sâmbătă, 28 martie 2009

Zamolxe Curatare energetica a Bucurestiului

“ -In acest spatiu sacru in care eu v-am invitat, gasiti-va lumina voastra, ce este o sfera mare de lumina alba. In aceasta lumina respirati constient si impreuna vom porni. Tot ce va inconjoara in acest moment, sunt iluziile. Reusiti sa iesiti sa va indepartati de ele, ca adevarata lumina sa o vedeti. Cu mine acum as vrea sa mergeti, sa ma insotiti si intr-un loc anume sa ajungem. Acest loc, candva, demult, a fost ranit. A sosit momentul vindecarii sale. Cu mine acum, patrundeti in acel loc ce are legatura cu un centru energetic. Este un centru afectiv un centru de iubire. In acest centru, multe negativitati s-au adunat, caci multe inimi au avut de suferit. Nu conteaza unde anume este. Eu v-am adus acum aici, in acest centru energetic si voi inconjurati-l. Vom sta de jur imprejurul lui, chemand asupra lui energii de iubire, vindecatoare, energii albe de purificare. Acest centru poate fi oriunde in corpul planetei sau in corpul vostru. Oricum vom aduce vindecarea acestui centru.
Mainile voastre sa se intinda asupra lui si primim din inalt energia trebuincioasa. Voi deveniti acum canale pure de lumina, ce primiti acea energie si o rasfrangeti catre ea. Iubirea din voi va proiecta mai frumoasa, daruind acea iubire. Acest centru se incarca de acum cu iubirea Creatorului, filtrata prin interiorul vostru si daruita lui mai departe. In jurul vostru se aduna elementalii ce vor participa la aceasta directionare a luminii, iar locul, acum absoarbe. Primeste ceea ce creatia ofera. El primeste prin intermediul elementului uman. Dat fiind faptul ca este conectat cu planeta si cu voi.”
O lumina puternica primim. Noi suntem canale de lumina. Noi suntem o lumina puternica si lumina din noi patrunde, se scurge in acest centru energetic. Este o curgere continua care incarca si punctul respectiv si pe noi. Totul este absorbit ajutand la purificarea lui, la deschidere si incarcare cu aceasta energie.
O frumoasa lumina aceasta zona incepe sa reflecte. Mii de scantei radiaza din ea, radiaza catre noi si inapoi catre Creator. Este un flux in multe directii. Acest centru energetic isi expandeaza lumina catre toate zonele ce depindeau de el.
Planeta insasi ii raspunde si fluxul de lumina se inteteste. Dar ce frumos se intoarce aceasta lumina in corpurile noastre luminand centrii nostri energetici. Miscarea este pe cat de subtila, pe atat de intensa. Totul se raspandeste, activand si deschizand.
“-Acest loc, ne spune parintele Zamolxe, avea nevoie de aceasta vindecare ce ii aduce echilibru, ca la randul sau sa echilibreze. Din acest loc unde voi sunteti, pe sub talpile voastre, energiile se vor extinde calauzind, sustinand, revitalizand.”
Noi suntem in continuare in jurul lui transmitand lumina.
“-Totul este important ne transmite parintele Zamolxe. Orice loc ce isi gaseste lumina si echilibrul, este un bun castigat pentru omenire.
Acum, aici, in interiorul lui, puteti vedea ce frumusete de piatra el are. Acest cristal acum poate sa straluceasca. Este intr-un loc pe Pamant si este in acelasi timp, in corpul vostru. Trimitandu-si lumina, el armonizeaza. Trimitandu-si iubire da viata multor altor locuri, iar in interiorul vostru catre inima voastra ele raspunde cu iubire. Primiti tot ceea ce el ofera si fiti in gratie divina in gratia divina a acestui moment pentru care planeta va raspunde. Abandonati-va energiei trimise de planeta, primind darurile acesteia. Voi sunteti precum ursitorii ce ati daruit viata acestui centru, iar stralucirea lui va multumeste.”

Ne putem retrage din acel loc. Ramanem in inima si in corp cu lumina cristalului. Acesta este un centru energetic important ce trebuia vindecat. Nu ne arata locul exact unde este. Din acel loc vindecat, s-a putut trimite aici, in aceasta locuinta unde ne aflam acum noi, energia de vindecare. Si chiar si catre intreg Bucurestiul. Bucuresti are sub el o retea energetica ce prin aceasta activare, poate deveni mai luminoasa, mai pregnanta. Se face acum o puternica ancorare a energiilor.
Bucurestiul are acum nevoie de o reenergizare, ca multe spirite ce sunt venite, cei deja constienti, sa gaseasca o supapa pentru energiile lor, ca energiile tarii, acum sa fie mai bine primite de locuitori. Insa cei constienti au nevoie de aceasta energie, sa se conecteze mai puternic la aceasta retea.
Este o retea pe sub pamant, care are ca niste puturi ce ies la suprafata, pe unde energia este mai accesibila. Aceasta retea vad cum se duce mai in adanc. Vad cum se face conexiune cu celelalte centre energetice. Se ajuta foarte mult de energia muntilor si coboara adanc pana in nucleul Mamei Pamant.
Daca lumea ar fi constienta in momentul in care merg/plimba pe pamant, aceasta accesare ar fi foarte usoara. Ca si cum energia s-ar conecta prin/la talpile lor. Putem face alegerea sa fim conectati constient la retea si efectiv s-o distribuim prin corpurile noastre. Apoi, reteaua se intinde si spre restul tarii. Aici sub oras este ca un nod energetic.

4 comentarii:

Natalia spunea...

Ma bucur ca te-am gasit!
Ma numesc Natalia.Tocmai am terminat de citit "Pergamentul secret" de Radu Cinamar.Sunt profund impresionata de ceea ce postezi pe blogul tau.As dori sa siu mai multe despre tine

multa iubire si lumina
Natalia

lauand spunea...

NAMASTE CIND AM INCEPUT SA CITESC CELE SCRISE A INCEPUT SI CUTREMURUL TOCMAI FACEAM INSPIRATII DUMEZEU SA OCROTEASCA ROMANIA SI PE OAMENI EI LUMINA IUBIRE ARMONIE

mihaela palade spunea...

ma bucura cele scrise de voi. Participam cu totii la sustinerea energetica a Romaniei

Catalina spunea...

Draga Mihaela,

Cu multa bucurie descoperim channelurile tale! Am ascultat mesajul lui Zamolxe la Sarmisezetuza... si vibratiile sunt prézente!

Namasté lucrator de lumina!

Catalina si Florin