duminică, 10 mai 2009

Thoth Atlantul - informatii despre Marea Piramida

Eu sunt Thoth Atlantul
Vin sa te anunt ca timpul se apropie. Secolul/timpul s-a scurs si Marea Piramida infloreste,se activeaza. Credinta celor ce stiu este acum sustinuta si ce a fost promis acum,se intampla. Marele sanctuare isi recapata forta,adevarate captatoare, isi intregesc Lumina. Eu Thoth Atlantul anunt la fiecare minunea ce se desavarseste prin aceasta lucrare. Mareata Piramida, un varf va primi si lumea o va sti. Cei ce din Soare sosesc(provin) cu Lumina in ei se vor umple ca stralucirea lor sa triumfe. Voi cei ce cu mine ati lucrat in lungul timpului si Piramida s-a creat sunteti acum sositi ca lucrarea sa terminati. Voi veti sti de unii si de altii si veti pasi ca printr-un culoar, organizand o intalnire si fiinte inalte va vor binecuvanta, va vor armoniza si la fiecare va fi spus pasul , ce-l va avea de facut. Pe unda energetica ce leaga Egiptul de tara voastra, un vortex se activeaza si va ridica/propulsa Romania pe o pozitie inalta din punct de vedere spiritual,energetic. Cultura ce s-a dezvoltat de-alungul timpurilor pe al vostru tinut este acum propulsata/luminata din Inalt si acest vortex energetic ce se activeaza creeaza un spatiu,ce va deveni zona de pelerinaj de hrana spirituala de iluminare,pentru cei ce vor sosi pe aceste locuri. In inimile celor de aici se va destepta un fel de intelegere ca o deschidere noua spre interiorul lor. Oamenii vor straluci prin lumina lor interioara si insasi oamenii vor fi izvor de Lumina pentru cei din jur. Spiritul acestor oameni va fi un izvor benefic de vindecare. Nu vor fi in mod special zone ca alte dati de inchinaciune. Omul , fiinta umana va fi invatatorul. Locurile mari sau aglomerarile unde acesti oameni vor fi gasiti vor fi mai multe Vortexul,se va manifesta in centrul tarii insa efectul sau va cuprinde tot tinutul.
Voi unde sunteti acum veti forma si acolo o arie extinsa,de actiune. La un anume ceas/moment, aripile voastre de lumina vor cuprinde orasul iar eu voi veni la voi.Va fi o izbanda a Luminii si o veti arata tuturor.
Acum cu Lumina mea , curat de pe voi straturi ale uitarii si va intaresc cu simboluri specifice Luminii creatoare,simboluri ce coboara acum asupra voastra si raman in campul vostru ,energetic. Lumina este una singura,ea este marcata de energia Fiului , este energia cristica a Noului Om, energie ce se trezeste si trezeste in primul rand inimile celor care au sosit din Atlantida. Ei sunt acei mari initiati care au lucrat care au gandit care si-au asumat totul la acel moment. Aceasta Lumina se trezeste in tine acum si eu o ajut sa se amplifice si sa iasa la iveala.
Cand ai sosit cu mine pe nava si am ajuns pe Pamant, lumea intreaga era rasturnata si nimic nu mai era ca la inceput. Atunci te-ai apucat sa intrebi ce este de facut si ai lucrat neincetat ca sa aprinzi in inimi nu in cap ce ai simtit ca este bine pentru Pamant . Tu energii ai adunat, le-ai experimentat, prin cristale ,le-ai lasat, gandind ca in timp actiunea lor va folosi urmasilor. Apoi te-ai dus neincetat ,la poarta celor 9 ai umblat sa intelegi si sa eviti, distrugeri sa nu mai comiti. Ai fost ales, peste veac, o lumina sa contii ,lumina celui care trece din veac , printre cei vii. Nimic din ce-ai facut apoi nu-ti era multumitor si tot mai mult doreai sa aduci ,minunatului popor in care acum tu te-ai nascut.
In obarsia ta ( originea) este un zeu maret ce viata el ti-a dat ( cine este ?)si tu ai mostenit din Lumina lui o piatra de argint ce temelie o pui si o vei darui acolo unde vei poposi.
Iata cateva aspecte despre tine , caci a sosit momentul sa le cunosti
Multumesc ,parinte Thoth

Niciun comentariu: