duminică, 9 decembrie 2007

Sabia Arhanghelului Mihail; Initiere Solariana a Lordului Budha

9-dec-2007 Sabia Arhanghelului Mihail
Imaginea si gandul s-au intrepatruns; vedeam sabia pt prima data in aceasta marime si stralucire. Era o imensa coloana /sabie de lumina; varful il simteam langa mine dar manerul nu se vedea; cu cateva clipe mai inainte vorbisem cu Mihaela C din Bucuresti despre taierea legaturilor energetice perturbatoare din corpurile noastre si acum sabia se activa si o vedeam cum taie “lianele“ incolacite in jurul corpului.
Am continuat meditatia cu Renate.
Lumina Sabiei Arhangelului Mihail ne-a cuprins, ne-a invaluit si ne-a purificat. Ghiceam ca e de cristal; si asa era; partea inferioara a inceput sa se condenseze, formand un cristal gros piramidal in care se forma un trandafir; vedeam lumina retragandu-se si lasand in urma o sabie din cristal.
Imaginea s-a estompat atentia fiindu-ne dirijata pe manerul Sabiei care acum a devenit vizibil; iata ca acel maner se transforma intr-o cheie pozitionata in chiar inima noastra.
Vedeam/simteam miscarea de rasucire, capatul exterior descriind o miscare de cerc: bogatia acestei chei era redata printr-un con al abundentei aflat la capatul ei liber: este cheia cunoasterii divine.
Am multumit Arh. Mihail si am cerut permisiunea Terrei de a ancora aceasta energie in retelele noului Pamant si catre toate piramidele Romaniei si ale Planetei.
Dupa aceasta deschidere din inima noastra, vibratia corpului a inceput sa creasca. Un val de energie iubitoare a anuntat sosirea Lordului Sananda. Statea in fata noastra binecuvantand si radiind spre noi din mana sa dreapta, un puternic flux luminos; din locul de pornire a acestui fux se formase o cruce cu brate egale; vibratia celulelor noastre crestea treptat; simteam ca urcam vibrational; urmatoarea entitate a fost Mahacohan cu simbolul sau: porumbelul alb-duhul sfant; vibratia si senzatia de urcare cresteau.
Simteam ca urcam spre galaxia constiintelor; cei doi ghizi ne incadrau si ne transmite-au ca ajungem in orasul de aur a Lordului Buddha. Acum cand va scriu, vibratia este la fel de puternica - o transmit pt a o simti si voi; eram gand si vibratie,aerul ce-l inspiram avea gustul aurului pur; era totul de o stralucire si o lumina fara seaman; avansam in cea mai pura iubire si intelepciune si cautam sa ne deschidem inimile catre aceasta bogatie a galaxiei constiintelor si a o aduce in corpul fizic.
Ne-am inclinat toti patru in fata Marelui Budha, aceasta fiinta divina care radia bucuria iubirii pure si a unei constiinte inalte.
Ne-a incarcat cu forta iubirii sale, trimitand spre noi un maret si impresionant disc de aur care a trecut prin noi si mai departe catre Terra – am rugat ancorarea acestei energii divine – Energia isi continua vibratia sa puternica si noi ne-am trezit ca urcam si trecem prin ochiul sau divin.
Era albastrul cel mai pur ce ne asternea o cale aurie spre esenta unui soare al inimii sale. Aici ne-a intampinat Kali, un veritabil ghid pt botezul care avea sa urmeze. Acelui loc as putea sa-I dau denumirea de templu dar prefer sa nu o fac si las imaginatia voastra caci de fapt era esenta din esenta divina, lumina solara in forma ei de inceput; acolo am patruns si ne-am dizolvat; fiecare particica din noi a primit acea energie fantastica, pana in ADN-ul nostru; simteam lumina iesind prin porii corpului fizic.
Am rugat ca aceasta energie sa mearga la toti solarienii romani de pretutindeni si sa ajute la trezirea lor; sa inunde inima si mintea fiecarui roman de pretutindeni, ca Misiunea Romania sa decurga conform planului divin.
Retragandu-ne din acele spatii minunate, am multumit lui Kali, iubitului Lord Budha, Lordului Sananda si Mahacohan si i-am rugat sa ne ajute sa ancoram aceste energii in vechiul si noul Pamant in Piramida Luminii Celeste pt. ca fiecare sa aiba acces la aceasta energie pt binele supreme al intregii omeniri a regnurilor si regatelor Terrei.
L-am rugat pe Metatron sa sigileze lucrarea facuta prin noi pt binele suprem al tuturor.
Am multumit Terrei pt permisiunea de a ancora si entitatilor de lumina care au fost langa noi si au ingrijit ca totul sa decurga in pace si armonie.
Va oferim iubire din constiinta cea mai pura
Renate si Mihaela

Niciun comentariu: