marți, 24 martie 2009

Fiti nelimitati!-Mesaj de la fratele mai mic LUMINA

Voi ati inceput. Voi terminati. Procesul este al vostru. Constientizati-l. Desi in Univers totul este infinit, un aspect al unui tablou maret se incheie. Acest tablou de dimensiuni marete caruia i-ati dat viata cu miliarde de ani in urma, a sosit momentul sa-l incheiati. Voi, cei de atunci, sunteti voi, cei de azi. Aplaudati-va pentru tot ceea ce ati reprezentat.
Culorile voastre s-au imbogatit. A sosit momentul sa incheiati cu succes acest tablou maret. V-ati pregatit intens pentru el. Este deosebit de maret totul. Si incheierea pe care o faceti, este la fel de mareata. Cautati doar lumina in orice fapta. In orice gest, nu va uitati maretia. Sunteti mai mult decat credeti. Aveti mai mult decat credeti ca puteti si sunteti o lumina mult mai mareata decat va poate arata mintea umana. Depasiti-va aceste limitari. Nu uitati ca sunteti Dumnezei pe Pamant. Purtati-va ca atare.
Sunteti o sursa infinita de lumina. Aceasta sursa traieste ca o sursa. O lumina traieste in viata din voi, prin constiinta din voi. Aceasta lumina/viata/constiinta, depaseste mintea umana. Mintea umana nu-si intelege propria ei lumina, lumina propriei fiinte. Cand expandati lumina, mintea nu stie ce se intampla. Nu poate analiza. Pierde controlul. Vine cu vagi explicatii. Lasati lumina, nu mai tineti cont de mintea umana si expandati propria lumina. Asteptati in liniste efectele. Nu va bazati pe nici un gand al mintii umane. Este limitata, desi e binevoitoare. Dar este limitata. Lumina in schimb, este nelimitata. Uneori si popriile intentii limiteaza. Cautati sa fiti nelimitati in ori si ce. Cand lumina va invaluie, cand ea se expandeaza, aveti la picioare intreg Universul. Permiteti-i doar sa lucreze pentru binele vostru suprem. Ea va sti ce sa faca. Pentru binele suprem al omenirii va stii ce sa faca. Si iata, din aceste doua simple intentii nelimitative, cat de nelimitata devine lumina. Permiteti-i si instantaneu aveti raspunsurile la tot ceeea ce mintea umana v-a adus (expus). Este rezolvare si raspuns pentru tot si pentru toate.
Vedeti lumina cu imaginatia, cum traieste, cum este vie in jurul vostru. Nu o priviti ca o simpla flacara ce palpaie. Dati-i drumul, mai mult. Este vie, traieste in infinit. Este expandata in infinit. Atinge totul in infinit. Este lumina Creatorului. Credeti ca e statica? Nu! E vie. Simtiti-o! Are viata, are constiinta si i-ati acordat totala libertate si suveranitate, totala maretie, caci sunteti in acelasi timp voi. Cand v-ati recunoscut maretia si suveranitatea si abundenta si pacea, automat sunt si atribute ale luminii voastre. Ea va actiona in consecinta. Va atinge totul din jur si infinitul. Si atunci, iata-va raspunsurile, caci tot ce faceti, acel infinit pe care vi-l daruiti, automat este daruit infinitului si tuturor.
Abandonati mintea umana. Lasati inima, simtirea, bogatia sentimentelor din interiorul vostru. Stati in ele, afundati-va in aceste sentimente, in aceasta bogatie a voastra si a flacarii voastre. Deveniti nelimitati si totul se intampla.
Eu sunt Lumina, corespondentul de sus si precum voi ma stiti, am sosit aici de mult si am stat si v-am urmat si v-am ascultat, ca eram tare curios sa vad ce faceti voi in aceste corpuri minuscule. La inceput nu am inteles cum ati incaput, cum de nu ma vedeti. Dar iata acum am priceput si va ajut, caci ma amuz si nu ma plictisesc, cand voi de-a baba-oarba va jucati cu lumina voastra din acest maret univers si zau ca rad, dar raman aici cu voi, caci astept sa va cada valul de pe ochi si sa ne imbratisam si atunci mult ne vom mai bucura.
Eu sunt Lumina, fratele vostru de Acasa si azi am avut prilejul sa va vorbesc la toti, caci tare mult m-a amuzat lipsa voastra de a va vedea propria voastra lumina.
Luati-o, constientizati-o. Nu pot inca sa va arat mai mult, dar credeti-ma ca sunteti absolut minunati si va transmit acum iubirea mea cea mai frumoasa si va imbartisez.
Eu sunt Lumina, fratele de Acasa.

Niciun comentariu: