miercuri, 18 martie 2009

Pace interioara

A voastra pace ce e in suflet, asupra tuturor o rasfrangeti. Constientizati aceasta pace si lasati-o peste inimile tuturor sa se rasfranga.
Lasati-o intai adanc in voi sa circule prin ale voastre corpuri. Apoi efectul benefic ce-l simtiti in voi lasati-l sa se rasfranga in exterior. Prin pacea incorporata in voi, ca energie a pacii, ca energie a calmului, ca energie a dreptatii, ca energie a echilibrului, tot ceea ce inseamna pacea interioara, cand celulele voastre si corpurile sunt pline si vibreaza pe aceasta frecventa, valuri, valuri din aceasta energie complexa va iesi din voi, inundand Pamanatul, caci ceea ce se creeaza in voi, devine o flacara ce nu se mai consuma. Deveniti o sursa proprie si totul in jurul vostru se umple cu aceasta energie.
Prin aceste trairi, incepeti sa fiti co-creatori. Creati in jur, starea interioara a voastra. Iar cei din jur, incep sa co-creeze in numele pacii, pana cand si ei isi vor crea flacara interioara, devenind o co-creere in colectiv, in numele acestei energii.
Va intrebati cum co-creati. Din interiorul vostru incepe co-crearea, din aceasta stare de A Fi, care cumuleaza toate aceste stari a pacii, a iubirii. Prin ceea ce se emana in jur, voi incepeti sa cocreati in forma energetica, iar mai tarziu, veti vedea materializarea. Nu dintr-o data veti incepe sa creati gradinile, palatele. Deci fiti aceasta pace interioara, pace launtrica cu multiplele sale aspecte. Si expandati. Este unul din primii pasi. Treptat, insasi deschiderea voastra se mareste si veti sti urmatorii pasii.
Eu sunt Sinele tau Inalt. Multumesc

Niciun comentariu: