duminică, 5 ianuarie 2014

Calatorie Interioara si 2 meditatii de vindecare



                                    
                                             Calatorie interioara
                                       Discutie cu Sinele meu Divin

Este o constiinta a importantei vindecarii: de a fi vindecat, de a fi VINDECARE. Cand atingi  etapa (vibratia) importantei vindecarii tale si chiar te ocupi de aceasta fara a o face din egou, atunci deschizi catre tine ca fiinta, portile marii vindecari. Abia atunci iti constientizezi prezenta ca apartinand intregului pe care alegi sa nu-l mai perturbi (prin ganduri, fapte, atitudini). Atunci esti primit “in imparatia cerului”, ca fiinta cu responsabilitati depline, atat fata de tine cat si fata de intreg.
In aceasta etapa, tu, ca fiinta, realizezi apartenenta la un grup sanatos si doresti sa-l mentii astfel. Deci tu, OM, ti-ai constientizat si capacitatile tale vindecatoare precum si atributele ce deriva din aceasta. Pasind in propria vindecare, pasesti intr-un univers nou ce iti va oferi toate oportunitatile sale.
A fi vindecat/vindecare, intr-o constiinta densa, esti precum o lumina ghid pt cei ce sunt acaparati de aceste vibratii dense. Constiinta de vindecare te ajuta sa razbati si sa te inalti din aceste lanturi ale egoului colectiv a materialitatii pe post de sef, de conducator.
A te ocupa de vindecarea personala, inseamna o noua constiinta despre samanta divina din interiorul corpului. Astfel, tu oferi lumina acestei celule-Dumnezeu, care te va hrani la randul sau si te va ajuta sa o manifesti.
 A fi cu tine in spatiile tale vaste, este o hrana pt suflet, este o vindecare prin iubirea de a fi cu el, moment de moment si aceasta aduce o modificare a planului vibrational si eliminarea multor potentiale dureroase ce ar fi fost necesare trezirii pt. contopirea  cu propriul suflet.
Intri in etapa maturitatii ca fiinta divina, cand rolul tau devine un rol bine definit de fiinta in manifestarea tuturor drepturilor divine care pana acum nu le-ai fi putut manifesta neavand constiinta necesara. Acest proces de vindecare pe care l-ai acceptat, te ajuta sa te ridici peste media celor de langa tine si sa intelegi frumusetea, naturaletea si firescul daruit omului de Creator.
Constientizezi vindecarea cand esti in plin proces de vindecare. Cand doresti vindecarea fiintei tale din tot sufletul, Universul iti raspunde trimitandu-si mesagerii sai. Tu doar sa ai ochi pt a-i vedea si urechi pt a-i auzi. Metodele Universului pt propria ta vindecare sunt imprevizibile. Sananda, in multe din mesajele sale, imi dadea cate un exemplu de vindecare si ma ajuta sa inteleg complexitatea acestui proces.
 Au fost etape pe care la inceputuri nu le-am inteles si nu le-am acordat atentia necesara, insa Universul este rabdator si cu “iubire dura”, cum spunea Adamus, te ghideaza prin labirintul creat de tine, ajutandu-te sa iesi la liman.
A fi vindecare, este o traire sau un eveniment ce decurge in diferite etape, oferindu-ti timp sa-i intelegi complexitatea si sa se produca vindecarea. Aceasta face parte in acelasi timp din frumusetea vietii tale si din intelegerea cu care ai hotarat sa ti-o traiesti.
Constati treptat ca te-ai indepartat de tine insuti si observi cu cate ornamente te-ai acoperit in detrimentul puritatii, finetii si firescului tau. Soseste apoi o vreme cand te debarasezi de toate si faci excursia invers, de intoarcere catre interior, pt a te descoperi pe tine, cel adevarat.
Cand intri constient in procesul de vindecare, constati multitudinea de constientizari viz-a-viz de tine si caile catre tine.
 Constientizare vine cand nu te astepti, declansata de un gest, un cuvant, chiar o mica scena dintr-un desen animat. Nu conteaza de unde, insa forta ei este imensa si in fractiuni de secunda se topesc ani in care tu ai pus ornamentele.
 Se produce o explozie si un Adevar te intampina, devenind prezent in fata ta. Intelegi atunci ca ai primit un bonus din partea propriei tale fiinte care ti-a permis sa vii mai aproape de ea. Capeti astfel forta sa treci prin dimensiunea a 3-a si sa te vezi frumos, intelept, capabil de compasiune, in acceptare si iertare cu tine insuti. Apoi pasesti mai departe, gasesti un cuvant de impartasit si de daruit din preaplinul experientelor tale.
Aceasta a fost o parte din discutia mea cu Sinele meu.

Noi, fiind fiinte multidimensionale, vindecarea trebuie facuta pe toate aceste planuri. Daca neglijezi macar unul pe undeva vei fi dereglat. Va dau mai jos doua metode: Centrarea sufletului cu energiile Eu Sunt cu intreaga existenta si o Meditatie de vindecare a corpului fizic. Ca de obicei, dupa ce am verificat pe mine insumi efectul lor, vi le dau cu mare iubire, va pot fi de mare ajutor, desigur cine va rezona cu cele scrise.
Aceasta meditatie sacra ce v-o propun acum, va pune in centrul evolutiei spirituale si in legatura cu intreaga Existenta. Alinierea aceasta este foarte necesara in acest moment. 
Meditatia este extrem de utila si celor care cred ca au pierdut legatura sau iubirea lui Dumnezeu sau nu se simt iubiti de Dumnezeu, ori si-au pierdut bucuria universala. Toti cei care au avut depresii si au facut aceasta meditatie, nu au mai fost nevoiti sa o mai repete.
Pt a avea un efect si mai mare, puteti tine un cuart hialin cu 2 degete de la mana stanga si mai ales, doriti-va in plan interior aceasta centrare.
    Nu e necesar sa stati in pozitia lotus.

 Centrarea sufletului si a Energiei Eu Sunt, cu intreaga Existenta

Inchide ochii si concentreaza-te asupra respiratiei.
Concentreaza-te asupra Stelei Sufletului. (steaua sufletului este o ceakra aflata la o distanta de o palma deasupra capului). Intra pur si simplu in Steaua Sufletului. Calatoreste prin Steaua Sufletului si ajungi in lacasul sufletului. Aici, in lacasul sufletului, vizualizezi elementul eter, energia universala eter.
Cere acestui plan eteric in care te afli, sa faca legatura cu spirala Eu Sunt, care face conexiunea cu cele 9.323.454.532.346.570.000.000.000.000.000.000 creatii ale lui Dumnezeu.
Din toate aceste creatii, gaseste-ti acum propria ta esenta Eu Sunt.
Aceasta frumoasa frecventa spiralata te duce catre punctul 0 si te invaluie cu energia universala eter.
Permiti acest lucru?.................
Permite inca odata, ca toate spiralele tale ADN sa isi regaseasca fiecare Eul lor Superior, pentru a se manifesta ca un tot intreg, acum si aici……….
Cere in plan interior, ca sufletul tau sa se centreze acum si aici, strict in Planul tau Divin. Nimic altceva.
Te centrezi in punctul 0, acolo unde s-a nascut Planul tau Divin, odata cu sufletul tau.
Indreapta-ti acum privirea interioara pret de cateva secunde, spre Planul tau Divin. Vizualizeaza cateva secunde Planul tau Divin. Imagineaza-ti o sfera alba, foarte curata, foarte luminoasa, de o stralucire nemaivazuta si intra in ea pentru cateva secunde.
Stai cateva secunde in acest moment si cere sufletului tau sa se centreze.
Acum esti toate acele spirale ADN, cu tot ceea ce tu esti.
Ne concentram asupra respiratiei, fara a o influenta, respiram adanc si lent de cateva ori. (timp de 1-2 minute)
Revino acum cu atentia la corpul tau fizic si cere centrarea fiecarei spirale ADN, a fiecarei celule, a fiecarui corp energetic, chakre, karme, aura, corpuri subtile si a Sinelui Inalt.
Centreaza intreaga ta minte in Planul tau Divin.
Centreaza subconstientul in Planul tau Divin.
Centreaza inconstientul in Planul tau Divin.
Adu Supraconstientul in manifestare, din Planul tau Divin, in tine.
Centreaza simturile tale specifice fiecarei chakre: Mooladhara - clar simtirea de sine.  Swadisthana- clarsimtirea karmica si aurica. Manipura- clarsimtirea pericolului.  Anahata- clarsimtirea si perceptia clara. Vishuda- clar auzul.  Ajna- clarviziunea.  Sahasrara- clarcunoasterea si gandirea clara.
Centreaza acum, de la nivelul lui Moladhara, energia Eu Sunt, mintea, cunoasterea ta, la elementul pamant.
Centreaza acum, de la nivelul lui Swadistana, energia Eu Sunt, cunoasterea ta, la elementul apa.
Centreaza acum, de la nivelul lui Manipura, energia Eu Sunt, cunoasterea ta, la elementul foc.
Centreaza acum, de la nivelul lui Anahata, energia Eu Sunt si cunoasterea ta, la elementul vant,
Centreaza acum, de la nivelul lui Vishuda, energia Eu Sunt si cunoasterea ta, la elementul eter.
Centreaza acum, de la nivelul lui Ajna, energia Eu Sunt si cunoasterea ta, la epifiza (glanda pineala).
Centreaza acum, de la nivelul lui Sahasrara, energia Eu Sunt si cunoasterea ta, la elementul astral.
Facem cateva respiratii lente, adanci si constientizam aceasta centrare     (timp de 1-2 minute).
Centreaza acum, la nivelul corpului tau subtil eteric, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul corpului tau subtil emotional, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul corpului tau subtil mental, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum,  la nivelul corpului tau astral, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centram acum, la nivelul corpului tau templatul eteric, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul corpului tau celest, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul planului cauzal, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Facem cateva respiratii lente, adanci si constientizam aceasta centrare     (timp de 1-2 minute).
Centreaza acum, la nivelul sistemului tau matricial, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul charelor tale secundare, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, la nivelul Stelei Sufletului, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Intra in Steaua Sufletului si centreaza acum, la nivelul celor 144 de extensii ale monadei, energia Eu Sunt si cunoastereata.
Centreaza acum, la nivelul aurei tale, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, de la nivelul copilului interior, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, de la nivelul microuniversului tau interior, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, de la nivelul lacasul sufletului, tot ceea ce tu esti si toate aceste centrari, pentru a fi un tot.
Facem cateva respiratii lente, adanci si constientizam aceasta centrare     (timp de 1-2 minute).
Iesi acum din corpul fizic prin chakra Vishuda si centreaza de la nivelul sistemul solar, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
Centreaza acum, de la nivelul galaxiei Calea Lactee, energia Eu Sunt si cunoasterea ta.
 Centreaza acum, de la nivelul energiilor cosmice, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra.
Centram acum, de la nivelul acestui univers, energia Eu Sunt si constiinta noastra.
Centram acum, de la nivelul multivers, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra
Centram acum, de la nivelul dimensional, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra.
Centram acum, de la nivelul multidimensional, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra
Centram acum, de la nivelul dimensiunilor primordiale, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra.
Centram acum, de la nivelul energiei universale, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra.
Centram acum, de la nivelul palmelor lui Dumnezeu, energia Eu Sunt si cunoasterea noastra.      
Facem cateva respiratii lente, adanci si constientizam aceasta centrare     (timp de 1-2 minute).
Acum revenim usor, centrati la corpul nostru fizic perfect centrat si echilibrat si deschidem ochii in ritmul nostru propriu.
Puteti repeta meditatia oricand doriti sau simtiti nevoia aceasta.

*********************************************************************************
Meditatia de vindecare este asemanatoare cu o tehnica ce o descrie parintele cristalogiei, DaEl Walker, insa putin mai completa. Ea trebuie facuta 33 de zile consecutiv. Pentru o mai buna intelegere, puteti afla detalii despre lucrarile de acest gen, in cartea scrisa de DaEl Walker, Cartea cristaleleor. (V-o pot trimit pe mail)
 Puteti face meditatia pe muzica lui Iovu. Cristalul meu ce mi-a fost necesar in aceasta vindecare, a fost un cristal de jasp. Vedeti ce cristal va este voua util in aceasta meditatie.


                               Meditatie de vindecare a corpului fizic
Aseaza-te comod in pozitia Lotus. Tine cristalul personal in mana dreapta (cu cele 3 degete cu care te rogi) si vizualizeaza acum cristalul tau cum creste mare cat o(12/18/2013 8:18:00  casa.
Vizualizeaza-i ferestrele, usa frumoasa, primitoare…
Usa acum se deschide. Patrunde in cristal si vizualizeaza podeaua, peretii si tavanul. Mangaie usor peretii interiori a-i acestui hol. Simte-le temperatura, umiditatea, asperitatile si energia.
Respira de cateva ori pt a pentru a percepe mirosul energetic al interiorului cristalului.
Focalizeaza clarauzul pentru a percepe sunetul din interiorul cristalului. 
In apropierea ta se afla niste bucatele mici de cristal. Ia una din ele, pune-o pe limba pentru a percepe gustul energetic al cristalului.  
Toate cele 5 simturi fizice si cele 5 clarsimturi ale tale, comunica acum cu interiorul cristalului. 
Vino la unison cu propriul tau cristal. 
Inainteaza pe acest hol. Treci pe langa mai multe usi. Te opresti in fata uneia pe care scrie Camera Altarului. Usa se deschide, sau poti intra prin ea…
Aici, in aceasta camera, pot fi icoane, cristale si orice alte obiecte. Aici poti cere, orice iti poate induce starea de sacralitate.
Ingenuncheaza si intr-o stare de smerenie, rosteste invocarea luminii, cu forta, focalizare si hotarare.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Dupa ce ai obtinut aceasta stare de sacralitate, iesi din aceasta camera, intoarce-te pe hol si mergi pe el pana ajungi la usa pe care scrie Camera de Vindecare.
Intra in camera de vindecare, unde observi ca podeaua este verde, din cristal. Peretii sunt din cristal albastru, iar tavanul este caramizit cu cristale de o lumina alba, stralucitoare.
Inainteaza in aceasta camera si observi ca in mijlocul ei este o oglinda speciala din cristale de cuart foarte pure. Te uiti in aceasta oglinda si iti privesti propriul corp ca intr-o imagine 3D. Iti vezi propriul corp ca intr-o holograma 3D si incepe sa te misti usor de jur imprejurul tau. Indiferent in ce pozitie te vei afla, iti vei putea privi corpul din fata, din spate… Ai o multitudine de posibilitati si unghiuri de a-ti privi propriul corp.
 Posteaza-te acum in fata proprii imagini holografice tridimensionale si focalizeaza-ti atentia catre zona bolnava. 
Ridica mental mana dreapta in care tii cristalul si vizualizeaza cum din varful cristalului apare o raza de lumina alb stralucitoare, ce pleaca catre zona afectata (raza ce iese din varful cristalului poate avea si alta culori).
Zona afectata poate fi vizualizata, simtita, mirosita, gustata, auzita, din punct de vedere informational si tu insista ca acest loc afectat, sa devina o lumina alb stralucitoare, pana cand vizualizezi ca se lumineaza, pana cand gusti sanatatea acelui organ, pana cand auzi ca iti raspunde ca este sanatos, pana cand miroase a sanatate.
Ai ganduri de multa libertate, ai puterea sa treci in spatele zonei afectate, deasupra zonei afectate, sub zona afectata, in stanga ei, in dreapta ei, Iti permiti orice, tinanad in forma de S aceasta raza de lumina stralucitoare catre zona afectata, pana cand primesti prin toate canalele simturilor tale, raspunsul de echilibru, armonie, lumina si sanatate. 
Stai aici in aceasta camera de vindecare, oricat este nevoie.
Te asiguri privind inca odata zona afectata, ca sa nu mai ramana nici o zona intunecata, nici o zona neechilibrata, nici o celula nearmonizata. Cand te-ai asigurat ca totul este in regula, te contopesti cu imaginea 3D. Intra in propria ta imagine din oglinda 3D.
In acest moment, in intregul corp, in mod special in zona afectata, se simte o stare de bucurie, de reusita, stare de echilibru, stare de sanatate si stare de armonie, date de lumina receptionata cu noul corp iluminat, cu noul organ sau zona vindecata. 
 Iesi din aceasta camera a vindecarii, treci prin holul cu multe usi indreptandu-te catre Camera Altarului.
 Aici abordeaza o stare de smerenie si multumeste cu recunostinta tuturor maestrilor, ghizilor spirituali, entitatilor cristaline care te-au ajutat, insotit, inspirat in aceasta calatorie a vindecarii.
 Abordeaza o stare de multumire pe care o traiesti si o amplifici.
In acelasi timp cand revii in starea de multumire, traiesti si o stare de iubire fara cuvinte.
 A sosit momentul sa iesi din Camera Altarului. Treci in primul hol, iesi din cristal. Il vizualizezi cum se face din ce in ce mai mic si il lasi cu o stare ca si cum te desparti de o fiinta iubita pe care o vei revedea curand.
Constientizeaza corpul fizic, misca usor degetele de la maini, de la picioare, deschide ochii si pastreaza starea de bucurie a vindecarii, cat mai mult timp.”

In timpul unei zile din cele 33 in care trebuie urmata aceasta meditatie, iata  ce traire am avut

                              
                                        De vorba cu Constiinta Ficat
Cand patrunzi in interiorul tau, patrunzi intr-o lume minunata, necunoscuta si poate chiar uitata. Patrunde cu piosenie, asa cum ai patrunde intr-un altar si nu minimaliza importanta organelor tale. Am fost invatati a le privim ca organe cu o anumita anatomie si functionalitate. Ele sunt insa parti ale constiintei noastre. Cand gasim drumul catre ele, acea parte de constiinta ni se alatura pt a deveni un Intreg.
Am intrat azi in cristalul meu personal si apoi in Camera Altarului. Nu este un altar cum e cel din biserica, cu icoane, lumanari si tot ceea ce stiti, la mod clasic. Nu este aceeasi imagine. Mereu se schimba. Nu stiu cum va arata altarul in ziua in care patrund in el. Imaginile de pana acum au fost peisaje calme, insorite, sau florale, izvoare si cascade.
 Azi insa m-a intampinat cu o furtuna, un vant puternic, copaci aplecati, frunze zburand... Era un peisaj dezolant, o furtuna intr-un desert. Copaci desfrunziti, frunze galbene...  Imagine de desert si un sentiment de haos. Am ramas surprinsa.
Raspunsul nu s-a lasat asteptat si mi se arata ca totul este in propriul meu ficat. Ce am facut?! Cum de am produs acest dezastru?! Ce pot face?! Acestea erau intrebarile ce mi le-am pus si dorinta de a readuce totul la normal.
 M-am asezat in genunchi, devenind smerenie, acceptare, iertare. Dupa un timp, arh. Mihail a inaintat catre mine oferindu-mi o carafa cu un lichid vindecator. M-a indemnat sa-l beau, aratandu-mi ca-mi este folositor pt ficat. In acelasi timp, de undeva de sus, o raza de lumina cobora si se aseza pe abdomenul meu in zona ficatului.
Iata cum cristalul personal scoate la iveala zonele tulburi din corp. Lumina primita si licoarea, au rolul de a vindeca corpurile subtile, inclusiv zona energetica a ficatului, a tuturor organelor. Mi-am promis mie sa readuc armonia, echilibrul si viata, ca peisajul sa renasca.
 Continuam sa bem acea licoare, atat eu cat si Ficatul meu. Mi-am imbratisat Ficatul. Devenise o fiinta. - Ce ti-am facut? l-am intrebat. Cum am putut sa fac toate acestea? De unde am adunat atata negativitate?! Beam amandoi din licoare si prindeam viata.
- Acum ca ai inteles toate acestea, vino sa-ti arat ceva. Am pastrat curat si pur pt acest moment. Am reusit sa mentin totul in echilibru. M-au ajutat si ceilalti frati, Pancreas, Splina, Duoden. Vino, am a-ti arata ceva.
Il urmez intr-un spatiu. Ajungem intr-un loc eteric.
- Iata aceasta lumina. Este Celula Dumnezeu din alt plan. Atinge-o cu mana si impinge usor pt a patrunde pana in corpul fizic. Este momentul regenerarii tale. Am facut intocmai. Noi toate suntem parti ale constiintei tale. Cand faci un pas catre noi, ne deschidem si ne alaturam tie.
 Vezi, tu, acum ma percepi ca o fiinta cu un chip ca al tau, insa eu sunt parte din constiinta ta. Acum te deschizi catre parti de constiinta din tine insuti, parti ce te ajuta sa te percepi altfel si sa schimbi un mod de viata cu altul. Viata ta e legata de Intreg.
Ce ai vazut in camera Altarului, este haosul din tine care se reflecta in exterior. Linisteste haosul interior si vei vindeca exteriorul. Acum eu ma retrag. Insa peretii de limitare existenti pana acum intre noi si tine, au disparut, iar separarea nu mai exista. Te indrepti catre Intreg, aducandu-ti vindecarea necesara.
S-a retras, sau mai bine zis, s-a contopit cu mine, iar eu privind interiorul, simteam libertatea degajata prin disparitia limitarilor. Totul a adus in mine pace, umplere, armonie, bucurie. Altarul inca nu era perfect, dar Soarele aparuse si eu mi-am promis ca modul meu de viata sa refaca natura interioara si pe cat posibil si pe cea exterioara, asa cum au fost create la inceputuri.
Va daruim cu iubire

3 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari pentru tot ce scrieti ,e minunat,tare mi-as dori sa ma pot curata interior,dar cred ca imi trebuie si mie o initiere.Va pup si sa auzim de bine!

Unknown spunea...

Felicitari pentru tot ce scrieti,e minunat mi-as dori si eu sa ma pot curata interior,dar cred ca imi trebuie o initiere.Va pup si astept sa scrieti in continuare!

Anonim spunea...

Cum pot tine minte toate etapele meditatiei pentru centrare?