marți, 5 mai 2009

Zamolxe - dati glas chemarii interioare pentru marea adunare

Pe un picior de plai,
pe o gura de rai...
iata vin din zare,
mii si mii de energii,
mii si mii de flacai cu lumini.

Ei se opresc,
apoi pornesc,
flamurile ei le-aseaza
si arata lumii intregi,
graiul nostru stramosesc.

Eu, Zamolxe, sunt aici si am sosit sa va arat la fiecare, in amanunt, ce grai, ce port purtati, adus din soare. Ale voastre manusite cand ating pamantul drag, el raspunde, se-nfioara, caci va recunoaste cand pasiti cu drag. Ale voastre umbre ce au strabatut calea in lung si in lat, iata ca s-au adunat pe acest platou al muntilor, spatiu larg inconjurat........
De treci marea, te inchina cand atingi acest pamant este plin de o lumina ce tasneste din adanc! Ast pamant sa nu credeti ca-i asa de ici, de colo, el este pamant de intelepti ce au pus umarul si au zidit, ca imparatia sa ajunga o gradina plina de inflorit.
Eu,Zamolxe, vin acum si cu graiul meu strabun va anunt ca tot ce a fost imprastiat se aduna!!! Voi, frati si surori ce nu ati stiut de voi, va adunati si stati la sfat impreuna. Nici nu ganditi cum va adunati, insa acel izvor de apa vie ce din inimile voastre curge neincetat, va ghideaza, va imbie cu a lui unda racoroasa si va pune pe toti la aceeasi masa. Totul curge,caci din inimi iubirea s-a deschis si paseste cu voi alaturi si va indeamna nedescris. Eu ma bucur cand va vad cum alaturea voi stati, uneori mirati in ochii celui de langa voi priviti si va intrebati, oare unde am mai zarit acest chip tare mult iubit?
Si asa, din soapta in soapta si din pas in pas, voi va adunati, va imbratisati si al vostru suflet prinde glas; va adunati de unde nici nu ganditi, de peste mari, de peste tari, dar acest loc va atrage ca un magnet si veti vedea la masa voastra ce nici nu veti credea.
Langa voi, alte izvoare, alti frati vor poposi si la unda voastra iubitoare ei s-or racori. Voi nu stati pe ganduri si intelegeti ca acei frati sositi, poate osteniti, v-au cautat si asa cum este datina, ospatati-i din belsug, caci darul vostru este inima si deschiderea o face inima si izvorul din interiorul vostru. Cu mic, cu mare, va veti aduna, veti intelege, veti privi in zare, intr-o zare si mai mare si incet, incet, cap la cap, le veti urni si apoi le veti uni si apoi veti intelege lungul drum de voi parcurs, lungul sir al tarilor unde ati fost dusi, lungul sir al profesorilor ce ati fost, cap la cap le veti aduna si veti intelege. Si tot ce nu e de invatat, tot ce urateste, voi veti da deoparte ramanand cu sufletul curat.
Aici in acest lacas, in aceasta gradina, nucleul ce-l formati, se doreste prea curat, ca toti cei din inalt sa dea binecuvantare nucleului ce-l formati. Apoi veti fi ghidati ca sufletul sa va inaltati si noi toti adunati sa pornim, ca slava cerului sa o cantam si lumii sa o aratam......
Doresc un lucru s-amintiti mereu, celor de langa voi si lumilor intregi: tot ceea ce va caracterizeaza pe voi, cei pamanteni este IUBIREA!!! Sa nu uitati aceasta raza!!! Sa nu uitati aceasta emblema sau simbol, acest sentiment!!!
Am sa va rog acum, sa intrati adanc in inimile voastre si sa va gasiti aceasta iubire: sa va deschideti total catre ea! E posibil, acolo unde ajungeti, sa vedeti o emblema, un simbol. Luati-l, pastrati-l si sa stiti ca este in campul si aura voastra. Acel simbol este simbolul iubirii voastre, sa-l folositi sa deschideti tot ce aveti nevoie: aduceti-l la suprafata si imbracati-va cu el, face parte din voi acum, din voi in totalitatea voastra, in sensul ca l-ati gasit, l-ati recunoscut, el isi capata adevarata sa valoare. Cand la masa va veti aduna, acest simbol va veti arata. El este rodul muncii voastre de mii si mii de vieti, aidoma unei embleme de mare pret ce arata momentul in care ati ajuns,... ca o implinire,... o realizare a voastra.
Acest simbol, va intareste, va imputerniceste!
Eu, Zamolxe va onorez pe toti prin tot ce ati acumulat si ati revarsat, nu numai catre voi si planeta ci si catre tot ce inseamna acest vast Univers. Acum,in aceasta viata, ati acceptat sa renuntati la tot ce ati fost, acolo unde erati, si ati venit in acest loc, in aceasta tara. Ati lasat ce aveati mai scump pe acele locuri, ati venit in graba mare aici: MOMENT DE SALT PENTRU PLANETA!!!
O mare parte din energia voastra este adusa prin acele simboluri. Voi vi le-ati adus sa va ajute sa va regasiti, sa va adunati si sa va ajutati unii pe ceilalti, nu in a va gasi calea, caci ati gasit-o, ci in a va readuce amintirile a ceea ce sunteti si de a porni printr-un salt urias la ceea ce aveti de cladit. Ati lasat vorba celor de acasa sa va sustina si cei de acasa o fac, insa acum, pe acest teren, in noile energii care vin, singurii care va sustineti, sunteti voi cei ce va regasiti, ce va adunati.....
Acceptati fiecare strigat, fiecare chemare de adunare; este cel mai mare ajutor pe care-l primiti...... Nu refuzati nici o intalnire, nu refuzati sa plecati intr-un loc, e chemarea celor de acasa pentru a va gasi, a va reuni. Este cea mai importanta ghidare ce primiti.... Fiti peste tot, nu luati in seama aspectele lumesti, gasiti ceea ce este in interior, alergati catre cei ce va striga, anuntati peste tot ca veniti si astfel marea adunare se produce.
La un pas de seara, intr-un moment anume, bratele Terrei se vor deschide, ea va va imbratisa si cu voi in brate... sus ea va urca!!! Dar momentul inca nu-i venit si ce faceti voi, e bine venit. Mergeti dara copii mei, adunati-va in cercuri, fiti acei lei pe care eu ii stiu si pe care nimic nu-i poate opri. Lasati avantul sa va conduca. Acesta nu da gres.
Eu sunt cu voi permanent si in inimi va ghidez oricand si oricand voi cereti.
Va multumesc !
Eu sunt Zamolxe

Un comentariu:

Natalia spunea...

fie ca iubirea divina si lumina sa ne trezeasca sa putem cat mai repede sa infaptuim planul Creatorului nostru!Amin.