sâmbătă, 23 mai 2009

Zamolxe-piramide

Te astep sa vi. Acest spatiu unde ma gasesti, este un spatiu drag inimii tale. Este vorba de piramida din Retezat. Ai sa-l percepi acum ca un spatiu inalt luminos, unde eu te-am invitat. Este un spatiu cu multe aduceri aminte, caci aici tu ai invatat. Permite-ti sa-ti revina aceste aduceri aminte. Eu o floare energetica iti daruiesc. Primeste-l ca pe un simbol ce il puteti aseza pe lucrarea ce doriti sa o faceti (proiect). ESTE DE FAPT AMPRENTA MEA ENERGETICA pe care v-o daruiesc, caci ce doriti sa lucrati, are amprenta acestei zone si voi o faceti cu energiile din acest spatiu; energii pe care le veti pune in lucrarea voastra si eu v-am atasat un simbol energetic. Acest simbol este energia tuturor celor care vor participa la aceasta lucrare. Ati vorbit de tunele energetice. Da, sunt astfel de tunele; aceste tunele faceau legatura intre diferite locuri-tunele in plan fizic. Erau lacasuri de cult la capatul acestor tunele-era o protectie, erau tunele de retragere; altele erau tunele interdimensionale, calatoream in alte dimensiuni, dar tot aici pe planeta. Aceste tunele, voi acum nu le folositi, ele sunt in multe locuri. Datorita oamenilor, unele s-au astupat… sub discul de andezit este un tunel esoteric. Este si un tunel ce face legatura cu shambala, se patrunde cand atingi o anumita vibratie.
Acum primim toti un dar: este un smarald al Pamantului; doreste sa il incorporam. Este o energie telurica foarte importanta in smarald; el rezoneaza cu cristalele ce sunt in corpul nostru. Este de fapt un cristal fluid care incorporandu-l, se unifica sau se fluidifica cu lichidele din corp. Curge precum mierea si are efectul rasinii bradului, de vindecare si mult mai mult. Este o energie cristalina ce se fluidifica si curge prin interiorul corpului. Este o energie a pamantului, unde sunt inmagazinate multe informatii ce vor lucra asupra chakrelor, a celor patru corpuri, declansand coduri ale luminii, cu rasunet asupra celulei, pana la nivel de ADN. Prin cristal se face o impamantare (devenim mai inalti-corpul energetic a crescut). Scanteile ce le revarsa cristalul, se alipesc in anumite locuri ale corpului. Sunt dirijate acolo unde le este locul, cu efect asupra locului respectiv.
Este darul sau pentru ceea ce vom intreprinde. Important in ce facem noi, este sa transmitem vibratia noastra la nivel de constiinta. Este vorba de o ridicare a constiintei de masa, sa ne conectam la zonele noastre energetice, care toate sunt suport energetic. Energia locurilor ne ajuta la ridicarea vibratiilor si in acelasi timp este suport energetic pentru expandarea constiintei, este suport energetic pentru noi in expandarea constiintei.
Suntem invatatori ai noii energii, indiferent daca am venit si pentru alte lucrari, aptitudini, calitati, iar aspectul de comanda, se refera la extinderea noii constiinte. Se porneste din acest SPATIU, prin bogatia energetica a acestei zone ce ii face pe oameni apti sa se trezeasca cu mai multa usurinta decat in alte zone, de aceea insista sa ne ancoram in acest pamant din care absorbim aidoma unei seve, apoi o manifestam –ESTE HRANA PENTRU MANIFESTAREA NOASTRA.
Voi sunteti LUMINA din LUMINA, voi sunteti LUCEFERI, voi sunteti ARHANGHELI voi sunteti foarte multe la un loc. Esential este sa manifestati aceasta lumina.
Multumim.

Niciun comentariu: