duminică, 8 martie 2009

Zamolxe, ghid catre zeita Machandi in Tibet

-- “ Vino copila mea intr-un templu stravechi, peste aceste plaiuri inverzite, ale Daciei multiubite. In acest triunghi ce tu il vezi format de muntii nostri, este o poarta, ce acum, te rog, cu mine sa patrunzi.”
Se vede trunghiul format de munti si prin acest triunghi de lumina, poarta, cu Zamolxe tinandu-ma de mana. trec. El ma duce prin a haului genune si pornim, ne avantam si ca gandul, tot zburam. Poarta spre Tibet se deschide si deasupra muntilor inalti, poposim. Un podis intins se vede si glasuri de flori simtim. Acolo spre un perete de piatra, Zamolxe mana isi intinde si o alta poarta se deschide si un tunel prin poarta noi strabatem. In camera ce ajungem, acea fiinta draga din cartea 12 zile, ni se arata MACHANDI. Iubirea si-o emana catre noi si raza din priviri ne-mbata. Este acum, aici cu noi, ea, Zeita de alta data.
“---Venit-am la chemarea ta –imi spune—ca iti cunosc iubirea si azi ti-ai amintit de mine. De fapt mi-am anuntat intalnirea. (O prietena mi-a amintit de ea) Tu, acum cu un prieten drag ai sosit aici la mine, ca eu sa-ti impartasesc prin viu grai tot ce doresc de la tine. Ascult a soaptei dulce glas, a raurilor de munte ce curg iute si-acolo, in vale, tu da glas persoanelor ce-s mute. In roba larga eu te imbrac ca sa auzi chemarea celor ce-s muti si nu au glas, celor ce-s slabi si nu au forta, sa se ridice si sa priveasca a soarelui Lumina-n fata. Eu vin la voi in tara si graiesc. Acum am preferat sa te aduc aici, ca sa iti daruiesc a muntelui cristal ce tu deja il stii si acum te ocrotesc (indatorez) ca paznic tu sa-i fi. El iti este drag si in curand iti va fi dat, asteapta doar momentul, caci atunci el va veni la tine si-ntr-o draga imbratisare te va cuprinde. Nu a sosit momentul inca, fii rabdatoare, insa lucreaza cu el in inima caci este o mare incantare. Eu te cunosc de mult, de ani te-am adus ades aici in somn. Te du acum si fa ce simti pentru acei oameni multi cuminti.
-- Prietene iti multumesc ca pe asta fata mi-ai adus si acuma la amandoi graiesc: Drum bun! Mergeti cu bine prin acest Univers”
Zeita a plecat. Eu, impreuna cu Zamolxe, strabat acel tunel, iesim la suprafata intre munti, privind podisul din Tibet. Zamolxe imi zambeste, mana o strange usor ca din reverie sa imi revin. Noi soarele il privim si ii multumim. Apoi patrundem prin portal si ca un gand poposim la noi in munti printr-un triunghi la poala lor cea verde.
In maini eu port Cristalul. Acum il vad. Este mare si il tin cu ambele maini. Ochii imi sunt in lacrimi cand l-am vazut. Acum il simt si il privesc si-l vad si-i multumesc. La piept il pun in inima mea, il pastrez si-i multumesc ca s-a lipit cu atata drag. Imi dau seama ca, de fapt este al omenirii intregi. Acum ii multumesc. Imi iau ramas bun de la Parintele Zamolxe. Cu drag ma poarta din priviri si multumim Universului …revin acum in al meu corp, iubit si la fel de misterios ca intregul Univers " 3.03.2009.

A doua zi, fiind alaturi de Cornelia, revine zeita cu mesajul:
Va cheama dorul de strabuni...de-al lor tezaur spiritual...si conexiuni sa faceti cu acei multi strabuni...
Din om in om sa dati mesajul strabunilor ce va ajuta... Lasati-va spiritul sa pluteasca... sa se ridice peste muntii vostri mari..... si acum...la ei conectati-va..(suntem deasupra tarii .....deasupra muntilor .... ne conectam la ei....) De sus priviti-i si intindeti-va peste tot.....o mantie alba din voi sa coboare.... ca o aurora boreala si sa cuprindeti muntii vostri... de E la V si de la S la N.... simtiti-le forta...maretia... simtiti frumusetea lor....
Ramaneti conectati mereu la cristalele-tezaur ce muntii vostri poarta....absorbiti in voi a mintii judecata dreapta: ADEVARUL!
Din acesti munti... pleaca ACUM catre voi tot ce ce in acest moment e necesar pentru voi...( inspiram profund.....) apoi.....usor.... prin poarta treceti..... si in Tibet...la Machandi ajungeti..."
Ne-am luat de mana...trecem poarta in Tibet...deasupra Podisului...intr-o lumina...aurie -argintie... Machandi este in aceasta aura si ne asteapta.....Respiram energia ei..... ne asteapta zambind.....
Mana pe crestet ea ne-o pune.... apoi pe frunte... pe gat.... pe inima... si celelalte chakre......in ochi ne priveste.... si din inima glasuieste:
"Deschis-ati voi porti catre a oamenilor inimi. Va aduc acum, o raza de lumina ce sa o daruiti... benefica locului vostru...tarii voastre.....Acum,...in tara voastra...o lumina se formeaza ce cuprinde oamenii...ridicandu-i in spirit ...si voi veti putea vorbi si calauzi.. mai multi...
Primiti aceasta lumina...(primim....parca o lumina infloreste in tot corpul nostru), ca maretia sa o simtiti....Aici,... in Tibet, v-am chemat ca aceste energii sa le luati.....un salt in constiinta sa primiti...... si insasi eu ce am atins la voi.....o deschidere sa primiti... si balanta sa o inclinati catre al Luminii Adevar...
Lumina s-o extindeti astfel....intr-o NOUA CONSTIINTA... si ADEVARUL va triumfa!!!!!!!!!
Cu voi in vis m-am intalnit....caci ati venit. Acum lucram constient iar muntii mari va sustin.
Voi, poarta dintre cele doua lumi o treceti....."
Ne atinge iar pe frunte...... ne multumeste....ii multumim si noi...ne ridicam deasupra Tibetului.....si... prin acea poarta...ajungem deasupra muntilor nostri mari........daruim Lumina primita....energiile se contopesc cu energiile locului....parca sulite de lumina vin spre noi din fiecare munte.... primim..... si.. expandam Lumina...tuturor formelor de viata...apelor...aerului...pana in inima pamantului..
E minunat aici.....sus..... deasupra tarii....deasupra muntilor.....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte frumos si de o vibratie deosebita:)