duminică, 5 ianuarie 2014

In numele Creatorului

Dragii nostrii
Am primit de la un mare invatator, aceasta invocare si cateva informatii. Cateva din acestea impartasim acum cu voi. Poate doriti sa le experimentati.
Iata ce transmite:
- Ridicarea vibrationala a cuiva nu inseamna neaparat folosirea unui anumit ritual sau altceva asemanator. Ridicarea vibrationala, consta in apropierea cu Creatorul. Cu cat esti mai aproape de Creator, cu atat vei fi mai luminos.
- Accepta-te asa cum te-a lasat Creatorul tau.
- Voi va preocupati timpul sa scapati de anumite aspecte. Dar cu cat incerci sa dai mai multe aspecte jos, cu atat preocuparile tale sunt cu totul diferite de Planul tau Divin. E bine ca le constientizezi, dar nu te forta prea tare sa scapi de ele. Constientizeaza binele si raul, e util, dar nu uita ca toate fac parte din tine.
- Adevaratul aspect care trebuie tu sa il schimbi in viata ta, e sa il cauti pe Creatorul tau si sa te unesti complet cu el.
- Orice ai face pe Pamant, fa numai in numele Creatorului. Chiar daca respiri, respira in numele Creatorului. Si faptul ca te uiti in orice loc, uita-te in numele Creatorului.
E simplu. Inainte de a face un lucru, fa-l in numele Creatorului. Orice ai face. Chiar si cand citesti acum aceste randuri, citeste-le in numele Creatorului.
- Suntem creatori. Tot ce e facut cu mana ta, e creatia ta. Dar nu uita ca ai facut cu voia Creatorului. Ia dedica tu tot ceea ce faci in numele Creatorului si atunci sa vezi ca tot ce cladesti in numele Creatorului va fi mai mult decat poti crede tu. Ia spune tu intr-o meditatie de vindecare ca o faci in numele Creatorului tau si atunci sa vezi ce efect va avea.
 
La remarca mea ca e o deosebire intre a face voia Creatorului si a face cu voia Creatorului, a raspuns:
  - Daca dedici acel lucru in numele Creatorului, sigur va fi si cu voia lui.
 
- Pune tot ce ai tu mai scump in viata asta, in mana Creatorului.
- Adica sa ma detasez de orice? Sa ma abandonez total?
- Da. Fi doar tu si Creatorul.
 
- Daca iubesti pe fratii tai mai presus de orice, daruieste intregul Pamant Creatorului.
Si ne-a dat o lectie de aur, o invocare. V-o dam si voua cu mare drag:
 
Vin in fata ta, ca un fiu iubit al tau.  
Simte acum fericirea momentului cand eu am venit acum si aici, apoi inmulteste-o cu toate sufletele ce au venit acum si aici cu voia ta.   Aminteste-ti visul din inima ta atunci cand m-ai adus aici si traieste acel moment al nasterii mele.   
Eu sunt un copil al tau, ca toti ceilalti, dar iubesc acest Pamant asa cum te iubesc pe tine si tot din iubirea ce o ai tu pentru omenire, vei primi si vei binecuvanta acest Pamant.
In numele tau se va face lumina, in numele tau se va face iubire si in numele iubirii tale catre intreaga omenire, Terra va veni Acasa.
Amin
 
Si ne-a mai dat o invocare:
Inainte sa vad lumea mea, eram visul.  Eram visul din inima ta.  Fie ca omenirea sa ramana mereu visul inimii tale, acum implinit.  Binecuvanteaza-l si adu-l acasa, ca sa ramana mereu acelasi vis implinit.
 
In incheiere, va dorim sa reusiti, ca prin voi, dragii nostri frati, sa se manifeste doar cuvantul Creatorului.
 
__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)

Niciun comentariu: