inainte de ultima aterizare, am vrut sa cer permisiunea controlorului de zbor sa aduc aparatul jos, conform procedurilor, si pentru asta trebuia sa folosesc la radio indicativul meu: YR 5058. In acel moment, insa, mi-a rasunat in minte atat de tare si atat de clar XXY2A2 incat am fost aproape sa il spun pe asta la statie. Cu greu “mi-am tinut gura”, mai ales ca am fost inundat de o
stare de imensa bucurie, asa cum patesc de fiecare data cand imi “amintesc” ceva despre adevaratul Eu (si, din fericire, mi se intampla asta din ce in ce mai des in ultima perioada). Purtat, insa, de aceasta stare de bucurie am aterizat fara sa mai cer aprobare, fapta pentru care am primit un sut zdravan in fund din partea instructorului ! Consider, insa, ca a meritat din plin caci acum ma pot bucura nu de unul ci de doua indicative: comandant de nava XXY2A2 si comandant de motodeltaplan YR 5058.
Galati, 10 iulie 2011



Si indicativele vor continua

Niciun comentariu: