vineri, 22 mai 2009

Zamolxe Drumul sarii

Precum se spune din vechime,
Cel ce flacara o tine,
Mai departe, o transmite
Catre cei ce vor a tine.
Se vorbeste din vechime,
Ca cei multi ce au trecut
Si-au pasit pe-aceste locuri
Au lasat din a lor intelepciune.
Au plantat si-au semanat.
Multe lucruri; voi, acuma,
Le veti redescoperi, pe rand.
Desi, unele s-au sters,
Ele sunt totusi ramase,
Adanc, aici in pamant .
Voi porniti pe-un drum al sarii, ce o data era ales, de acei ce sarea o transportau si o duceau, catre alte locuri. In aceasta calatorie, in acest mas (loc de popas), popasuri veti afla pe unde sarea a purces. Este un drum de mult uitat, pentru insemnatatea lui. Acum sosele, linii, il dubleaza; voi insa respirati energia acelui drum si lasati-va purtati de mireasma ce el o emana. Este un drum de initiere, un drum de a va afla in tovarasia entitatilor ce va vor ghida. Este un drum pe care sa-l absorbiti, lasandu-i energia in interiorul vostru. Nu e nevoie sa cautati semne anume; e suficient sa vi-l permiteti si campurile voastre energetice vor absorbi ce au de absorbit.
In aceasta calatorie ramaneti conectati la mine ZALMOXE, la Sinele Inalt, la Asthar Sheran, caci voi plecati acum ca intr-un drum de recunoastere, intr-un drum de popas, la entitati de lumina cu care ati mai lucrat si in alte vieti (este vorba de Gicu si Viorica, sotia lui). Veti fi conectati si contactati de-a lungul drumului vostru, caci ceea ce este important, este sa va adunati, sa va cunoasteti, sa aveti in preajma voastra pe cei cu care veti lucra.
Eu sunt Zalmoxe si am sosit pentru a va binecuvanta pe drumul pe care voi porniti.
A ta este floarea, a ta este maretia, a ta este increderea ce ti-o obtii, caci drumul de stralucire, acum iti revine. Pastreaza increderea, pastreaza armonia, si manifesta-ti frumusetea interioara.
Permite apoi aceasta frumusete sa cuprinda ROMANIA. Cei ce se vor aduna sub lumina ta, osteni ai tai, se vor apropia. Permite-ti mereu sa fii Lumina, permite-ti sa fii Farul calauzitor. Lasa-ti maretia sa triumfe!

Niciun comentariu: