marți, 17 martie 2009

Incarcare cu energia Muntelui de Aur

Cartile lui Radu Cinamar au fost un ghid important pt mine. Toate mesajele expuse sunt trairi, meditatii si ii multumesc cu mare recunostinta. Zeita Machandi ne invita in Muntele de Aur:
-In energia mea va iau si va transport in munte. Patrundeti prin al spatiului inalt culoar ce se deschide in munte. Pasim acum pe auriu culoar si un scurt popas in acest culoar facem, ca energiile sa vi le curatati si puritatea aurului sa o luati. Voi sunteti asteptati de dragi maestrii ai luminii forte, ce vin acum special la voi, sa va aduca al lor cod ce voi pe frunte sa-l purtati.
Ne continuam acum pasirea pe aur pur, nestrabatut, pe aur pur, curat, ce inca picior de om nu l-a strabatut. La masa mare sunteti rugati sa va asezati fata-n fata pe primele tronuri. Si aurul pur continuati sa-l absorbiti. Intindeti mainile pe masa si permiteti energiilor prin toata fiinta voastra in voi sa sporeasca. Iata cum treptat sosesc entitati de lumina ce locul si-l ocupa pe celelalte fotolii si o eleganta silueta pe marele tron se aseaza. Sala se lumineaza si zeita graieste:
-Marite Rama, primeste pe acesti doi ingeri de lumina, in sfera ta si lumineaza-i si calea pregateste-o lor, in cea mai deplina lumina, ca tot ceea ce ei fac si graiesc, sa fie in a lor ceas de lumina. Marite Rama, onoreaza-i precum se cuvine, caci ei fac parte din al luminii sol si calea se cere a le fi de lumina.
-Prea buna Machandi, eu ii cunosc. Prin lumina ta, deja au ajuns la mine. In asta intrunire, eu iar vin sa le graiesc, ca noi de aici, cu totii ii imputernicim in aceasta lumina. Noi calea le-am netezit-o, ca spre sufletul tuturor sa se extinda lumina din inima lor.
Aceasta energie, de aici, strabuna, in spatiul infratit cu cel din Tibet, intr-o singura ramura se aduna si noi v-o oferim pe toata impreuna. Ceea ce ea contine, acum va depaseste. Noi va daruim ceea ce corpurile voastre acum s-au deschis spre a primi si glasui. Ceea ce luati acum se va manifesta in voi printr-o forta de expunere catre fratii vostri, prin discernamant, prin captarea intelesurilor ca tot ceea ce se intampla, si printr-o forma de intelegere intr-un mod intelept, a celor ce vin catre voi. Aceste energii va vor descoperi pe voi insiva in a va cunoaste mai profund si a atinge planuri de perceptie mai mari, mai puternice.
Muntele, prin aurul sau, va purifica acum, va incarca si aceasta vibratie a lui, va mari viteza de vibratie a celulelor, va va amplifica forta gandului, ca in momentul emiterii si a expandarii, acestea sa se exercite cu putere mai mare in jurul vostru. Expandarea va fi pe o arie mai mare. Aria pe care voi va expandati energia, este mai mare, cu o forta mai puternica si prin ceea ce veti grai, capatati putere de convingere mai mare. Vocea voastra va fi auzita In voi, in jurul vostru, sunt multe entitati care va sustin. Voi v-ati imputernicit si veti da glas multor energii si adevaruri ce asteapta sa fie graite. Pregatirile asupra voastra sunt, pentru ca si voi le chemati. Veti atrage un camp vibrational, special, care va va sustine. Acest camp nu suntem noi. Este o vibratie pe care esenta sufletului vostru o cere. In acest camp vibrational, voi sunteti puri, sunteti clari, concisi si dati raspunsuri directe pentru inimile oamenilor. Acest camp vibrational de sustinere, cu cat il veti constientiza, cu atat va lucra mai bine in beneficiul vostru. Il aduceti prin atractie si el lucreaza printr-un grilaj ce nu mai este strapuns de constiinta de masa. Voi veti merge la obiect cu transmisia. Doar conectati-va la campul acesta. Va va permite o conexiune si cu sinele vostru, ca un fir direct, telefonic. Energiile voastre vor capata treptat, treptat, prin ce lucrati cu voi si ceea ce simtiti sa manifestati, caci voi sunteti ceea ce sunteti, dar manifestati cu inclinatie de daruire catre intreaga omenire. Spre acest aspect al vostru, multe energii vor veni pentru a va deschide, a va imputernici, voi continuand si in starea de a fi. A fiu-ul vostru este de fapt aceasta daruire. De fapt, voi curgeti in esenta Creatorului, insemnand totul, pana va veti confunda cu el. Adica sa traiti aceasta stare. Permiteti-mi sa va ating cu lumina.
Din inima sa pleaca un flux de lumina spre fiecare si care apoi ne uneste.
-Lumina uneste. Lumina voastra acum, va echilibra multe energii. Va va cataliza in multe directii, ca sa cuprindeti o arie cat mai vasta.
Stam in lumina aceea minunata si multumim lui Machandi si lui Rama

Niciun comentariu: