luni, 16 decembrie 2013

Activare Sfincsi si ajutoare galactice

Impreuna cu o prietena,  a avut loc o minunata lucrare pe care v-o impartasim. Lucrarea are legatura precum veti observa cu minunatii nostri Sfincsi.
Prietena ,mi-a telefonat in cursul diminetii spunand ca sfera luminoasa din camera Marii Piramide  din Egipt, este de cateva zile in apropierea ei .( Probabil ati aflat ca s-a descoperit intr-una din camerele piramidei o sfera de energie care sta deasupra planseului  si nu poate fi miscata din loc).
Am cerut permisiunea  sa fim langa acea sfera si daca este necesar sa ramanem. Surpriza a fost foarte mare cand sfera ne-a cuprins in energia si lumina ei anuntandu-ne ca eram asteptate. Lumina noastra s-a unit cu a sferei si cu totul am crescut in luminozitate. Simteam ca suntem la 1/3 de baza piramidei si lumina isi facea loc prin canale energetice de ea stiute ajungand la suprafata. Lumina din axul principal a declansat vortexul care si-a oferit zborul spre varful piramidei si de aici catre inalt. Piramida se activa.
Cand esti in astral e foarte usor sa vezi si  interiorul si exteriorul. Eram in sfera, acolo era pozitia principala dar eram si inafara si am putut sa vad  Sfinxul egiptean cum s-a ridicat in toata maretia sa. S-a ridicat pe cele patru labe, si-a ridicat capul,  si-a scuturat coama si a lansat chemarea catre Inalt. Si-a intors capul spre noi trimitandu-si luminile ochilor. Statura s-a era inalta, labele puternice totul impunea prin maretie si frumusete. Cand a dat drumul glasului catre inalt stiam ca un intreg Univers l-a auzit. Stralucea in soarele Egiptului impunand respect. Apoi ochii sai ne-au cautat. Interesant acest cap de leu pe care il vedeam nu avea nimic de aceasta data cu capul pe care il cunoastem toti. Graitori erau in schimb ochii din care plecau razele de lumina.
 Planurile in” vedere interioara “se suprapun pt ca totul este simultan si multidimensional asa ca le voi descrie cum s-au insiruit perceptiei mele. Langa noi, Thoth isi facuse aparitia si lucra la diferite conexiuni dintre planurile Egiptului si cele ale Romaniei dar  in egala masura se ocupa si de noi. Sfinxul mi-a atras din nou atentia. Ii urmaream privirea. Isi lasa razele ochilor sa plece in departare si l-am simtit fixand Sfinxul din Bucegi.
Ce frumusete s-a infatisat  iar privirilor noastre!
 Sfinxul nostru s-a ridicat si un frumos tanar s-a aratat. Inalt, frumos, tanar profilandu-se pe bolta cerului. Ce frumusete!  Domina totul in jur si din ochii sai straluceau aceleasi lumini. Simteam cum privirile lor s-au intalnit si are loc o daruire de energie catre toti sfincsii din Romania. Lumina acoperea toata tara noastra.
Deodata am simtit ochii lui Thoth pironiti in ochii mei, spunandu-mi:
-Fii atenta ! Fii atenta ! Conecteaza-te la Piramida din Retezat si piramida din interiorul Pamantului. Conecteaza-te!
Asa am facut. Deveneam releu.  Un alt val de lumina- energie s-a raspandit si Romania a devenit deosebit de stralucitoare.
Iar Marea Piramida, ce frumusete! Arata alba, stralucitoare, ca la inceputuri, placata cu dale mari albe, cu varful stralucind, radiind energia  si conectata acum, cu Venus.
Pe alt plan Zamolxe extindea totul catre Sarmisegetuza-Regia si Complexul din Muntii Orastiei. Dupa un timp am simtit ca putem preda lucrarea acestor mari entitati si sa ne retragem din interiorul sferei.
Aceasta ne-a precizat insa ca lumina ei va ramane toata ziua in jurul nostru si aveam sa intelegem de ce : lucrarea nu se terminase.
Seara am fost iar invitate in Piramida si am continuat cu activarea dintre Marea Piramida, Sfinx Egipt si Sfinx Bucegi.
Am sa adaug aici o mica povestioara. Ea a inceput mai demult cand am inceput sa cer protectie pt Romania si apele sale in urma diferitelor articole despre Rosia Montana, gazele de sist si tonele de cianuri.  In aceste zile cand au avut loc mesajele cu sfincsii, ridicam mereu aceasta rugaminte: rog protectie.
Intr-un prim moment al uneia din zile am simtit ca ma acopera o puternica vibratie dar nu a transmis nimic doar m-a scanat. Eu am continuat si a doua zi cu cererea mea. Ei, si a revenit  acea vibratie, dificil de descris, mai bine va spun efectul asupra mea.  Era mai mare,  mai puternica, cum nu a mai fost pana acum….. era Metatron.
-Pentru cine ceri aceasta protectie ?
Intrebarea vibra in corp si desi cunosc energia lui, va spun drept ca in acel moment m-am facut mica, mica, am uitat de maretie, de suveranitate si  abia am reusit sa ingaim:
-Apele…… cianurile….raul de sub Moldova…Planeta…..apa este viata.
Am reusit sa respir, sa  imi gasesc glasul si sa spun tot ce simteam sa spun . Cum suflul imi revenise am pus capul pe umarul lui si am incheiat:
-Tu vezi mai bine decat mine, pt binele suprem te rog, ajuta.
M-a tinut asa un moment si apoi mi-a dat drumul fara sa imi spuna un cuvant.
Si iata ce a urmat.
15.12.2013                                                                                          
Apelul vine din Cosmos.
E o chemare
Este Lord Metatron.
-Asa cum ati cerut, ajutoarele galactice va sunt aici. Aceste ajutoare vin pt sufletul planetar si ele se vor raspandi pe intreaga planeta. Din aceste ajutoare unele vin catre Sfinxul din Bucegi. Marele Sfinx din Bucegi va fi coordonatorul pe langa ceilalti sfincsi. O mareata samanta cristalina poarta aceste entitati galactice si o vor darui spiritului planetar.
Acum, ghidate si impreuna cu sinele vostru, aceste energii si constiinte galactice vor poposi in spatiul interior al planetei. Ele sunt fiinte galactice de vibratia D 12. Constiinta lor este inalta. Vor darui fluxuri de viata catre toate locurile necesare planetei.
Veti fi si veti lucra sub protectia acestora. Ele isi vor darui fluidul energetic catre Sfincsi. Spiritul Terrei este deasemeni aici si voi acum primiti o protectie vibrationala, un scut protector, pt a nu pati nimic fata de aceste energii inalte. Primiti si coduri de lumina din Marele Soare Central, pt. a putea lucra, declansa si activa  impreuna cu aceste entitati, alte spatii sacre generatoare de energii ce urmeaza sa se deschida si momentan au fost inchise.
Permiteti-mi sa va cuprind in blandetea energiilor mele ca in acelasi timp sa deveniti, acceptare, iertare, iubire pt tot ce se intampla pe planeta.
Aceste virtuti sunt virtuti cheie cu care voi puteti inainta pe drumul  vostru de evolutie si sa calauziti totul catre ascensiune.  Acestea trei  sunt cod de intelepciune.  Acum intorceti-va in spatial vostru. Vibratia voastra calauzeste aceste entitati si fiti pregatiti pe urmatoarele zile cand devenind tot mai apropiati fata de acestea veti simti saltul de constiinta pe care il veti face. Va urma lucrarea voastra cu Sfincsii pt binele suprem al creatiei. Sunteti fiinte de nadejde si mare este bucuria noastra sa lucram impreuna in numele Creatorului Suprem. 
Am respirat usurata si am multumit iubitului Metatron.

 De cand am primit aceste mesaje lucrarile au demarat si sub indrumarea acelor entitati galactice, Sfincsii se incarca energetic si isi extind lumina asupra Romaniei.
16.12.2013

3 comentarii:

Anonim spunea...

Fiinta binecuvantata, iti sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce faci. Acest mesaj a trezit multa iubire si bucurie si recunostinta in mine.
cu drag, Irene

Ramona Ionita spunea...

Buna,
Adresa ta de mail nu este valabila!

Ramona Ionita spunea...

Buna
Adresa ta de mail (mihaelapalade50) nu este valabila